Отговори
# 240
Лени Hug
За съжаление животът поднася и такива изненади. Confused
И да, от такива хора най-много боли.
Предстои ти такъв прекрасен момент - срещата с четвъртия мъж в живота ти Heart Eyes - радвай му се от сърце, не се оставяй на негативните емоции! Simple Smile
Успя ли да си починеш впрочем? Wink Мога да предположа какъв е отговорът. Laughing

Хубава вечер, момичета и момче!  bouquet

# 241
Ленка съжалявам за неприятния завършек на деня. Най- боли от хора, които обичаш и вярваш, че няма да те предадат.  Hug И аз се бях отчаяла вчера и си мислех, че добрите хора са изчезнали безследно, но точно когато най- много ми се плачеше се обади един човек, който съм виждала само веднъж. Помогна ми и ми спести голяма сума и много време.

Спинкайте сладко, а аз ще поработя още малко  Hug Hug Hug

# 242
Пилетаааа...  Hug Heart Eyes Hug
Рослем  hug spoko Знам че е трудно, когато се загуби една надежда  Sad и то такава, която изглежда само на една ръка разстояние. Предполагам колко тежко ти е... Дано с човека до теб да се преборите с разочарованието и този път, и да продължите напред Praynig
Мислил съм си, колко много неща нямаше да преодолея, ако не беше моето пиле  Heart Eyes Уффф... какво да кажа?!? Запази вяра  Hug Знам, че е трудно  Confused

На мен вече ми е мъчно за Маргариткови  Sad Утре започват да се отдалечават от цивилизацията и скоро ще ви се завърнат в столицата  Crazy Има много снимки от срещичките ни и скоро ще бъдат качени в албумчето  Hug Като казах "албумчето" се сетих - вече е 9-ти  Mr. Green Камъчето ще може да си ни разгледа  Hug За пореден път оценявам престараването си в това, че преди всяка снимка отделях внимание на прическата си  Crazy Първото впечатление е най-важно  Blush

'що така бе пилета?!? Искам радостни новини, а отдавна е нямало емоционални взривове с положителен заряд  Confused Всички имаме нужда от такива  Praynig Дано да е скоро  Praynig

Лека нощ  Hug

# 243
Добро утро!

Слагам кафето:

Ленка, като се наспа, по-добре ли си?  Heart Eyes

Vanhorne, за щастие понякога вярата в хората се завръща точно навреме!  bouquet

Регенце, липсват ми твоите дълги, мъдри и същевременно така ведри постове, надявам се, че си добре!   love001 Върна ли се татито от Шоколадовата страна?

'що така бе пилета?!? Искам радостни новини, а отдавна е нямало емоционални взривове с положителен заряд  Confused Всички имаме нужда от такива  Praynig Дано да е скоро  Praynig

Квази, братче, щом и вие се включихте в подготовката на фойерверките, няма начин да не стане! Praynig Hug

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 244
Добро утро! Grinning

Каритас, кафето е супер,и кифлатаааааа Mr. Green
Рослемче, много съжалявам,но ти не се отчайвай-само търпение!!!
Прегръщам те! : hug
Лени,не се натоварвай с подобни неща-свят голям,хора различни,но за жалост наистина фалша и завистта  присъстват в ежедневието ни. Sad
Лек и спокоен ден на всички ви!!! Hug

# 245
Добро утро и от мен,

roslem, дано следващия път е успешен!

ето една песен от мен за който има време и настроение: http://www.youtube.com/watch?v=QNQdxCWm4KM Аз от 2 дни си ровя клипчета и тази точно винаги ми действа много добре.  Simple Smile

# 246
  • На планетата Земя
Добро утро на всички - близки и далечни!

Квази, ти пък като гепиш нещо, не го пускаш. И ние искаме малко да се порадваме на Маргаритката.

Тесс-че, благодаря за песньовката. Определено действа самочувствие - повишаващо и настроение - оправящо.

Вчера бях на аеробика, по-точно аеро-кик. Малеее! Кърти мивки (както казва брат ми). Разтърсих сланината. А едно време каква пружинка бях. Ноооо... няма да се самосъжалявам, доволна съм, че използвам всяка минутка, докато детето го няма, за да вляза във форма.

