ДЕТСКАТА ГРАДИНА-30

• 13 535
  • 438
  •   1
Отговори
# 345
  • Добрич
simba21, много хубави снимки. Двореца в Балчик винаги ми е харесвал много и макар, че много пъти съм го посещавала, всеки път се разхождам с очарование . A Криси на плажа е с кърпа - Жени дори при разходките не иска да слага нищо на главата и все спорехме за това. Добре, че вече май няма да е толкова горещо.

# 346
simba21, много хубави снимки. Двореца в Балчик винаги ми е харесвал много и макар, че много пъти съм го посещавала, всеки път се разхождам с очарование . A Криси на плажа е с кърпа - Жени дори при разходките не иска да слага нищо на главата и все спорехме за това. Добре, че вече май няма да е толкова горещо.

Аз й казвам че е мноооого красива с кърпа Wink И тя постоянно ме кара да й слагам. Всичко е женска суета  hahaha И тая червената лента също с яки кандърми е слагана. Тя е удобна, защото не се връзва, ами е с ластик Wink Иначе шапки не харесва  Naughty

# 347
  • Добрич
Жени също е много суетна, обаче ме копира едно към едно. Ако съм с пола - и тя иска пола, ако съм с рокля - и тя иска рокля. Имам лятна шапка, но я слагам само ако излизам в най- големите горещини. А за нея държа да слага и през другото време. Миналия месец в детската градина всяки ден я водех с шапка, която оставяхме сутрин в шкафчето и всеки следобед като я вземах шапката си беше там. Нито веднъж не беше излязла  с нея навън. Добре, че в двора на градината им има сянка и учителките ги извеждат да играят предимно там.

# 348
дона_леоне, виждам те, че четеш. Вземи драсни някой ред Wink

# 349
Здравейте дружина Hug Hug Hug!
Симба, вярно отдавна не съм писала, ще драсна разбира се  Hug- тъкмо се канех да го направя. До сега Ви четох, ама няма да мога да наваксам, много сте изписали.
Нас ни изиграха много кофти с детската тази година. В началото на юли ни казаха да си правим сметка от 10-ти ремонт започвали, баните и тоалетните щяли да ремонтират, водопровод, канализация, плочки, всичко. Взех си отпуската, нямаше начин, а в последствие се оказа, че парите не им отпуснали навреме и градината си работеше на пълни обороти до 31.07 включително. Е, ние се гледахме у дома, и без това изпуках половината от отпуската. От тази седмица съм на работа и доста задачи са ме налеглали, затова се мъча и по един поглед на Вас да хвърлям. На море не сме ходили, мислим от 24-ти да се изтрелваме в тази посока (на втория тур от моята отпуската). Насочихме се към Поморие, пък да видим (два хотела съм набелязала и чакам моя хубавец да се натутка в избора, та да резервирам). На мен миналия месец ми откриха нови заболявания на гръбначния стълб (хернии, дископатия, шипчета - всякви екстри) - та мисля да се възползвам от калните бани в този курорт, дано помогнат, че ходя като препариран кон. Симба, прати ми кода за морското албумче  на лични, да Ви се порадвам и аз.
Хайде момичета, ще пиша пак и да знаете, че не съм Ви забравила Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 350
dona_leone ,най- сетне се включи и ти  Hug Феърчето също отдавна липсва....

Симба,страхотни снимки.И браво,че сте ходили насам- натам.Ние само по плажа и басейните стояхме по цял ден,все едно вода не сме виждали Crazy

Аз съм болна , хич не съм в ред дано не заразя малката..

# 351
Лошо е това с болестите Наталка Hug, особенно в летния сезон си е жив кошмар - бързо да се оправяш и далече от детето (или слагай маската на Зоро Mr. Green). Феърчето е я по Гръцко, я по Турско, ще се мерне и тя с разкази.
Липсвахте ми много, момичета. Но ще наваксам Heart Eyes.

# 352
  • София
Брей, ха, здравейте. Тъкмо си мислех, че сте ме забравили, пък то не сте  Hug. Аз само чета, а не пиша, че то няма какво. Дребната е с баба си и дядо си на вилата. Ходих да я видя тоя уикенд, че имаше събор.
На море още не сме ходили. Планирали сме го, живот и здраве, за началото на септември. Както правилно се досети dona_leone, сме се засилили пак в турско. Радвам ви се на снимките, когато успея да откъсна малко време от безумните задачки, с които ме заливат по цял ден. #Crazy
П.П. Мислех да предлагам срещичка, но съм толкова гроги, че само се прибирам, гледам свалени серийки на Двама мъже и половина и се разплесквам в леглото до другата сутрин.

Гоооляма прегръдка  Hug и  Heart Eyes на всички

# 353
Здравейте по нощите  Hug

Днес се запознах с Геригърл и нейното семейство.  Heart Eyes Прекарахме неусетно 2 часа, а Василена и Гергана си поиграха заедно. Беше много приятно. Двете госпожици имат и снимка, която ще опитам да кача в най-скоро време.

Лека нощ.

# 354
Симба, снимките Ви са чудесни, малката е кукла, да Ви е жива и здрава. Нарадвах Ви се рано, рано. Още с влизането в офиса разгледах албумчето. Особенно ми хареса една снимчица на куклата пред една гъбка Heart Eyes.
Ооооо показа се и Феърчето - знаех си аз, че ще изкочиш отнякъде, ако не скитосваш чужбинско  Joy.
Здравейте по нощите  Hug
Днес се запознах с Геригърл и нейното семейство.  Heart Eyes Прекарахме неусетно 2 часа, а Василена и Гергана си поиграха заедно. Беше много приятно. Двете госпожици имат и снимка, която ще опитам да кача в най-скоро време.
Лека нощ.
Тайни срещички гледам си спретвате, а трябва да подготвим и една обща - но нека мине летният сезон, че гледам разпръснали сме се навсякъде.
Наталия, как си, мила - оправяш ли се?

# 355
Тогава да очаквам и аз среща с Гери. Ние плануваме още едно море - средата на септември. Така и така са почнали ремонт в ДГ, до 15.09 няма да приключат.  Whistling

# 356
Добро утро! Кафенцето от мен Hug

Дона, добре съм.След 3 дена с темп. 39 г съм като нова Heart Eyes

И като организирате среща да кажете по- отрано ,та да мога да си направя сметката да дойда и аз

Да ви попитам как са вашите деца с храненето?Моята е зациклила само на тостери със сирене - за закуска и за вечеря и това е , друго не иска да опита. Пак утеха ми е,че не стои съвсем гладна

# 357
Не се храни особено добре. Последните дни беше с разстройство. Радвам се, че се разминахме без повръщане.

# 358
Дона, Гери ме изненада в Смолян, скоро и Аурора да очаква включване.  Laughing

# 359
Здравейте момичета  Hug
Доста време не съм се вясвала, но бяхме в отпуска. Ходихме до Гърция - много сме доволни, даже си удължихме престоя с 2 дни - толкова ни хареса. Минахме и през Варна и сега пак сме на линия. Снимки има много, ще кача след някой и друг ден.
Вела, Симба много хубави снимки с тез малките сладуранки  Hug
Решила съм се да ходя на ендокринолог, че не мога да се преборя с тези килограми - само качвам и качвам. Като си гледах снимките от сватбата преди 6 години - малеееееееее - сега съм двойна направо  #Crazy #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт