ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 586
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
Айде Аурора,чакаме разказ за РД със снимки.

Утре ще стягам багажите...всичкото хубаво,ама като се сетя за ужасно дългото пътуване и Sick

# 121
  • Добрич
Случайно попаднах в един форум на следната тема:

Готовност за 1ва група?

и си помислих, че ще ви бъде интересно да я прочетете.

# 122
Не е спирало да вали два дни,студено е все едно е късна есен #Cussing out.
Наталия, нагласи ли багажа?
Вела,интересна беше темата.Явно има будни деца,но Стефи примерно все още се затруднява с цветовете,не може да направи връзка между буквите и първият звук на думата.Юли на 5 години вече сричаше,на 6 четеше сама книжките,пишеше изречения с печатни букви.Но Стефи не я насилвам,явно детето си показва когато е готово.Пее песнички и казва 2-3 стихчета само когато тя поиска.Брои реално до 6,т.е карам я да преброи различен брой предмети.До 6 се справя.Иначе прави идеални геометрични фигури-строи си къщи,прави си от клечки и фулмастери къщички-идеално прави квадрати и правоъгълници.
Дано не приемат закон,при който децата да тръгват на училище на 6 години.

# 123
  • Добрич
...
Дано не приемат закон,при който децата да тръгват на училище на 6 години.

Диана Йорданова  bouquet. Жени също няма да е готова да започне първи клас на 6 години. Като гледам обаче на къде отиват нещата....

# 124
Здравейте!

Да драсна някой ред, че да не ни забравите.Вали е добре, почива си активно. Laughing
Снощи ходихме на разходка до Слънчев бряг, той остана очарован от многото и разнообразни атракции и забавления.

На патерица, но пък от сърце - честит рожден ден на Илко.Да расте здрав, щастлив и да се радва на весело и безгрижно детство!  bouquet

# 125
Нагласих го ,дано не съм забравила нещо.
Утре сутринта като се събуди малката и потегляме.
 Hug

# 126
  • Gorni Bogrov
Добър вечер!!!
Чак сега намерих време да кача снимки от морето Embarassed.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=369945&pid=13499321

Наталия, лек път ви желая!!!

# 127
Здравейте! Благодаря за пожеланията.
Рожденият ден протече на два етапа. В петък се събрахме роднините и кръстниците му, а в събота сутринта беше детския рожден ден. При нас дъждът почти не е спирал, та голяма част от празненството протече в палатката, която ще видите на снимките, а между капките - и в батута. От подаръците най-голямо впечатление му направи лунния пясък. В града не го продават и само бях чела тук за него, но сега си имаме. Blush Албумът е на трета страница. Не успях да обърна две от снимките, но ще придобиете представа за лудницата. Тържеството завърши с цепната устна на Илко, малко кръв и много сълзи. Сбута се с едно дете в батута и се удари.

# 128
  • Добрич
Аурора, снимките са чудесни. Децата  са се забавлявали, независимо от лошото време.
Снимките, които са ми обърнати или са на страни ги завъртам на компютъра с програмата за разглеждане на картини, още докато ги сваля от фотоапарата и едва тогава ги качам или пращам някъде.

# 129
Вела, знам, но нямах време. Вчера ги качих набързо, като мислех, че днес ще ги завъртя. После пак ще пробвам.

# 130
Цецко,разкажи как прекарахте на морето.
Аурора,децата са прекарали страхотно.

# 131
  • Добрич
cecko05, Цецко изглежда много харесва морето и въобще не се страхува от водата, а Жени може да се потопи, само, ако баща и я носи.

# 132
  • Gorni Bogrov
Здравейте,на морето беше невероятно и времето и хотела.Бяхме ето тук http://www.gardenofeden.bg/ ,останах очарована от всичко,само съжалявах,че мъжът ми не можа да дойде и ходихме със баща ми,но пак си изкарахме супер!Имаше водорасли и Цецко го беше малко гнус да влиза,но иначе не го е страх да влиза навътре.Предпочиташе обаче да е на басейните.

# 133
Цецко,много е красив комплекса  Simple Smile.Супер е.Радвам се,че сте изкарали почивката добре.

# 134
Цецко, много е хубав този комплекс Simple Smile И ти си много хубава (ако тази русата жена си ти)  Hug
На нас (още не казвам със сигурност) май ще ни се отвори парашута и тази година за море Wink Като стане, ще се похваля  Laughing

Аурора, и вие сте си изкарали страхотно. Снимките са супер Simple Smile

Наталия сигурно са заминали вече, но да й пожелая все пак хубаво време и страхотно изкарване Simple Smile

При нас няма нищо кой знае какво за сега. Обикаляме кварталните площадки, книжарници (любимо място и за двете ни). Днес мисля да я заведа на фризьор и да седна и аз да ми вземат връхчетата Simple Smile Следобяд спим (и двете) ... Абе такива неща, ежедневни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт