Перник-18

• 29 122
  • 291
  •   1
Отговори
# 15
в Явор е лудница  #Crazy- не се доредих да вляза. 20мин чаках пред външната врата и се отказах,защото се чакаше и пред вътрешната после.
Аз обаче нали съм тъпа и упорита, въпреки че висят 1 час да се редя все пак влязох Mr. Green То поне да имаше нещо интересно от това което търся Crossing Arms Купих си само една възглавница с овца Mr. Green Цените им са доста по-високи от тея в Технокомерс например Peace Поне на спалните комплекти, защото аз това търсех и това гледах Peace Същите неща ги има и в сайта им и може поне да се разгледат на спокойствие, не си заслужаваше ръгането пред вратата. Една бабичка така ме сръга, а на мен като ми кипна и тя отнесе един лакът и после ме гледаше като напикана Naughty

# 16
аз пък си викам сега бебето ще ревне и ще ме пуснат с предимство като майка с дете  Laughing а той като занемя милия - не ще гък да каже - и затова ми омаляха ръцете и си тръгнахме. Grinning
мислех си по едно време да го ущипя та да се разреве ама... Joy Joy Joy

# 17
Здравейте  newsm51 на всички !!!

# 18
И аз успях да се наредя да влезя.Искам да кажа и аз,че няма нищо интересно,освен тълпата. Joy

# 19
  • от Луната
Цвете, много е пораснал малкия Hug. Това с мушкатото го знам, но не го препоръчвам, защото било опасно ако му остане част от дръшката или от мъхчетата. Ние сме го правили на племеницата, но тогава не знаехме за опасността. Ефекта е същия като от термометъра

В Явор ще ходя като мине тарапаната  Mr. Green. Много обичам да зяпам мебели, но за повечето неща само си мечтая Crazy
Клеа, здравей

# 20
Добре дошла Клеа   bouquet
Хайде разказвай повече за теб.Къде точно живееш,семейно положение,как върви бременеенето  Hug

# 21
Клеа, добре дошла и от мен   bouquet
Момичета хайде да обменим информация за евтини магазини в града ни.
Например аз купувам месни продукти,бебешки пюрета и памперси от Кауфланд - там Ганчев /плодовите/ са по 1,09лв, Хумана 1 е 6,55лв, памперсите Молфикс са по 0,31лв бройката.
Най-евтини Пуфис 4 обаче съм виждала в Т-маркет - 30лв за паткета /за сравнение в Била и Кауфланд са по 33 и нещо/.
Аптамил 1 е най-евтин в магазин Пепеляшка на площада 27,10лв.
Перилни и почистващи препарати,както и тоалетна хартия,боя за коса,шампоани - от перилната борса дето е в блока на ДСК в кв.Изток.
Скоро ми похвалиха магазин СВА /стария супер/ обаче като отидох там нещо ама хич не се възхитих - месото им беше повехнало, кренвиршите стари...
А вие?

# 22
  • от Луната
Ние пазаруваме предимно от Кауфланд. Памперси вземама на Памперс от Пепеляшка за 26 лв пакета. Мокри кърпи от магазина на Ганчев. Плодове и зеленчуци от пазара, че в Кауфланд са по - скъпи.Месо почти не купувам, но ако се наложи от Джулиана на Кракра. Ми май това е  newsm78

# 23
Ние пазаруваме предимно от Кауфланд. Памперси вземама на Памперс от Пепеляшка за 26 лв пакета. Мокри кърпи от магазина на Ганчев. Плодове и зеленчуци от пазара, че в Кауфланд са по - скъпи.Месо почти не купувам, но ако се наложи от Джулиана на Кракра. Ми май това е  newsm78
а къде има магазин на Ганчев?

# 24
Добро утро и от мен  Hug
Виктоалиа T и аз знам, че с мушкато не е много за препоръчване, за това и не сме го ползвали  Peace При нас подейства крушата и сливата  Peace
За магазините  - ние предимно пазаруваме от Кауфланд (даже два пъти и с Борката ходихме с кенкурото - за нас пазаруваме от там, месото е мн.хубаво  Peace, сирене, кашкавали, салами и др. ходим 2-3 пъти в месеца и пазаруваме здраво. А останалите ежедневни покупки - от кварталното магазинче. За Борката от там рядко купуваме, взимаме му Бочко (за гъзицата), че там малката опаковка е 2.20лв, а иначе по другите м-ни е 2.40-2.55лв. Голяма за съжаление не съм виждала.
Иначе памперси купувам от м-нчето зад ГУМ. Ползвам Канбебе и само там май ги има (на друго място не съм виждала) Много съм доволна от тези памперси (от другата ми отчетна тема ги знам) приличат мнооого на Памперс, ама са по-евтини  Mr. Green Турски са и един пакет 3-ка излиза 21.60 лв, 80 бр в пакет ( 27 ст/бр.), а 4-ката, на която скоро ще минаваме е по 28ст, - 72 бр в пакет. Излиза 20.16лв.
За АМ не мога да кажа, щото ние сме на кърма все още, а пюрета досага съм взимала на Гербер малко за 1.50 и на Ганчев - 1.15 плодови, пак от м-нчето зад ГУМ. Зеленчуковите сама ги правя и пасирам. Онзи ден пробвахме и детката  кухня (все пак срамота - майка ми е шеф на предприятието, пък ние още да не сме я пробвали  Mr. Green) и нея лапа добре - явно ще е добро прасенце  Peace

# 25
Аз пазарувам от Кауфланд и СБА,перилни и почистващи препарати от търговията до нашия блок или в блока с ДСК.
За Кальо си готвя самичка,а памперси му вземам от Кауфланд.Взамам си Памперс 4+ с еластичните ушенца и съм много доволна от тях.Козметиката ни е скъпа и си я купувам само от аптеките.

# 26
  • Перник
Деси, за флуора, и аз трябва да ровя за конкретно инфо  Embarassed Най-общо, важно е да не се предозира, защото предозирането води до рушене на зъбите. Виждала ли си детенце с кафяви, разпадащи се зъбки? Е, от предозиране на флуор се получавало. Май повечето мнения са против флуора. От друга страна, на нас едно време ни даваха флоурни таблетки в предучилищна и училище, пък нищо ми няма  newsm78 Както за всяко друго нещо, всяка майка преценява сама  Peace

За пазаруване си говорите гледам. Аз съм крайно нерационален потребител - пазарувам откъдето ми падне  Mr. Green От кварталното магазинче, от БИЛА, Кауфланд, Т-маркет. Последните 2 магазина не ги обичам - Кауфланд, защото губя прекалено много време там и купувам по някоя глупост, която не ми трябва, а Т-маркет, защото е тесен и го преподреждат през ден едва ли не. Не помня кое къде колко струва, забелязала съм, че Памперс са по-евтини в Кауфланд. Козметика купувам от аптеката в наше село, защото е значително по-евтино, но основно ползвам Орифлейм.

# 27
А в Явор имаше ли стъклени холни масички? В каталога няма.

# 28
А в Явор имаше ли стъклени холни масички? В каталога няма.
Имаше и даже бяха на промоция някои от тях  Peace
Пазарувам главно от Кауфланд и рядко от пазара плодове и зеленчуци. Лекарствата са най-евтини в Марешки /гледам за тях никой не е споделил/. В момента нали пия Центрум Матерна и разликата от аптека Марешки и другите е 3 лв някъде

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 12:41 от Ice Queen

# 29
помогнете ми  колко е най малката възраст на която мога да заведа бебо на морето.например той края на август началото на септември ще е горе долу 4 месец.мисля че е малък ама да попитам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт