ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 553
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
Симба,аз също опитах сега,не може да се влезе в профила Rolling Eyes.Дано другите момичета успеят да разяснят проблема с профила.
Вела, трябва да бъдем от 16 до 22 август на Кранево,но снощи като се прибирахме от вилата,колата ужасно много започна да тропа и скърца /нещо по ходовата част предполагам/ #Cussing out.Та не е сигурно дали няма да отменя резервацията.
А относно темата за предучилищна от 5 годинки-предполагам ще смъкнат част от материала от предучилищната в трета група.Нещо няма яснота какво и как мислят да правят.

# 331
  • Добрич
Здравейте!
Не може да се влезе не само в общия профил, не успях да вляза и в личния си профил. Сигурно имат някакъв проблем и се надявам да го отстранят скоро. Линковете там се отварят.

Диана, нашата кола в петък след дъжда също даде дефект -лампичката на акумулатора започна да свети непрекъснато. Майсторът, чиито услуги ползваме почива тази събота и съпругът ми се уговори едва днес за я закара за ремонт. Вече трудно палела. Надявам се обаче, че още днес ще бъде ремонтирана и това по никакъв начин няма да повлияе на екскурзията ни в края на седмицата. Ние също си предплатихме нощувките.

Желая успешна седмица на всички!

# 332
Даде ми това:
В момента правим обновяване на сайта
и временно сме деактивирали достъпа до профили.
Молим да ни извините!

По- късно може би .

Симба,добре си дошла   Hugкато се оправи Снимката ще чакаме нагледен материал.До тогава разкажи нещичко как  мина почивката?

# 333
Симба, хубави снимки. И аз не мога да вляза в профила, но ги видях във фейсбука.

# 334
Ами да разкажа тогава Simple Smile

Хотела не беше върха на сладоледа, но предвид факта, че се прибирахме там 2 пъти през деня - на обяд и после вечер след 22ч, беше ОК. Аз отидох повече с отрицателни очаквания, понеже в темата за Албена прочетох много негативни мнения. Но се изненадах приятно (може би заради очакванията). Всяка вечер ходехме някъде - бяхме в Балчик в Ботаническата градина, после вечеряхме на крайбрежната улица в Балчик. Ходихме и пеш по плажа до Кранево (по-точно заведенията преди Кранево). Най-често обаче ядяхме риба на една кръчма след кораба Арабела, където цените ставаха почти народни, а рибата беше хубава  Mr. Green Разходихме се до Дуранкулашкото езеро. Правихме си разходки из комплекса, с влакчето  Mr. Green На плаж ходехме само сутрин, за да можем следобедите да се разхождаме, а и не сме от най-запалените почитатели на плажуването. Абе като цяло сме доволни от почивката.
На връщане спряхме в Русе за 2 дена. А там едни намаления едно чудо. Понакупих на малката разни ранталончета и блузки с дълъг ръкав за градината. За себе си напазарувах едно друго. И така. От вчера сме си у дома и няма по-хубаво от това да се прибереш след 2-седмично отсъствие вкъщи Simple Smile  Hug

Снимки ще кача по-късно. Във фейсбука ги качвах цяла сутрин, че ми прекъсваше нета, а и там се влачат на порции от по 5  ooooh!

# 335
Здравейте мами!
Аз доста отдавна не съм се включвала, но не ми остава много време(не съм и чела  Embarassed да си призная, но ще наваксам следващия месец). Имам конкретен въпрос какви точно са изследванията за градината(че не помня) и може ли да ги направя в друг глад и не при личния лекър на малката? (станаха въпроси, а не въпрос  Grinning ) Благодаря ви предварително.

# 336
  • София
Здравейте мами!
Аз доста отдавна не съм се включвала, но не ми остава много време(не съм и чела  Embarassed да си призная, но ще наваксам следващия месец). Имам конкретен въпрос какви точно са изследванията за градината(че не помня) и може ли да ги направя в друг глад и не при личния лекър на малката? (станаха въпроси, а не въпрос  Grinning ) Благодаря ви предварително.

За в друг град - може, даже би трябвало да ти важат направленията от личния лекар (ако си вземеш такива).  Peace Иначе по спомен от миналата година май за тези деца, които продължават от миналата, в нашата ДГ искаха само кръв и урина.  newsm78 Сега ще погледна наредбата.  Peace

# 337
Благодаря Вятърът на промяната (изтървала съм промяната  Grinning )

# 338
  • София
P. S. Иначе се искат със сигурност бележка от личния лекар, която важи 3 дена (както винаги при отсъствие повече от 10 дена) и попълнена здравно-профилактична карта (може и разпечатка), пак от личния лекар на детето (на 6 месеца, т. е. септември и март).  Peace

# 339
Снимките

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 16:18 от simba21

# 340
Нали сме сега в Бургас и леля ми е в Общината. Днес официално на оперативката са съобщили за събиране на бележките за платени данъци от двамата родители при записване в ДГ. Ох, дано не ни огрее в София, че.....много е слложно.

Батко Стефан вече иска да ходи на градинка, но доколкото разбрах този месец само помощният персонал е останал да ги гледа.
Откога почваше втора група - от 1-ви или от 15 септември? Да знам, кога да правя изследванията. Ние се прибираме чак на 20-ти в София.

# 341
Добро утро!

Говорите за бележките за данъците и в тази връзка се сетих да питам: ние сега повторно ще записваме ли децата на ДГ? Или записани-незаписани, бележки трябва да даваме, ако го приемат и за София? Пак нещо не съм разбрала, ще прощавате  Embarassed

# 342
  • София
Засега няма да ги записваме или да носим бележки за данъци, само медиц. док-и.  Peace Повечето градини почват на 01.09. (ако няма ремонти), но със сборни групи поне до 15.09.  Rolling Eyes

# 343
Засега няма да ги записваме или да носим бележки за данъци, само медиц. док-и.  Peace Повечето градини почват на 01.09. (ако няма ремонти), но със сборни групи поне до 15.09.  Rolling Eyes

Благодаря! За сборните групи - нашите започнаха отрано, сигурно ще продължат до късно - поне до към 15.09 наистина  Rolling Eyes

# 344
Разгледах снимките, симба, страхотно сте си изкарали, добре, че не ви е навалял и пороя.
Ние другата седмица ще отскочим пак до морето, дано е още топла водата, че ще ходим към Крапец и Шабла.
При нас ни казаха да дотесем само бележка от личната-талон номер 5 или 10 Rolling Eyes, изследвания няма да се правят повторно.

Общи условия

Активация на акаунт