А и август ще съм кума, няма да се излагаме, Я!  Flutter Имам една прекрасна златиста рокля и трябва да вляза в нея!

Хубав ден ви желая!

П.С. За днес планът е каране на велосипеди в гората на Борисовата градина - от Плиска до езерото Ариана и обратното.  Peace

# 247
Много много ви благодаря за подкрепата. Направо ми се насълзиха очите, но този път от радост, че има хора, които ти съчувстват и милеят за теб. Нямам думи, с които да изкажа благодарността си, но само едно искам да ви кажа "Благодаря ви, че ви има."
От вчера спрях хапчетата и тези дни си чакам М. Днес ми е 7 ден закъснение. Не знам вече цикълът ми как ще се промени  newsm78
Лени не бива сега да се притесняваш. Фиорчето хубаво го е казала: свят голям,хора различни,но за жалост наистина фалша и завистта  присъстват в ежедневието ни.
Все още тая надежда за Маргаритка.  Дано Praynig
 Hug и лек ден ви желая!

# 248
Рослемче Hug Hug Hug.Мила душица Hug.Прегръщам те силно и съжалявам за теста Sad
Вие не питате ама аз да си кажа........опитвам де да организирам почивка до другата седмица и затова полипсвам.
Иначе съм добре.
Ама и вас почивки ви тресат. Зази приятно изкарване Peace
Влезнах да видя Лени да не е родила - не е още Hug.Ифчето и то е наред Hug.
Горе долу като ви гледам сте в добро настроение.
Чао засега от мен Hug Hug Hug
Регенцето драсна два реда и избяга Sad пък Милето ще ме умори от смях Joy

# 249
Добър дееееенннн...  Mr. Green
След височайшето посещение си влизам в руслото на работното ежедневие  Sad Скука и гърч  Crazy
...Квази, ти пък като гепиш нещо, не го пускаш...
Blush Ами така си е. Я ми припомни, вас кога ще ви "гепим"  Party Ама това младите голям език вадите  Crossing Arms Чак се изчервявам, като ви чета понякога  Crazy

И от Хъни-Бъни очакваме координатите на палатковия лагер Hug Цялото черноморие е като квартал на Варна за нас, така че... нямаш измъкване  Naughty Ако трябва ще си организираме срещичка в тъмни доби, на някой никомо неизвестен плаж и ще пием биричка обърнати с гръб един към друг  Crazy Обещавам да се държа прилично  Blush  Hug

Хайде, отивам да прекопавам плажовете, че да са готови за следващата смяна на бандичката  Hug

# 250

Хайде, отивам да прекопавам плажовете, че да са готови за следващата смяна на бандичката  Hug

Ехххх....  Joy Joy hahaha hahaha hahaha Ама може ли да си толкова майтапчия... до 25-ти да си заравнил и на Обзор че аз обичам да ми е гладко  Mr. Green

# 251
  • На планетата Земя
Rumix, Квази, ще ме уморите от смях. Лежа под бюрото и се превивам. Добре, че съм сама в стая, да не се излагаме, че и чужденци имаме.  Laughing

Квази, ще те призная, ако Бъни само даде период на летуване и общи координати и ти я намериш. Иначе аз и сега си говоря с нея, без да я виждам, дори ако трябва и монитора на обратно ще обърна. Бънка, ти да не си ми някоя братовчедка или съученичка? Че в темичката още познати намирам, освен Маргаритката.

Светът е малък ей, давайте да сваляме гащите, всичко излиза на показ, и после скука за любопитните и спокойствие за нас!  Mr. Green

# 252
  • Варна
rumix то Обзор не е много далече от Варна.Така ,че да се обадиш пък ние ще се радваме с Квази да те видим.Тъкмо дотогава ще е заравнил терена  Joy Joy Joy

# 253
  • София
Ей, начи!  Joy Бъни, ник'во виждане със субекта Квази без мен. Аз щъ пазя!  Hug Виж ги другите к'ва съ нисерьозни!  Peace  Миле, особено зъ теб съ утнасья  hahaha (не ми обръщай внимание на спеллинга, от немския съ получва объркването  Joy)

# 254
  • На планетата Земя
Алооооо, Сочния плод, три срещи вече тенекия ми връзваш, аз съм била несериозна! Я се замисли малко и наведи виновно глава!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт