ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 560
  • 438
  •   1
Отговори
# 315
  • Добрич
Добре, че по време на дъжда не бяхме на вън. Страшен порой се изсипа. Една мама от Добрич качи снимки, които е направила :

Цитат на: lenka_ilenka
От нашия прозорец гледката беше такава http://www.snimka.bg/album.php?album_id=408609

По- късно водата се оттече. Ходих в къщата на баба ми и дядо ми. Никой не живее там вече. Покривът е протекъл на няколко места.

# 316
Лоша работа Sad

# 317
Добро утро!
Снощи като гледах новините си мислих за Вела,дано сте добре.
Казаха и,че в Албена е валял потоп имало паднали дървета и наводняния,дано Симба и те са добре ако са още там Praynig
При нас не е валяло.

Хремата на малката мина- точно 2 дни,но се появи кашлица пък сега. Давам Алтея,досега и е помагала винаги,дано и сега...

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 09:31 от Наталия

# 318
Само да ви поздравя Simple Smile

# 319
А при нас е студено. След толкова дъжд, сега сякаш е есен. Извадих блузите с дълъг ръкав.  Sad

# 320
Вела, страшно е било вчера  Sad.
Дано и Симба и детето да са добре.
Тук е хладно,вечер Стефи играе вън със суитчер.Все едно не е август месец Confused.Днес резервирахме в Кранево апартамент от 16 август,но ако времето продължава да е такова,май не ми се тръгва...........
Наталия,може би кашлицата е от стичащите се назад секрети.

# 321
Не съм влизала в темата от сума ти време.
Искат ли бележки за платени данъци от двамата родители - за апартамент, коли, смет....???

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 23:27 от немирница

# 322
  • Добрич
Диана, до кога ще бъдете в Кранево? Ние за 16-ти август сме си резервирали места в Белоградчик, но после мислим да се прибираме. Не успях да се споразумея със съпруга си за едноседмична екскурзия и едва си издействах четиридневна - от 14-ти до17-ти включително. Много бил зает... Обаче след 17-ти ще съм в Добрич и ако успея да се уредя с колата, може да дойдем с Жени до Кранево. Надвечер понякога я водя там на плаж. По това време няма навалица и не горещо. След малко ще кача снимки от последното посещение - даже успяхме да убедим татко и да дойде с нас.

немирница, кой да иска бележки?

Ето снимките на Жени от последното ни посещение в Кранево

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 23:33 от Вела

# 323
Дали важи и за София?
Тук и тук

# 324
  • Добрич
Потърси информация за решенията на общинския съвет в общината. Това решение е от неговите компетенции и ако е взето ще го намериш в страницата, където е официалния сайт на общината.

# 325
  • София

Засега не.  Peace

# 326
Казаха и,че в Албена е валял потоп имало паднали дървета и наводняния,дано Симба и те са добре ако са още там Praynig

Добре сме. Вече в София даже. Голямо пътешествие направихме и сме гроги. Преди Албенският потоп се изнизахме от там, тъкмо навреме. Освен това и аз се "зациклих" точно навреме - 1 ден преди да тръгнем и същият ден, в който времето се развали  Mr. Green Така че всичко беше 6, ако и малката слушаше малко повече Wink

Снимките без малко да ги загубим (и сега някои гръмнаха) - нещо даде грешка флаш картата и като се опитах на комп. да ги пусня, ми казваше, че снимки няма. Днес мъж ми ги възстанови с някакъв специален софтуер. Даже и 2 клипчета има възстановени  Mr. Green Утре ще ги качвам обаче, че сега трябва пак пералня да пускам, че и тя май плаче за нова, горката, та ако трябва и там някой лев да замине, не знам ... Абе да сме здрави Wink
Само да кажа, че не съм ви чела още, само последната страница.  Embarassed Ако имаме бебета, не съм осведомена  Whistling

# 327
  • Разпиляна във въображението
Минали месец ходих да записвам малката на ясла. Ще тръгва другата година април месец. В документите, които трябва да подам е включена и бележка за платени данъци. Много се учудих, но после даваха репортажи от други градове със същото изискване и помислих, че ще е навсякъде така.

# 328
  • Добрич
Ето малко от пороя в Добрич:

Цитат на: lenka_ilenka l

Да ви покажа и едно клипче пак от наводнението, не е мое дело а на съпругът на една съфорумка дето не е влизала отдавна-Светла@  

http://vbox7.com/play:2143b560

simba21, добре, че сте се прибрали навреме.

Вижте каква тема открих във форума, в резултат от програмата на ГЕРБ:

Децата от 5 годишни на предучилищна

# 329
Добро утро!

Момичета, не мога да вляза в профила в снимка.бг. Някой знае ли защо?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт