за кърменето навън - още се кърмим навън, Ема като каже искам цицаа и няма как, който го е срам да не ни гледа
кога ще се отбие незнам

Да е много доходна и много успехи и удовлетворение да ти носи! Няма ли да споделиш каква е?
На Калоян естествено му е малко и иска пак
Цяла нощ се върти насам натам, а през деня спи като пън и все е гладен 
Облечен е с боди, ританки, блузка и чорапи даже....завит с пелена
Като се опитам малко да го развия веднага му става носа леден
Гледам снимки на други бебета голи ходят, а мойто все измръзнало
Незнам ако се беше родил през зимата как щеше да е 
По- добре е детето да иска да яде, отколкото да се чудиш как да го нахраниш, 'щото беснее и не ще да си отвори устата- моя хубавец. А това, че са му студено крачетата и нослето- те бебетата още не могат да си регулират температурата и затова трябва да по- облеченки. Но пък в тая жега да се чудиш какво да правиш
Сложи му вълненки чорапки, но да не са стегнати много около крачето, че да не му забавя кръвообръщението.Важно е и какви дрешки носи. Една приятелка така го беше закъсала- детето все студено- ръце, носле, крачетата му чак сини, а то заради дрешките, някаква като плюшена материя, имитираща памук, дето въобще не може да го стопли.
Ще вземе да се стопли по някое време ама направо му се чудя как така в тая жега му е студено.....аз направо умирам от жега 
ама няма и как да е било - къпехме го при температура в стаята 27 градуса. Ако паднеше по-ниско мъжо включваше духалката
В началото си беше постоянно с дълги ръкави и ританки и задължително завит - бабите ако го видеха по-леко облечен изпадаха в истерия - щяло да настине бебето 

Само няколко дни, после ги сложих в ред. Иначе и в болницата беше весело - мъжо щом дойде затваря прозореца да не му духало на бебето, че и "ветропоказател" си имахме
До момента не е боледувал сериозно (да чукна на дърво), въпреки че ако си слушах педиатърката щях да кърмя макс. 4 месеца и до сега поне веднъж да е пил антибиотик. 

Моя бивша съученичка работи същото, но в центъра, може би се познавате, казва се Калина. Аз по принцип искам застраховка и за мен, и за Калоян, ама пусто все не мога да отделя пари
Пожелавам ти успех с пазаруването утре