Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 6

• 29 967
  • 457
  •   1
Отговори
# 345
момичета, още някой ще иска ли да се включи в днешната поръчка?

# 346
  • Малка къщичка - близо до морето!
   Здравейте! Аз бих искала, но за каква стойност на продукти има останало място?

# 347
   Здравейте! Аз бих искала, но за каква стойност на продукти има останало място?

Пиши на Теди на лични.

# 348
надявам се да се включвам пак с полезна информация- тъй като пратката ми може би сте забелязали е изпратена отново с ЮПС, отговора на Викторията е, че съм оторизирана да я откажа на интайм, те да я върнат обратно и да ми върнат средствата по картата без никакъв проблем. Предлагам го като алтернатива, че имате всъщност възможност да се възползвате от шанс да избегнете плащанията на безумни такси. Аз лично мисля да направя така, защото покрай тези 12лв с които се съгласявам в декларацията установих че имат възможност да вземат много повече Peace Сега чакам отговора на ИнТайм Peace

# 349
Ами за сега качих само тези трите неща(сандали, чанта и "V neck top"), че не ми остава време. Събота и неделя ще кача и останалите неща. Simple Smile Чантата е запазена, за сега, едно момиче да дойде да я види.  Sunglasses
Момичета още две от вас ни трябват за общата поръчка тази седмица - има място към $100. Не вярвам да сте се напазарували... Mr. Green  Hug

# 350
 Joy цитирам Албена Костова, жената която се обажда на всички от нас, когато имаме пратка пристигаща при тях Joy на въпроса ми- Защо на манифеста ми беше написано, че сумата е платена в евро? Получавам отговор забележете: Ами ние госпожо нищо не сме писали, освен митничаря ако е написал....незнам, вероятно ако си е говорил по телефона и да си е драснал Евро на манифеста....нещо такова явно е станало, ние нищо не сме писали  #Crazy Joy интересното е как митничаря, точно в полето на валутата се е сетил да драсне hahaha

Филма край няма, ВС ми казаха да откажа пратката, да се върне в щатите, ще правя нова поръчка- нито лев няма да им дам, защото явно веднъж мине ли при тях номера и почват да съдират кожи, както ми писа една съфорумка вчера Peace

# 351
  • Пловдив
Момичета, имам една голяма чуденка, докато не е пусната поръчката: нося ризи - Бг номерация 42, поне видях на тази, на която все още не съм отрязала отзад етикета, че ме дразнят, та от този сайт S (4-6) или XS (0-2) е по-удачно да поръчам? Не съм се колебала скоро толкова за дреха.

# 352
  • Belgium
AlexaS по-добре XS си поръчай.  Имам 3 ризи на ВС с този размер и са ми по мярка.

Нося 42, понякога и 40 по БГ номерацията.

# 353
  • Пловдив
Лу, благодаря много. И при мен размерите варират.

# 354
Аз вчера бях до митницата за новите поръчки. Опитах се да ги питам за тази "бланка" за която говореше Tedd, но ми казаха че нямало такова нещо при тях и ме пратиха пак в бюрата дето дерат кожи за митническа декларация. В понеделник пак ще годя да видя с UPS нещо да направим пак.
Теdd ти за новата поръчка ли говориш? Нея ли ще отказваш? Или за миналата още става въпрос. Нали те бяах шипнали с UPS, пристигна ли новата поръчка... или по точно цесията  Laughing
Разпитай каква е тази бланка....  newsm78

# 355
коя бланка имаш предвид, аз говоря че митническата декларация за внос е 5лв, иначе на цесията ми бяха написали сумата в евро, не в долари, за да искат митничарите да ме обмитяват, иначе сега имам още една шипната с ЮПС, ама ме убеждават че нищо освен 12телв ще ми искат и май ще я вземам Peace

# 356
Е за нея говоря да. На митницата ми обясниха, че трябвало задължително в бюро да ми я напишат...  #Crazy  #Crazy  #2gunfire
Те нямали такива бланки, камо ли аз да си я пиша... Като отидеш сега на митницата можеш ли да вземеш един формуляр в повече да ни го снимаш?..  Mr. Green Поръчката ти за колко $ е?
Нашите Софиянци се правят на шашави явно...  #2gunfire

# 357
ама те вашите софиянци освен че се правят на шашави, ами и си говорят по телефоните и си драскат по манифестите, че пък от интайм ги отсрамват hahaha понеже предния път ми казаха на гишето че мога сама да го попълня, но ако искам и бързам, по- добре е да дам 5лв в едно бюрце отпред пред митницата /мисля че е пак агенция, но не съм сигурна/ и всичко да ми е чисто и ясно, поръчката ми е за 160$ винаги се движа в този интервал и затова побеснях като ми казаха че е написано евро, да не се заядат да ми я обмитяват ooooh! иначе аз мога да питам да взема, но дано да ми дадат...те го разпечатваха от програма... Rolling Eyes а всъщност моето заяждане с интайм беше точно заради това, че ще ме карат да плащам какво ли не, сега се чудех за последната поръчка, че ми искали само 12лв...дали да не я върна за спорта до ВС ама викам не си струва... Факт е обаче, че ако вдигнете шум няма да е така, пишете не само на ВС ами и където се сетите още, да си преразгледат отношенията Peace

# 358
имам едно въпросче, поръчах си ботушки, получих мейл за потвърждение и са ми писали че са пратени с ups air това означава ли че трябва да ходя до митницата на летището за да си ги взема или ще ги пратят до пощенският клон?

# 359
имам едно въпросче, поръчах си ботушки, получих мейл за потвърждение и са ми писали че са пратени с ups air това означава ли че трябва да ходя до митницата на летището за да си ги взема или ще ги пратят до пощенският клон?

на митницата Peace

Общи условия

Активация на акаунт