ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 623
  • 438
  •   1
Отговори
# 225
Симба, къде в Албена ще сте?

х-л Калиопа. Ние до сега не сме почивали в Албена, ще ходим с друго сем., което редовно ходи там на почивка. ПОвярвахме им, така да се каже  Mr. Green

Това ,че хотелът е  на плажа е най- голям плюс- излизаш от хотела и хоп на пясъка си Simple Smile
Страхотно е Hug

# 226
  • Разпиляна във въображението
Нещо разхлаждащо в горещото време - почерпка по случай 4 годишнина на дъщеря ми Laughing

# 227
Честит рожден ден на Вики! Да расте много щастлива и обичана!

# 228
  • Gorni Bogrov
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката сладурана!!!  bouquet
 newsm59  hbday bdbaloni

Да е жива и здрава и много много да радва мама и тате!!!

# 229
Честит рожден ден на Вики!Желая й много здраве и много весели игри! newsm59
Мириел, весело прекарване на празника! Hug

# 230
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Да ви покажа снимките от РД на Ади в ДГ и тези от РД с родата.  Grinning

Използвам случая и да честитя на всички от вас, които също са имали повод за празнуване тези дни!   bouquet

# 231
Честит РД на Вики (с малко закъснение) Simple Smile

Спяща, чудех се кой ще ме изпревари да каже добро утро преди мен, за да не изглеждам като пенсионерка, измъчвана от безсъние Simple Smile Понеже съм будна от 7.00 някъде

Снимките ви са много свежи  Hug

От мен по едно кафенце за събуждане

# 232
Добро утро, момичета.
Отдавна не съм писала.  Честито на всички, които са празнували рожденни и именни дни! Пожелавам на всички здраве, щастие и късмет във всичко!

При нас няма нищо ново. Иво беше една седмица вкъщи заради кашлица, която така и не мина. Изписаха му противоалергичен сироп. След като не е заразен, тази седмица го пуснах да си ходи на градина. Добре се чувства там, повечето му приятелчета са също там, явно свикна и с учителките.
На почивка тази година няма да успеем да отидем, или поне не цялото семейство. Най-вероятно таткото ще отиде с Иво, миналата година бях аз. Какво да се прави, тъпа работа, но за съжаление обстоятелствата го налагат. Tired

Желая ви приятен ден    bouquet

# 233
Честит Рожден Ден на Ади и Вики със закъснение, да са много здрави и само радост да ви носят Hug

Ние бяхме на палатка 3 дни на Крапец, ама тази сутрин призори такава буря ни събуди, че събрахме партакешите набързо и се прибрахме. Дани горе-долу слуша, аз бях много скептична към този тип почивка, обаче на  децата им хареса.

# 234
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ади и Вики със закъснение  newsm51
Честит рожден ден днес на Ния на Денчо (Голям заплес  Laughingnewsm51
Всички да растат здрави, весели, щастливи и усмихнати  Tada

# 235
  • Разпиляна във въображението
Спяща, честит рожден ден на малката! Много е красива! Пу-пу.

Честит рожден ден и на Ния  bouquet

# 236
Много ви благодаря за пожеланията! Ние се прибрахме днес следобяд, за това не можах да се включа по-рано. Надявам се, че всички са добре, утре ще ви чета.  Hug

# 237
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала тези дни!Честито и на днешните празнуващи!
На всички пожелавам здраве и да се радват на весело и безгрижно детство!  bouquet

Отдавна не съм писала, но имах много работа последните седмица - две. ooooh!Първите две седмици на август, обаче съм в отпуск. Laughing

# 238
Спяща,честит рожден ден на Ади! newsm59
Денчо,чести рожден на Ния! newsm59
Желая им много здраве и много весели детски игри!
  ura

# 239
Спяща,честит рожден ден на Ади! newsm59
Денчо,чести рожден на Ния! newsm59
Желая им много здраве и много весели детски игри!
 ura
 :peace
Честито, но почерпка не виждам.  Laughing
Онзи ден моят Убавец си хапна доволно розов сладолед. Накарах го после да си измие ръцете и устата. То детето ме послуша, но не казах брадичката. Слиза на долния етаж при баба му, а тя го праща отново горе, за да ми покажел каква рана имал на брадичката и къде съм бляла, та не съм го видяла. Изобщо гледам ли си детето?  #Crazy
Пристига в 22 часа да го нахранела, ' щото майка му не се е сетила цял ден.
Добре че е тя, че с тази безотговорна майка... горкото дете - само 22 кг. Е, оплаках се.

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 12:25 от Аурора

Общи условия

Активация на акаунт