Перник-18

• 29 537
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
 Привет и от нас.

Доста се позагубихме , но няма как.Работа , ясла и няма време за нет.

Приятен ден и много усмивки.

# 91
Еееее, Петя Б Hug Къде сте бе сладури? Много дълго те нямаше.Как малкия Мишок?

# 92
  • Перник
Петя, радвам се да те видя отново при нас  Hug
Цвети, преместиха "Еврика", даже има реклама по кабелната  Peace
При Крумова тоновете се слушаха от акушерката с дървена слушалка, като споделих това в София лекарите се смяха. Тегло  newsm78 май не казваше, колко бързо съм забравила. Но пък същата тая докторка, дето се смя за слушалкат месец преди да родя изкара бебе 3600 гр. После моя доктор-фаворит като му казах това се хвана за главата, казва "ти луда ли си? Кой ти го каза това?" - аз "ваша колежка" - той - "ти знаеш ли какъв корем трябва да имаш ако е 3600?Повече от 3100 едва ли". Калоян се роди 3250...

# 93
Ееееееееее хайде сега - на мен Галева ми каза,че ще родя бебе около 4500кг  Shocked и че в 7 месец трябва да почна диета,за да не качва повече и бебето newsm78 , а пък  то милото си се роди 3400кг. Laughing

# 94
Благодаря за отговорите Hug
Явно само на мен нищо не ми казват Tired Дано като ида в сряда на ЖК поразбера нещо, че иначе ще трябва да ходя при друг лекар, а то всичко е с часове......от къде да знам аз дали ще дочакам часа Whistling

# 95
Това с меренето на килограми на плода докарва много стрес на бъдещите майки. На сестра ми Галева също й каза в осмия месец, че бебето е много малко и незнам си какво и сестра ми яко се притесни, и само се молеше бебо да е поне 2500, а той се роди 3300 Wink Така че хич не се връзвайте на мерки и теглилки

# 96
Ехо,влизам само за малко,защото от малчо време не ми остава довечера ще чета назад.
Я да ви пусна да видите малчо как се опитва да се обуе,показва колко голям ще порасне и накрая ми маха за чао.
http://www.vbox7.com/play:000838c2

# 97
  • Перник
Това с меренето на килограми на плода докарва много стрес на бъдещите майки. На сестра ми Галева също й каза в осмия месец, че бебето е много малко и незнам си какво и сестра ми яко се притесни, и само се молеше бебо да е поне 2500, а той се роди 3300 Wink Така че хич не се връзвайте на мерки и теглилки

Права си, Боби. Теглото на плода се изчислява на базата на размерите на ръце, крака и т.н. За да сметне апаратът що-годе точно тегло, лекарят трябва много точно да "фиксира" начало и край на краче ,ръчичка и т.н. Иначе излизат дребосъчета и гиганти  Laughing Поне аз така знам  Peace

Ир, не мога да го възприема Калин с толкова малко коса  Confused Иначе е много сладък - не скучае на гърнето  Wink още малко упражнения и няма да се налага ти да го обуваш  Peace Вие успяхте ли да махнете памперса между другото?

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 13:12 от SvetlaK

# 98
Момичета, добри новини от мен. На 8 юли родих момченце Бисер 3330г. 50 см, доносено и здравичко. Родих в пернишката болница при Лазов, нормално раждане, но с форцепс. Вчера ни изписаха и сега се борим с кърменето. Ice queen, преди да родя на видеозона доктора каза, че бебето ще е около 3200-3300, преди това никога не са ми казвали колко ще е тежко, по принцип не казват, освен ако няма съмнение, че е твърде голямо за нормално раждане. Щом нищо не са ти казали, значи всичко е наред. Пожелавам ти леко раждане и чакам през август и ти да се похвалиш с бебче.

# 99
  • Перник
Да ви е жив и здрав малкия Бисер Hug А на мама бързо възстановяване Grinning

# 100
Алиса, честита радост  bouquet Да ти е жив и здрав малкия Бисер, много да те слуша и радва, и да папка Grinning

# 101
Алиса, честито синче  bouquet Да е жив и здрав и много да ви радва  bouquet

# 102
Честито бебче Алиса!!! Да ви е жив и здрав малкия Бисер! Да папка и да е много послушен!
На теб-бързо възстановяване   bouquet

# 103
alissa nik Честито!!!   bouquet Желая ти много, много здраве и щастие с малкия Бисер.

# 104
Алиса,честито бебче  bouquet
Да ти е жив и здрав малкия Бисер, много да те слуша и радва!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт