Отговори
# 255
  • София
 bowuu  bowuu   Mr. Green  Милеееее, ми аз предлагам другата седмица след работа срещичка - реванш. Ама с твойта програма се плашим, честно.  hahaha Дали пък може да ме огрее?

Рослемче, миличка, не падай духом!  Hug  Вярвам, че ще стане!  Praynig

Ленка, кой ти вдига нервите? Бой само!  Такова "хора" хич да не те вълнуват. Миличка, мисли си за прекрасните неща, които ти предстоят. Скоро ще се запознаеш с бебчо!  Hug Heart Eyes Hug

P.S. А и понеже ме попитахте за картите вчера. Ето тези: http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=9912

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:54 от .♥.Прасковката.♥.

# 256
Здравейте на всички!!! Днес няма много писано ей!!! Да не сте тръгнали всички да заравнявате  плажа... newsm28 ....

# 257
Ей съфорумци...

Видях ви и ви се порадвах на прекрасните албумчета.  newsm68  newsm44 Много сте готини и надявам се в повечето случай засмени като на снимките.

Така че благодарности на момъкът love001 в темата за доверието и че се сетил за това посред нощ, или може би е по- правилно да кажа в ранни зори, като гледам май към 1 часът посреднощ ми е писал... newsm47 Аз чак сега успях да се порадвам на новата ми достъпна услуга.

Както е споменала Данито май лятото е в пълният си разгар за повечето от вас, надявам се да си прекарвате страхотно.

Рослемче много съжалявам за резултата от теста, но няма да се предаваш. То надеждата и борбата са най-добрите приятели в такива моменти. И никого не си разочаровала, ние сме с теб във всякакви предизвикателства.  Hug Hug Hug

А за плажовете ме е яд, че няма да мога да ги видя тази година, ама живот и здраве, все някога пак ще се цопна в българското черноморие.

Пожелавам ви приятна вечер и прекрасни сънища! (Аз съм много поспалива тези дни, направо незнам защо  newsm78)
 Hug

# 258
Минавам да ви нагледам, нещо затишие настанало в темичката.
За някои е разбираемо  Wink Wink Wink надявам се, че е затишие пред  Misc Bomb Misc Bomb Misc Bomb, а другите къде сте  Hug

При мен нищо ново засега. Стоенето в къщи ми действа крайно изнервящо, направо съм като бутилка запалителна течност ....
Утре ще ходя да обикалям някъде, защото вече не издържам скуката и седенето на едно място.
Не съм в кондиция и това си е.

# 259
...Утре ще ходя да обикалям някъде, защото вече не издържам скуката и седенето на едно място...
Варна?!? Ако приемаш предложения  smile3506 smile3503 Не се вързвай - голяма жега е  Sad Направо не се спи  Confused

Наистина нещо спокойничко е станало днес в темичката. Във въздуха се усеща едно напрежение  Party Дано да не е само от жегата  Praynig

Хайде лека нощ  Hug Нещо ремонтираха форума, но щом темичката ни си е още тук,  значи нищо радикално не са свършили  Crazy

Настъпва времето на  блажените, нощтни къпания - топлина и благодат разредени с мастичка и младежко безчинстване около лагерния огън  Mr. Green Обичам периода от средата на юли до средата на септември  Heart Eyes В това време разбираш, защо са били всички напъни да преживееш зимата Hug

Хей, Лудо американско Vanhorn-че, похвали се с някоя усмивка  Hug

# 260
Квази за какви жеги говориш...Ела и виж тук. Без АС няма дишане. Вярно, няма никаква влага и е толкоз топло, че не можеш и капка пот да отделиш- всичко се изпарява. Тази година е доста по- добра от гледна точка температури.
Как да ти се похваля приятелю като днес ми стопиха лагерите от работа.

Отивам да положа хипопотамското си туловище в кревата, че и се местим в нова къща и ще се наложи да събера енергия.

# 261
Добро утро! Hug

Май пак аз ще съм домакинята тази сутрин. Simple Smile

Хубав ден на всички ви желая, изпълнен с усмивки и с присъствието на хора, които ви обичат!  love001

П.П. Прасковка, и аз бях на трите срещи, за които говори Милето, тъй чеееее..... много има да наваксваш! Laughing За среща съм - другата седмица? Heart Eyes

# 262
  • На планетата Земя
Добро утро на всички!

Последен работен ден - СУПЕРРРР! Да посвърша малко работа и си отивам при детенцето в горите тилилейски!   Party

Квази, стига ни дразни бе, шефе!  #Cussing out Блажени нощни къпания от средата на юли до средата на септември .... бла.... бла .... бла! Къде ги видя. Ние тук нещастниците се оръкаме 10 дни на морето за цялата година, половината време минава в реанимация на кой свят сме! АААААА, никаква толерантност и такт! Сега ще си разплета чорапите!    ???? А, била съм без чорапи днес, не става! Карай!

Датите ни за морето са ясни: от 01.08 10 дни на Албена. Нямам търпение да изтекат тези 21 дни.

Каритас, много ти е сладко и бонбонесто кафенцето! За срещичка съм ЗА! Прасковке, какво ще кажеш? Може и в понеделник след работа? Или? Давайте идеи.

Ванхорне, честита ви нова къща. Готова ли я взимате, или всичко наново трябва да си правите сами? Тръпки ме побиват, като чуя за ново жилище на ниво груб строеж, но знам, че у ваше село такива работи почти нЕма.

Лени, а моам ли да да питам, ти ко чиниш колко у къщи, та не си почиваш, начи???

# 263
Добро да е утрото  Hug

Мен тая нощ така ме връхлетя лелището... хем от вчера ме попипваше... ама чак пък таквоз чудо нощем не бях видяла ooooh! И хем ми е малко тъжно, хем пък се радвам, че няма да съм бременна на морето и да ме е страх да вляза- така че се кефя, че ще изпитам пълното удоволствие от почивката... пък и по него време се пада овуто после иииииии .........   luvbed   grinning039   luvbed   grinning039  luvbed   grinning039  .... малииии - ще сме като младоженци  newsm53

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 09:15 от rumix

# 264
  • София
Бандатаааа, привет от Цюрих! Моето момче излезе (той все пак е тук по работа), а аз съм още в леглото. И като гледам облачното време навън...... дано поне да не вали, а пък температурата от 15 градуса ще я преживеем. Иначе въпреки моите приключения със счупен ток на обувка още при кацането в Рим, купуването на нови обувки, с които естествено е трудно да обикаляш цял ден по калдъръмите.... пришки по краката... въпреки това съм много доволна  Blush А хотела в Цюрих е просто бонбон. Много се кефя, защото аз го избирах, и то набързо, като се ръководех от това да е близо до централната улица. Да видите Коко как се опули като видя банята, която е със стъклени стени в единия край на спалнята....  hahaha
Рослем, прегръщам те, миличка, знам какво ти е. Поплачи си, но съм сигурна, че много скоро ще си готова за следващата битка.  Hug
Приятен ден на всички!

# 265
  • На планетата Земя
Зазиииии, привет! Ех, че хубаво! Радвай се на всеки момент, нищо че градусите са само 15. Спомни си за тоновете работа, които остави в офиса и се отпусни блажено в леглото.

А за стъклената баня думи нямам. Ще има мръсни танци тази вечер, така мисля!  Wink Twisted Evil

# 266
Зази привет и от мен. Радвам се, че се обади. То без разни изненадки не може, а и няма да е интересно. Поне си почиваш и е малко разнообразие. Отдай се на пълен релакс, сега ти се е паднало. Дано не вали и да си изкарате прекрасно.  Hug

# 267
Добро утро  Hug
Зазииииии вместо да се излежаваш,  грабвай един влак под ръка и право към Neuhausen. Там е водопада на Рейн. На 15 минути пеша от гарата. За стъклената баня има време - Вечерта е по луда от сутринта  Naughty

Лек ден на всички  Hug Heart Eyes Hug

Mileto и rumix, отбелязани сте в почетния тефтер  Mr. Green Някакви изисквания  Thinking Как да бъде оформен пясъка на плажа: в стил Пустинни вълнички или да го оставя в стандартното Боричкащи се циганчета  Thinking

Специална прегръдка за по-специалните представители на бандичката ни  Hug Още в началото на юни организирах неправителствена организация с идеална цел "Да спасим хипопотамите от жегата", но... търговците на лед, с които работя явно имат по-практични цели. Въпреки че съм платил всичко надлежно, до сега нито една пратка не е стигнала по на юг от Фарьорските острови  Sad Изчезвали били мистериозно   Crossing Arms Стадо проскубани шотландци си пият уискито с вашата прохлада да знаете  Crazy

# 268
Специална прегръдка за по-специалните представители на бандичката ни  Hug Още в началото на юни организирах неправителствена организация с идеална цел "Да спасим хипопотамите от жегата"

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

направо се почУвстВУваХ наполовин спасена вече  Joy Joy Joy
другата половина се надявам да се стопи в жегата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Зази - много хубавко да прекарате, непременно се разходете и нащракайте повечко снимки, стъклената баня все пак е в стаята няма да избяга  Flutter Wink Wink Wink
Полягвам с едно книжле, но пак ще ви нагледам  Heart Eyes

# 269
Добрютрю  Hug
Докато се включа за кафенцето то обед ще стане  Crazy
Рослемче  Hug
Зазииии  Mr. Green както казва Квази /че и рима се получи/ бегом към водопада, пък банята ще дочака вечерта. И мнооого снимки да направиш, че поне отмалко съпричастни на хубавите ти преживявания да станем  Peace
Такава баня имаше в хотела в който почивахме миналата година на Банско... в единия край на огромната спалня... и стъклена  Laughing
Лени, не го слушай Квази, от днес във варненско е малко по-прохладно / newsm78 освен ако пак е станало горещо/  Flutter До вчера беше ад - гоещо, задушно... немам думи  ooooh! но днес се диша  Grinning
И се чудя видиш ли защо вчера сайта ме изхвърля, блокира и т. н., пък те ремонти правили. Та едва сега успявам да се включа  Crazy
Хайде весел ден на всички и мнооого  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 11:50 от Lora33

Общи условия

Активация на акаунт