ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 625
  • 438
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Аурора  Hug съчувствам ти, честно  Confused Моята свеки забележки не ми прави никога, но тя пък е специалистка по "думам ти дъще, сещай се снахо"  Joy Еййййй, как обичаааааммм, като почне отдалече едни да ги говорииии  ooooh! И винаги много задълбочено разсъждава, не приема нещата като чиста монета, а под вола теле търси  Tired

# 241
Аурора, не й обръщай внимание! HugВъзрастните хора все ще намерят за какво да се захванат. Tired

# 242
Аурора,съчувствам ти Sad.Що не се усещат тия хора бе,те деца не са ли гледали.Или на принципа-аз съм най-най.Моята свеки нали е същата,деца не е гледала,ама много разбира от деца.Уф,да не си развалям деня  Sick,не се ядосвай,мила.
И Илко е 22 кг?Леле,моята е манекен милата-само 16кг.Еми,не я гледам,седи гладна  Joy.

# 243
  • Пловдив
Моята свекърва пък се радва, че Стелла е слабичка, за да не стане дебела като майка си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама така е, не дебелее, то майка й динята я мързи да й нареже, та кво остава за друго  Joy Joy Joy

# 244
Бубе,има и доказателства-снимката  Joy.

# 245
Моята свекърва пък се радва, че Стелла е слабичка, за да не стане дебела като майка си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha
Моята щерка пък (макар ,че не е месарка)гледам ,че малко се е позакръглилка,16 кг е,но беше по- слабичка,под 15 кг ..
Дано не се е метнала на баща си по физика,че е огромен той Mr. Green

Днес замина на градина след 2 седмици почивка.Има си там една приятелка и като я видя на двора ,започнаха да се прегръщат и целуват,голяма картинка бяха двете.

Аз свеки нямам,майка ми щяла да мине за 2,3 дни да ни видела,да видим дали и аз няма да се жалвам при вас

# 246
Привет момичета!!

Ние се върнахме от едноседмична почивка, която много ми хареса  Sunglasses. Бяхме няколко дни в Разлог в хотел Катарино и после на море в Кавала Гърция. Времето беше прекрасно и не ми се тръгваше.
 И сега пък съм на тръстиката. Ще гледам да работя още два месеца и после вкъщи в очакване на бебето.

Вече окончателно се потвърди, че ще имаме момченце. Много съм щастлива и таткото също разбира се. Започват да ми тежат килограмите и това нощно повръщане ме тормози все още, та от няколко дни просто не вечерям, за да мога да се наспя спокойно.

Гледам за килограми говорите. Моята Васи също е 22 кила. Но е и доста висока та я взимат за 5 годишно дете. Да ви кажа това дете въобще не го е страх от водата. Влиза сама в морето, разбирасе с плувки и пояс, но не я интересува дали сме около нея или не. Не излезе от водата през цялото време.

bouquet

# 247
Гери,много хубава почивка сте направили!Много се радвам за бебенцето!Важното е и двамата да сте добре! Hug
Аз пък до средата на шестият месец повръщах,но денем.Единственото нещо от което не повръщах бяха препечени филийки и кисело мляко.

# 248
  • Gorni Bogrov
Здравейте мацки!  bouquet
Аурора,изобщо не и се впрягай на свеки,няма смисъл да се ядосваш за глупости.Аз със моите свекър и свекърва съм във непрекъсната война откакто сме заедно със мъжът ми и вече разбрах,че няма смисъл да и се нервирам.Одеве даже бая се посмях ,защото непрекъснато разпитват Цецко (къде,кога,как,кой и т.н.) и аз съм му казала да не дава обяснения на никой.На обяд се прибираме от разходка и свекър ми започна да го разпитва,а малкия само се обърна и му отговори ,че това е тайна и да престанат да го разпитват. Mr. Green По едно време му бях казала да не говори със свекърва ми,защото я чух как му говори против мен и той наистина я игнорираше,но тя тъпо и упорито продължаваше да го вика и да му говори нещо.Един ден бяхме на двора със Цецко и баща му и "маминка" пак го викаше,но той я погледна и и каза да не се занимава със него,защото мама му е забранила да разговаря със нея. Mr. Green Ние със мъжът ми умряхме от смях, а на нея май само и мина през едното и и излезе през другото ухо. #2gunfire
От този ден разбрах,че тя е някакъв дебил и няма смисъл да се нервирам със простотии.

