Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 433
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Това с обувките ми харесва  Mr. Green
 Ами ако се окаже, че ще се виждаме на датата и знам за това предварително, ще му купя нещо малко и неангажиращо, ако не се видим на датата само ще му честитя, май така ще е най-редно.

Пате, как да мислиш трезво когато си влюбен и всичко ти е в розово-бонбонени краски? Важното е, че ти се е случило нещо хубаво, а и нещо още по-хубаво е останало след това!  Hug Както е написала Лято по-горе няма нужда да анализираш чак толкова миналото, просто бъди щастлива, това ще му е достатъчно на сина ти.

# 136
  • София
Не съм, аз на БНД не бих му честитила РД, пък камо ли подарък... Даже малко ме е яд, че родих детето един ден преди РД на БНД, трябваше да му го родя на РД, та да му се заличи празника за винаги..

П.П. бе тука нещо много се събрахме от тия дето са забременяли на 19 и родили на 20.. и аз тъй...

# 137
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Не съм, аз на БНД не бих му честитила РД, пък камо ли подарък... Даже малко ме е яд, че родих детето един ден преди РД на БНД, трябваше да му го родя на РД, та да му се заличи празника за винаги..

П.П. бе тука нещо много се събрахме от тия дето са забременяли на 19 и родили на 20.. и аз тъй...

Е, да де, ама аз нямам лоши чувства към БНД, напротив - реално погледнато той си е много добър човек,  просто не сме един за друг, а и той е твърде несериозен. Мина времето когато ме болеше и ми се искаше да го мразя, сега искам нормални, човешки отношения (които за момента подържаме), та затова и ми е чуденката.

П.П. Аз родих на 22 и смятам, че ми беше рано.

# 138
  • София
Не съм, ако му подариш нещо, няма ли да има опасност да бъде разбрано грешно, като опит за събиране примерно.. или де да знам, да почне след това по някакъв начин да ти досажда. Поне аз така си мисля, защото подаръка за РД е лично нещо, което се прави на близък човек. Освен ако не му подариш чорапи Grinning

П.П.: Аз смятам, че на мен ми беше много повече от рано, ама тва е положението, който няма глава, има крака или нещо такова... Simple Smile

# 139
еееее, и аз да  се включа днес.....ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕ Hug
- от обяд нямахме ток на работа заради авария  #2gunfire #2gunfire а не се знае и за утре  #2gunfire
Елеонора , честита татуировка - суперска  ееее!!! Peace
Снощи се прибрах от Варна , нали бях на сватба - чудничко беше ...и булката - красавица Simple Smile Та потропахме, попийнахме ....и айде обратно за Пловдив .... Бях  скапана днес !
А относно подаръците на БНД....О, не ....  Naughty Той като се върна от плаване последния път ми донесе едно панаирджийско герданче, което прибрах  в една кутийка - Сетил се и той подаръци да ми прави - закъснели ....Но все пак го прибрах. Миналата година се случи да си  е в БГ за неговия РД и ни покани с детето на един ресторант да  го отбележим ... Малкия  му избра разни козметики - аз ги платих  а синчето ги подари ... До там .... Повече подаръци не съм правила. Достатъчно  е, че му върша разни административни услуги  когато  е извън БГ ...Стига толкова !!! bowuu  bouquet

# 140
  • София
Ех Стелси как ти завиждам, че живееш в Пловдив... И на мен там ми се живее, ама на - заклещена съм тука в гнусната София.. Иначе брат ми живее там, даже почти успя да си купи апартамент и толкова ами харесва там.. Едно време правех номера на БНД след раздялата и бягах при брат ми в с детето за по седмица. По цял ден се мотаех някъде из града и се събирах с едни девойки в градинката на Четвъртък пазара. Ех.. Налегнаха ме спомени и ми стана смешно, защото единия път като избягах там и БНД се беше побъркал, не му казвах къде съм и спрях да му вдигам телефона, а той след цяла седмица зор да разбере къде съм, най-накрая ми звъни и ми вика "Аз вече знам, че си в Пловдив и сега се обаждам в полицията да обявя детето за отвлечено" Паднах от смях - кърмеща майка с род. права си отвлякла детето... Grinning Grinning

# 141
  • Ispania
Здравейте моми4ета Hug

По вьпроса РД на бивШия ...ами ние пьрвите години даже се канехме на рожденните дни и на натояЩите ни половинки.С времето останахме само на СМС_за такива празници.
Преди две години си спомням ,4е му купих вратоврьзка и риза за рд_то,пьк за моя рожден ден жена му ми купи блуза Laughing.
Ами ако се разбират  хората какво лоШо Laughing Laughing Laughing

Ве4е тотално сьм се сдухала Sad,днес ми казаха,4е не мога да влезна в университета ,заЩото ми липсжа документ от БГ ,и ми го оскат за 10 дни,пьк аз няколко пьти носих документите за да ги видят и да ми кажат дали ми липсва неЩо.Вси4ко уж беШе ОК #2gunfire,уж.Днес ми разбиха вси4ки илУзии Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 142
  • София
Вал, дай да помагаме, какъв документ ти трябва от бг? от някой друг университет ли? аз уча в Лесото и бих могла да съдействам по някакъв начин, ако евентуално съвсем случайно си учила там...

# 143
Уффф, седнала съм да работя, а ужасно ме мързи. Как се справяте с несъответствието между това, което трябва да се свърши и това, което ви се ще?
Аз се захванах с тази допълнителна работа заради още малко доходи, разбира се. И сега, след като измрънкам тук, ще се върна на бойното поле... Tired

# 144
Я в тази връзка,относно запознанството дете с втория,или просто приятел!
Накратко при нас ,е много шарено,разведох се с бившия,за поредната му изневяра..
Йони,беше почти на 9г.,сега е на 10г.
Почти всичко и е ясно,но тя живее с мисълта,че ще сме заедно някой ден.
Та това нямах предвид,имам предвид,че тя не приема нито мой-та връзка с човека,който се виждам,щото не живеем заедно/така искам аз за сега/,нито приема от негова страна неговата.
Та аз не я лъжа,когато искам да бъда с настоящия,но баща и го прави постоянно.
И се почва едно мрънкане,едни обиди по нейния адрес,за неговата настояща.
Аз естествено не ги мразя и двамата и обяснявам,че това е нормално.
Но си мисля,че това не може да продължава до безкрай.
Да си мисля,ли че като порасне още малко,ще ни разбира правилно или да действам по друг начин.

P.S.Забравих да,Ви питам приемате ли ме във вашият отбор!!!!! Hug

# 145
Как се справяте с несъответствието между това, което трябва да се свърши и това, което ви се ще?

Лято, аз се справям с това, само в моментите, в които са ми необходими допълнителни (и не само), а по принцип доходи. С две думи някаква нужда трябва да ме притиска. Иначе хич не се справям. Като с подрязани криле се чувствам.

По другите теми -- направо не знам коя да подхвана. Ама ще подмина тази кога сме раждали  Joy Не мога да се меря с вашите 20 години  Simple Smile
Аааа, да.....и килограмовата ще подмина. Добре, че съм висока и не е толкова страшно, ама Вени ме наведе на други мисли тук  newsm78

Подаръци - да, ние си правихме за определено време. За мен/нас беше начин да поддържаме нормални отношения, но за мое съжаление виждам как много скоро нещата ще се променят. Бтв: една от хубавите страни на бившия беше, че винаги много добре знаеше какво да подари. Дали евтин или скъп, подаръците му винаги бяха на място.

Татуировките не можах да видя, много ми е бавен нета тези дни. Ще споделям по-късно.

Приятел и дете (Пате) - мнение нямам -- man free съм. За добро или за лошо  Rolling Eyes

Стелси, завиждам за сватбата, толкова ми се ходи на такава, а около мен никой не се жени.

Val, не можеш ли да пуснеш оплакване? Поне в чужбина на тези неща се обръща голямо внимание.

Още исках да пиша, но забравих останалото. Ще добавям, след като изгоня 100-ната катерица за днес, дето ми се разхожда по терасата. Много са нахални.

# 146
  • София
Уффф, седнала съм да работя, а ужасно ме мързи. Как се справяте с несъответствието между това, което трябва да се свърши и това, което ви се ще?
Аз се захванах с тази допълнителна работа заради още малко доходи, разбира се. И сега, след като измрънкам тук, ще се върна на бойното поле... Tired
Уфффф кво говориш... Аз се опитвам да се занимавам с работа от вкъщи от компютъра, обаче ми е трудно да се накарам, освен ако не ме притискат някакви срокове или не е нещо много интересно за мен. Не е като да няма какво да си върша по работата, обаче аз кисна тук (отдавна не бях киснала така системно) и гледам Хаус. От време на време се завъртам и през фейсбука и общо взето на голям мързел съм го ударила. А ти с какво се занимаваш за допълнителен доход?

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:55 от Манди Портокалова

# 147
Пиша за едно списание на хонарар - като външен автор.

Зукини, а аз сега се завръщам от неравностойна битка с една хлебарка Crossing Arms.

# 148
Зукини, а аз сега се завръщам от неравностойна битка с една хлебарка Crossing Arms.

Даааа... newsm78, ако си ги "премерим" определено предпочитам моите катерици. Извън това, че вчера една дълбаеше толкова близо до стената, че имах чувството че всеки момент ще пробие дупка и ще влезе в стаята. Пусках й прахосмукачката, за да я сплаша, но нищо. Явно беше на ти с новите технологии Simple Smile

И малко да те успокоя със средиземноморската хлебарка (може да си я виждала) -  нашите са като бебоци просто. Първият път като видях такава, направих олимпийски скок  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 03:09 от Зукини

# 149
Ох,от сутринта с катерици и хлебарки ме посрещате  hahaha

Птица,как няма да те приемаме!Прегръдка за добре дошла  Hug

Благодаря ви за мененията момичета. Hug Аз уж бях спряла да ровя,но понякога ме хващат лудите и все мисля и премислям...
Затрупана съм от работа,едно напрежение,едни чудеса.
Да идва неделя,че да ми замирише на море  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт