Отговори
# 270
Здравейте жегуващи и летуващи  newsm08! Аз нещо съм се вкиснала от жегата (може би от киселото мляко дето го пия напоследък). Чета си ви, за настроение, но нещо нямам наклонност за литературни изяви. Боря се с един от страхотните кексове на Бъни, но засега резултата е 2 на нула в негова полза.  Crazy
Зазинка, колко хубаво, че за няколко дена сменяш климата! Звучиш доста бодро за всички перипетии дето ти се случват - явно си включила батериите на зареждане. Прати няколко снимки на стъклената баня, че ми стана интересно - много харесвам хотелски интериори.
Лени, остана малко до края - ама то накрая, като знаеш, че ти остават броени дни и е най-тегаво. Хубавото е, че скоро ще му видиш муцунката на твоя хубостник. Имаше една приказка, че когато първото глътне монета тичаш в паника до лекаря, когато същото нещо се случи на второто - вече си знаеш и чакаш да излезе през митницата, когато третото отроче глътне парата - без да се церемониш му я удържаш от джобните.
Миле, така се бяга от работа - надалече и с писъци Peace
Quasi, ти все пишеш колко много работа имаш и колко още повече си свършил, а все за почивчици, за биричка и плажове разправяш - ти да не дойдеш нещо плажен спасител Ъ?
Рослем-че, абе нещо ни е сушав периода откъм бомбички  newsm78 - може би ТЕ искат да ни оставят да си починем спокойно и наесен шъ дойде нашия бейбибум. Освен да се подготвяме за отпуските и наесен ще броим пиленцата Thinking

# 271
Бреййййй...  newsm78 Ударихте го на голямо разпускане  Mr. Green Че то в събота и неделя няма да има, с кого по една усмивка да си разменим  ooooh!

Хубаво е така  smile3508 Трябва малко да се подиша чист въздух, а не само да се психясва пред компа.
Ето ние например, внезапно - преди 5 минути, решихме да наобиколим южната част на Варненския залив  smile3506 Fior-че, ако не ти е известно това се пада някъде към Резово smile3503 В момента нямаме ясна престава, къде ще спим. Просто тръгваме на юг и където стигнем  Hug Минем ли южно от Созопол веднага ти звънкам, да знаеш  Hug И не се престаравай  Naughty Не коли прасето заради нас  Crazy Ако успеем да наминем ще е само за едно бързо кафенце  Hug Heart Eyes Hug

Някой друг да е разпънал катуна из ония чудни местенца?!? Обаждайте се навреме. После да не си сополивите ръкавите, като разберете, че сте ни изтървали на косъм  Crossing Arms

Пожелавам ви слънчев и усмихнат уикенд, макар че според синоптиците ще е по-скоро приятно хладен, отколкото слънчев  Rolling Eyes Няма значение  Naughty При нас настроението не е функция на времето  Mr. Green Дано и при вас е така  Hug

Lennyh, if-ченценце, нали ще ни изчакате да се върнем  newsm53 Да не изпусна веселбата по посрещането на новите членове на общността  Thinking Абе ако някой е на зор и има да съобщава хубави новини, да не се съобразява с нас  Hug

Хайде - след малко ятото се с'бира и отлитаме на юг smile3540 smile3540 smile3540

# 272
Чакай, чакай  Stop Да ви оставя една усмивка на изпроводяк, че каквито сте ми гражданчета, може някой да не е разбрал, че слънчогледите са цъфнали навред и гледката е страхотна  Hug

# 273
  • Лондон
Недей така с тези слънчогледи, ще ме разплачеш Cry

На всички, които не са на бюрата си в петък вечер - хубава вечер и още по-хубав уикенд

# 274
И аз желая на всички супер уикенд, нищо че съм още на бюрото  Crazy

Ето още една песничка за настроение ( забележете че едната от певиците е доста бременна, което не й пречи да танцува наравно с другите): http://www.youtube.com/watch?v=EPFk0X1p2fs

# 275
Весел уикенд и от мен  Hug
И ние сме заформили разходки по черноморието за почивните дни да разпуснем след тежката седмица. Няма време за южното, за това оставаме у Варненско.
Квази, слънчогледите са страхотни  Peace
Хайдееее ставайте всички от бюрата. Време е за почивкааааа  newsm41  grinning039

# 276
Тук съм другарчета. Аз пак зачезнах, но не съм ви забравила.
Ама много сте изписали и май няма да успея да изчета всичко. Набързо да ви дам отчет за себе си: Имах гости, едни посрешнах други изпратих, ходих на почивка, в момента правим ремонт, след десетина дни пак чакам гости. Абе програмата е пълна, да не кажа че е пълна лудница, но не се оплаквам. Grinning
  Приятни почивни дни на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 277
Поздрави от смокиня... къмпинг "Смокиня"  Naughty Една от Черните дупки в моя живот  Mr. Green Стъпим ли тук и докато се начудя, какво точно да пия, вече съм обърнал една мастика, една водка, две-три бири и Нещо, за което нямам точен спомен, какво е било, но по сутрешното светоусещане със сигурност съдя, че не е било безалкохолно Мохито  Crazy
Еххххххххххх  Hug едно от прекрасните места, които с времето си остават все така мизерни. Никой не се опитва да те заблуди, че има 4-5 звезди, винаги ти блъскат таратора на масата по начин, който размазва половината по покривката. Хората са мили и безкрайно директни. Красота и разкош  Hug Heart Eyes Hug
Обичам този къмпинг, както жена обича мъж - мизерно, мирише и е на границата да те отврати, но е местенце, което те приютява такъв, какъвто си  Hug
Ша прощавате за правописните грешки и евентуалните недомислици, но Злата Смокиня не прощава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ  Hug Heart Eyes Hug

# 278
Квази, 7 години подред (и още други непоредни) палаткувахме за по 2-3- седмици там.  Mr. Green Миналата година и тая пропускаме.  Confused
Много хубаво си го написал. Обичам го тоя къмпинг - ех, спомени...  Heart Eyes

# 279
Добро утро ! Радвам се за всички , които почиват пълноценно. Надявам се скоро и аз да избягам от града за някой ден ,а не само да си представям   car003     и     newsm41 , но има още лято....Засега съм застъпила и няма почивка , но не се оплаквам...Хайде от мен ще е кафенцето тази сутрин

Хубав ден!!!

# 280
  • София
Добро утро и от мен. Който си е ранобуден, навсякъде си е такъв  Wink
Квази, толкова натурално си го написал....  Sunglasses И слънчогледите са страхотни  Grinning
Рея, радвам се да чуя новини от теб и още повече се радвам, че си прекарваш добре. Лятото е време за презареждане на батериите, че на есен пак ни чакат сериозни битки на бебешкия фронт.
Ние вчера след обяд ходихме на една екскурзия и сме много доволни, но като се върна ще разказвам повече. Сега да ставам и да почна да оправям багажа.
Усмихната неделя на всички!  Hug  Hug  Hug

# 281
Квази, 7 години подред (и още други непоредни) палаткувахме за по 2-3- седмици там.  
Много хубаво си го написал. Обичам го тоя къмпинг - ех, спомени...  Heart Eyes

Ехххх Смокиняяяя, плааажжж, тополи, споменииии  Hug Hug Hug
Стоплихте хипопотамското ми сърчице в тази мрачна софийска утрин  Hug Hug Hug как да не ви обича човек Heart Eyes Mr. Green

Рея  Hug преди известно време питах къде зачезна и се радвам, че се появи при това и отпочинала и свежа Peace
Зази, чакаме разказче с картинка и от теб  Peace

# 282
Хейййййй  Hug Добро утро  Mr. Green
Знаех си, че ще има и други фенове на това местенце  Hug
Тук вече спря да вали. Моренцето е понапълнено и ние спокойно можем да се пльоснем в него  Party
Усмихнат ден ви желая. Нас ни чакат тежки изпитания. До довечера трябва да сме валирали 3-4 плажа с телата си  Crazy

Рея, Кюбит, tzvetak  Hug Hug Hug  Рядко се мяркате, но пък ме радвате много  Hug

Хайдееееееее  Mr. Green  Усмивки за всички  newsm62 smile3503 newsm62

# 283
  • София/Кюстендил
Добро утро и от мен на всички сладури  Hug

Квази, така хубаво си го описал, че няма начин да не оправиш настроението на човек в тази наистина мрачна сутрин  Joy Laughing

Завиждам благородно на тези, които вече са на почивка или скоро ще се запътят натам. Мен щайбата така ме върти, че преди средата на август измъкване трудно ще стане  Sad Tired Дотогава само ще ви чета и ще си мечтая...

Дани, благодаря за кафето. Отмъквам няколко глътки и се започва  newsm79 wash 1ironing

Лек и усмихнат ден, момичета и момчета  Heart Eyes

# 284
Мили мои любими,

изчетох ви надве-натри. Лошата новина е, че имам доста работа у дома сега, затова ще ви пиша може би утре, но имам една добра новина - качих всички снимки от срещите във варненския вилает! Така че приятно забавление и до по-късно!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт