Отговори
# 225
  • София
Зази, пожелавам ти да си изкарате приятно!  Hug

Ифче, радвам се, че доплера и всичко останало е наред!  Hug

Мили, whatever... Peace anyway!  Peace

Тес, супер си права!  Heart Eyes

Регенце, радвам се, че си ни навестяваш!  Hug

Приятен ден на всички!   bouquet

Ще пиша повечко по-късно.

# 226
Привет и да се оплача с този нещастен компютър в къщи. Оставих го в наследство на родителите ми, но годинките му са се натрупали и си прави амаааааа каквото си иска.......Писах, писах.....и всичко изчезна, ама карай......

Исках да кажа че много хубава темичка се заформи с пътуванията - дано между тях да ни се случат и още по-хубави неща.......

caritas а и всички, които чуват подобни подмятания - направо се побърквам и аз като го чувам, защото найййй-добре ги знам как ми действат и на мен тия простаци. Хем си казвам - абе, не им обръщай внимание, хем... newsm45.....трудно е.......Значи предишната седмица бяхме в къщичката ни в северна част на Гърция и там мъжа ми има доста роднини......аз си знаех, че пак ще ми лазят по нервите, но пак си се ядосвах - е, казвам ви честно нямаше един да си държи езика зад зъбите- ЕДИН. Всички на третата дума и - ееееее, хайде, време ви е, какво чакате....Имаме толкова хубава къщичка там, толкова е красиво, обаче мразя да ходя там, за да не им влизам в устите.........Аз ако съм - тия всичките няма и да ги поздравя, но те са най-близки роднини на мъжа ми и какво да се прави........Най-вече ме човърка и мисълта, че те със сигурност си казват - тая българка, не може да има деца.......разбирате ли? Така целият упрек и коментар не е обърнат към любимия, а към мен. Така когато виждат, че някой ги превъзхожда - намират повод да го ударят. Те си знаят, че ако не идва бебе, то си е по причина на жената и това е........друго нищо не знаят........да не говорим че повечето там се размножават като зайци и нЕмат грижи - баби - бол, децата търчат по двора от сутрин до вечер и всичко е прекрасно....отглеждат се от самосебе си.

Оххххх, виждате ли - вързах се пак и се ядосах,  smile3515а не се замислям че това вреди......айдеееее простаците да си гледат работата и да не се бъркат в чуждите живати!!!!!  smile3513Нали така?

Оставям ви, че ми кипна и ще пише по-късно като си мисля за чуждоземски щирини, на пример!!!!!!!

# 227
  • София
Каритас, Йоскрек, какво да ви кажа..., вие и сами добре си знаете, че не бива да се връзвате на такива думи... Затова ще опитам алтернативен отговор по темата... Опитайте се да погледнете от хубавата страна дори и на тези случки. Може би ви звуча налудничаво и се чудите коя ли пък е хубавата страна... Но ИМА хубава страна!  Mr. Green И тя е следната - погледнете се в огледалото! Какво виждате? - Изглеждате прекрасно, пращите от младост, сила и здраве! Превъзходно! Тези хора около вас виждат абсолютно същото. През главите им въобще не минава, че може и да имате някакъв проблем. Опитайте се да разберете, че и през вашите главици не бива да минава такава мисъл.  Hug Heart Eyes Hug

Аз отскоро започнах, сутрин като стана и си тегля по една "карта за добруване" и си зареждам с позитивизъм деня като си мисля от време на време за посланието.  Grinning  Днешната ми карта беше следната: "Моите вътрешни вибрации се отразяват на цялата Вселена." Сутринта се позачудих защо ми се падна точно тази карта, но сега като ви прочетох, мисля, че е и заради вас. Дано успеете да прихванете поне малко от позитивната ми нагласа и да се почувствате по-радостни, по-спокойни, по-щастливи.  Hug

# 228
  • Манчестер
Зазииии, страхотно да си изкараш  Hug . Ще чакам разкази и снимки ей, да знаеш в Итали не съм била и много ми е интересно. Моето мамче е била  Crazy даже пролетта беше и в Монако  Crazy , Ей такова място няма, само снимките като видях  Crazy ....това място не е на Замята, на друга планета ще да е   newsm78

Прасковке  Heart Eyes дето вика Кръстник "Зарзават такъв"  Mr. Green Ясно и ти като мене много много не кльопаш Турция, кажи за Франсето  Heart Eyes . Много ми се ходи в Сен Тропе  Crazy

Yoskrek  Hug Защо така гръцките роднини се излагат  Crossing Arms мислех си че е някаква българска черта, да се разпитва , да се любопитства и да си врат носа навсякъде Twisted Evil Аз с моята английска рода , значи съм добре. Хората са много съобразителни и не ги интересува бебе има ли ще има ли ... Но хванат ли ме познати от БГ на Skypa  ooooh! край , започват първо с въпроса "Има ли нещо но...?"  #Cussing out
Аз: "Какво ново?! Shocked" _ Правя се на луда  Wink
Те: "Ами, нещо ново, новина някаква?"  _ Обаче те нахални... Close
Аз: "Каква новина  #Crazy ??"  _ Отново хладнокръвно, като се надявам че c това съм спряла набезите  Twisted Evil
Те: "Еее, такава да , за бебе ...?" - Е тука вече чашата прелива  Twisted Evil #Cussing out #2gunfire

Та гледам да съм offline  Mr. Green

# 229
milly vanilly - aaaaaaa, да ти кажа, че като ги опознах тия мои гърци, които ги възприемах като модерни хора, трябва да ти призная, че в някои отношения семейните по-точно бих казала, че са поне 100 години по-назад от нас. Само дето не целуват ръце на бабите както по време на турското робство се е правело....
Да споделя моя отговор в такива случаи, може да е от полза на някой - аз казвам - аа, ние сме го поръчали бебето - сега чакаме отговор.....те се хилят - какво разбират, какво не - тяхна си работа, важното, че не им показвам, че съм се разтръшкала и че са ми намерили ахилесовата пета.