Гери,браво,че сте си починали,да покажеш снимки. Simple Smile
Аз пък си повръщах и деветте месеца. Sad

Цецко пък е 16кг.,но със това негово неядене незнам как е и толкова.

# 249
  • Пловдив
Бубе,има и доказателства-снимката  Joy.
Да де, именно  Mr. Green
gerygirl, браво за почивката и за момченцето  Hug За гаденето ти съчувствам, аз порвъщах до 4-тия месец и после се родих направо като спрях  Confused
Натали, аз с майка ми как се карам...ама защото и тя не си премълчава и аз и става една  ooooh! Като родих Стелла дойде тук уж да помага, ама започна да командва и си й казах да си ходи  Mr. Green Боян го родих в Троян, уж за да ми помага - не усетих че съм АЗ майката, все едно му бях кака на детето  Mr. Green Само кърмех и до там...тя всичко правеше и всичко знаеше  ooooh! Та да си кажа - със свекито по-се разбирам отколкото с майка, не че не си я обичам, но обича да си налага мнението.
Сега сме тримата - аз, Стелла и мъжа ми, Боян е в Троян, свеки е в София...кой като нас  Whistling Иначе живеем със свекърва ми  Sunglasses

# 250
Цецко, това дето "маминка" ти говори против теб пред детето е много гадно. До колкото успявам да схвана от контекста, живеете заедно, или поне наблизо. Вземи й обясни, че по тоя начин не помага нито на себе си, нито на детето. Казвам ти това, не за да ви се меся, а защото познавам такъв случай, който не завърши добре за детето  Rolling Eyes Наранена психика и т.н. Е, все пак зависи вашата баба какво дудне.

Иначе аз не мога да се оплача от моята свекърва. Живеем съседни апартаменти и много ми помага, никога не сме се карали (освен за политика покрай последните избори  Mr. Green ), не ни се меси в живота и ако нещо с мъжа ми се сдърпаме, застава в повчето случаи на моя страна  Mr. Green То не щото нещо, ами понеже винаги съм права  Joy Шегувам се, разбира се, но никога с нищо не ме е нагрубила или засегнала   bouquet

# 251
  • Gorni Bogrov
Живеем заедно,но на различни етажи с отделни домакинства.Гледам да не се засичаме много и да не контактуваме,по принцип гледам да ме занимавам и да не намесвам малкият във нашите взаимоотношения.
Бях бременна във 8 месец и знаех със сигурност ,че ще имаме момченце и тя ми каза,че не го искала това дете,защото тя имала двама сина и искала момиче. ShockedНаправо онемях във първия момент,но после и казах,че живот и здраве да се роди бебето то ще има само една баба и това е майка ми. И до сега редовно и го припомням,но...............
Няма смисъл да ви занимавам със моите проблеми със тях,защото мога да изпиша цял роман. Sad
Важното е ,че мъжът ми е зад мен и винаги ме подкрепя и защитава.

# 252
Добро утро!   food010

След малко излизаме да търкаме пързалките, люлките, пейките - кой каквото може Wink Исках да ви пожелая лек и хубав ден!  Hug

# 253
  • София
Момичета...я да ви питам нещо Simple Smile че днес забравих в градината....
За наесен трябва ли да се дават някакви документи, че детето ще продължи да ходи...знам ли като потвърждение или записване за втора група или си минава автоматично?

Че мъжът ми пусна мухата, че можело нещо такова да има Simple Smile

# 254
  • София
За София няма.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт