ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 617
  • 438
  •   1
Отговори
# 210
 Да. С колата. Малко е далече , но си заслужаваше. Иначе с две малки деца в Боровец няма какво толкова да се прави.

# 211
именно.
а колко е далеч с колата ориентировъчно?

# 212
Вела,много концерти се правят в Добрич и Кичка с каква пола се е барнала...Аз това лято си накупих само дълги поли и рокли и ми е много удобно с тях.По едно време носих разни къси и все ги подръпвах надолу Mr. Green

Косата на Любомира расте от както се е родила..не е подстригвана освен бретона.Аз винаги съм си мечтала за момиченце с дълга коса и да правя разни прически..е за последното не ме огрява,не дава нищо да правя,само я реша..

Бубе,като знам какво е прохладно и зелено в Троян..не знам защо не си отидеш за малко.И ние с майка ми все се чепкаме като се съберем,ама какво да се прави- родители са.

Утре го дават до 42 градуса,как ще е незнам,ние сме в къща с мазета под земята(като бункери) и се шегуваме с мъжа,че там ще стоим утре на хладно hahahaИначе имаме климатици ама ме е страх по цял ден с тях,малката ходи само по гащи

# 213
 Около 100 км в посока, може и малко повече да е. Ние утрепахме един ден в пътуване.
  За втора година отсядаме в Боровец по това време ,във връзка със ралито. Миналата година си направихме един тур до яз.  Белмекен - Юндола - Белово / това всъщност е и трасето на самото рали/. А също така с лифт от самия Боровец се качваме на Ястребец и вървим пеша до езерата под вр. Мусала. Пътеката е почти равна до там и не представлява голяма трудност за децата. Друга разходка ни беше и със седалковия лифт, който буквално тръгва отпред хотела до местността Мартинови бараки и от там пеша до имението на Симеон Сакскобурготски - Царска бистрица. Sunglasses
  Да не сте решили и вие да ходите на Боровец?

# 214
не знам, моите са малки за преходи- на 4г.са.
А 100км с кола са си път Sunglasses

П.П. Какво общо имате с ралито?

# 215
Аз пък се сърдя на Мимоза, че е дошла до яз. Батак и не се е обадила. Ей го къде е, щяхда дойда да се запознаем.  Crossing Arms

# 216
  Почти нищо. Sunglasses Моята свекърва е част от екипа организатор на ралито.

# 217
Аз пък се сърдя на Мимоза, че е дошла до яз. Батак и не се е обадила. Ей го къде е, щяхда дойда да се запознаем.  Crossing Arms
Hug Hug Hug
 А ти откъде си?

# 218
Велинград и обичам да ходя на Цигов чарк.  Heart Eyes

# 219
Здрасти, здрасти!

3 дни нямах нет (по-точно 2 дена и половина). Наталия, много хубави снимки Simple Smile Радвам се, че сте изкарали толкова добре  Hug Мимоза, и вие сте си организирали хубава ваканция Simple Smile

Аз вече нямам търпение да дойде 1.08 че да заминем и ние на море Simple Smile

# 220
  • Добрич
Видяхте ли тази идея за почивка? Звучи доста примамливо.

# 221
Симба, къде в Албена ще сте?

# 222
Симба, къде в Албена ще сте?

х-л Калиопа. Ние до сега не сме почивали в Албена, ще ходим с друго сем., което редовно ходи там на почивка. ПОвярвахме им, така да се каже  Mr. Green

# 223
Видяхте ли тази идея за почивка? Звучи доста примамливо.

Ами грабвай я Simple Smile Така като гледам никой до момента не я е купил Simple Smile

# 224
www.helios-spa.com

тук видях 1 седмейство за 1 седмица АИ за 1000лв. Ама колко членно семеейтво- не разбрах Laughing

Общи условия

Активация на акаунт