Но вижте как хубаво се изказа .♥.Прасковката.♥.  Благодаря ти! Много ми хареса твоята "карта за добруване". Може ли да ми разкажеш повече, защото имам чувството, че много добре ти се отразяват. Аз също обичам и чета такива книжки за силата на мисълта ни и по-скоро за позитивното мислене. Много ме впечатляват докато ги чета и още за една седмица и после ме замотава ежедневието и забравям хубавите им послания.  Усетих веднага спокойствието и позитивността, която ни предаде!!!  bouquet

# 230
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Днес съм голям работник! Чак сега влизам и ви се радвам!

Зази, пътуването ти наистина е изненадващо, дестинацията ми е мечта, не съм била още там. Желая ви да изкарате незабравимо!

Каритасче  Hug

Прасковката, сподели ми, моля те за тези карти, звучи ми много хубаво.

# 231
Включвам се само за малко да ви кажа, че и аз не оправдах очакванията ви. Тази сутрин правих кръвен тест и току-що разбрах, че е отрицателен. Стана ми много мъчно и ми се дорева, но какво да се прави стискам зъби, защото съм на работа пък като се върна в нас ще си порева на спокойствие. Извинете ме, но сега не ми се пише повече.

# 232
Рослемче  Hug spoko spoko spoko Hug
Поплачи си като ти е тъжничко, но никакво предаване Naughty, а с нови сили и вяра- отново напред Praynig Hug

# 233
рослемче дай една гушка  Hug. Бъди силна миличка, знам, че е лесно да се каже, но много трудно да се изпълни Hug Hug Hug

# 234
Рослемче spoko spoko spoko
Знам, че каквото и да ти кажа, няма да ти стане по-леко, но ние сме тук за това - да се подкрепяме и да си даваме сили. Hug

Много ви благодаря на всички за милите думи! Heart Eyes   bouquet
Беше момент на слабост - и репликата, която иначе щях да парирам, без да се замисля (имам тренинг вече Twisted Evil), улучи оголеното място. И то от човек, който нито ми е близък (ние близките ги отказахме отдавна да ни тормозят Mr. Green), нито ме интересува мнението му, ама хич, нито знае през какво съм минала, не знае имам ли проблем, нямам ли, просто си приказва. Знам, че не го правят с лоши мисли и въпреки това, ако уцелят момента, може много да те заболи. Но след всяко падане ставаш и продължаваш, това е, няма друг начин.

Прасковка, за теб специални благодарности! newsm51

Ифче, успокои ли се? Hug

Хубав следобед на всички ви!  bouquet

# 235
  • Манчестер
Рослемче  spoko spoko spoko  action032  action032  action032
Поплачи си душичко, така ще ти олекне  spoko А, утре горе главата и с нови сили в борбата  Hug

# 236
Рослемче,  Yoskrek - много  Hug  Hug и на двете !!!!! Само хората, които са преминали и преминават през тези трудности, знаят какво е......

Yoskrek - оххх как и аз им се ядосвах на такива приказки, по едно вереме почнах да го обрыщам на майтап, казвах им "виждам, че се страхувате че няма да ви поканим на крыщенето, не се притеснявайте, няма да изпуснете нито храната, нито пиенето, пырво вас ще ви поканим  Laughing"

Аз сым ОК, дебелея сыс страшна сила и гледам да не го мисля много това амнио дето ме чака.......чак на 20ти ще е и отсега се зарждам да си полежа два дни след това и да ме глезят....

# 237
  • На планетата Земя
РОСЛЕМ, прегръщам те силно!

# 238
Рослем  Hug Hug Hug
много прегръдки имаш. Ще стане пак те прегръщам.
Днес имах малко изтощителен ден се не особено приятен край, не зная защо но понякога усещам фалш и завист някъде и това дълбоко ме наранява още повече с хора, от които не съм го очаквала, хора на които истински и много съм давала .....
Не ми се иска да ви товаря с излишни глупости, но истински се радвам като вляза тук - вие сте моя елексир - такова спокойствие и добрина намирам може би само в още едно такова нетско закътано местенце  Hug
Ифче  Heart Eyes - казвах ли ти аз че новините ще са добри. Размерите на девойката са съвсем прилични за седмиците и. Само спокойно още мъничко остана  Hug
На всички други много   Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
Включвам се само за малко да ви кажа, че и аз не оправдах очакванията ви.

Рослемче , очакванията ни отдавна си ги оправдала ...ти си добър, прекрасен човек ...Съжалявам за резултата и се надявам бързо да се съвземеш . Винаги може да поплачеш и тук отдавна има много кърпички за всяка една от нас и винаги я подава приятел...Надявам се утре да си много по спокойна от днес  spoko

Общи условия

Активация на акаунт