Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 431
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Айде и аз тук.
Още се събуждам на работното място с огромна чаша кафе.
И по настоящата тема - занемарила съм спортът, но от септември ще стана най-стриктната в целия свят! Тренировките ми липсват, но просто не мога да си представя, че в тази жега ще си ги причиня... Whistling

# 121
Вижте какво си имам от вчера - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13492730  Heart Eyes

# 122
Аз видях в тату темата.
Да ти е честита Party

# 123
  • София
Елеонора, много приятно тату Simple Smile
Да си го носиш с кеф ти пожелавам!

# 124
Ели,супер е!Честита да ти е!  Hug

Момичета,искам един съвет от вас или по-скоро споделяне на опит.
На какъв етап от връзката ви с мъжете включвахте и детето?  Rolling Eyes Знам,че за всичко е индивидуално,но ми е странно още и искам малко подкрепа.

# 125
Запознаха си два месеца, след като с него започнахме да излизаме Peace
Преди това се виждах с едно момче около година, но връзката беше странна - на приливи и отливи. Никога не съм възнамерялава да ги запознавам, някак знаех, че отношенията ми с този човек не са сериозни и не бих искала да го пускам в света на дъщеря ми.

И още нещо... за сегашния ми приятел. Преди да се видят, си бях представяла тази среща, разбира се. Аз съм доста емоционална и въображението ми рисуваше какви ли не картини - предимно черно-бели като от класически филм с драматична музика Mr. Green. Нищо такова обаче не се случи. Бяхме компания, видяха се, запознаха се, май се харесаха. В последствие започнахме да излизаме по-често заедно, вече бях сигурна, че се харесват и към днешна дата нямам никакви притеснения в това отношение.

# 126
  • София
Пате, моите се познаваха и разбираха и обичаха още преди да станем гаджета, но за предишната ми връзка беше много по-трудно и разбира се, се разочаровах след запознаването на детето с бившия ми приятел. Освен това той нямаше никакъв интерес и желание да се запознава и след това контактува с детето ми, въпреки че изтъкваше колко ни била сериозна връзката и колко ме обичал и как искал да живеем заедно (сигурно си е представял, че зарязвам някъде детето, знам ли...).
Та с две думи - опит нямам, но смятам, че нещата трябва да станат естествно и инициативата да бъде повече на мъжа до теб. А и твойто детенце е по-малко още и не е чак толкова притеснително. Но пък ще е показателно чрез неговото отношение към мъжа, какво е отношението на мъжа. Малко неясно, ама искам да кажа, че ако мъжа не се отнася към твойто дете с интерес и желание за общуване, детето ще се държи така все едно той просто не съществува и не е с вас в този момент.
С предишния ми приятел беше точно така - той с нас, ама Ивайло изобщо не го отчиташе като присъствие, просто като още едно дърво в градинката. А сегашния.. той е много по-интересен от мен, на него може да му се глези, да го гушка, да го води да му показва разни неща, да го включва в игрите, да крещи из цялата градинка колко много го обича... Но те са си почти така още от първата им среща и постепенно аз направо бях изместена, даже изхвърлена от техните взаимоотношения, което мен само ме радва. Е.. сега аз играя ролята на лошата и все се карам, ама все някой трябва да го прави.
Пожелавам ти срещата да мине добре и ако усетиш, че детето нещо не харесва в мъжа, не се колебай да се разочароваш и да го изхвърлиш от живота си( мъжа де Grinning ) Не може да обича теб и да не обича детето и да го гледа с поглед "тва е чужда сперма, аз нямам нищо общо, искам само майката" както моя бивш.

Елеонора, забравих да питам - колко ти струваше татуса? Интересно ми е как вървят цените

# 127
Пате, не мога да кажа нищо по въпроса. Но според мен, ако смяташ, че е дошъл момента и искаш - запознай ги.  Peace
В този ред на мисли да питам - а кога изобщо се появи друг мъж в живота ви  Rolling Eyes

Манди - моята е 20 лева, рисува ме 20 минутки, а преди това около 30 минути се уточнявахме кое как ще е   Peace

# 128
Благодаря ви много за мненията.
Те всъщност вече се познават,виждали са се за половин час.И той наистина се държи добре с детето,но ми е странна тази връзка..Но инициативата за срещата беше в мен.
И тъкмо това ме притеснява.

Ели,другият мъж дойде изневиделица.Една вечер бях решила да разпусна и да се разсея и се запознахме чрез общи познати.Изобщо нямах намерение работите да са сериозни,но щом вече искам да има и по-сериозен конткт с детето,вътрешно си усещам,че искам нещо повече.

Манди,точно за твоите обяснения с контактите на детето с другият мъж се сетих,като си разсъждавах по моя казус.

И за пореден път се почувствах много разочарована от себе си как не успях да намеря подходящ баща за детето си.И винаги ще се чувствам виновна,най-вече пред Алекс.

# 129
  • София
В моя живот се появи след около 6 месеца, ама аз съм си такава.. смених трима докато стигна до сегашния, който е четвърти и мисля да ми стига толкова Simple Smile

# 130
  • София
Пате... аз още се ядосвам, че си позволих да имам връзка с мъж, който така да се отнася с детето ми или по-точно така да не се отнася хич.. Но тази връзка ми помогна да разбера, колко по-важно е всъщност детето от мен. Никога няма да забравя следния разговор миналата година лятото с бившия:
Той: Искаш ли да отидем за 4-5 дни есента на ... нам-къде си там в провинцията?
Аз: Добре, ще вземем и Иво (чавето)
Той: Ааа, тогава няма да ходим..
Аз:  #Crazy #Crazy

От тогава започнах да се разочаровам постепенно и така до момента, в който пред детето (нямаше как) му казах, че не искам да имам нищо общо с него (тва за пореден път му го казвах) и уж отрязах всякакви контакти, пък то взе че последва едно молене и влачене и обичане.. и как ми приемал детето и как ми го обичал, което аз не виждах. Той ми е казвал преди, че никога няма да преживее това, че Ивайло не е негово биологично дете и никога няма да бъде негово дете, пък после приемал го.. И аз сега тъй - приемам го със всичките му недостатъци, ама да не ми е в живота  Mr. Green Mr. Green

# 131
Пате, понеже и друг път си споменавала, че не можеш да си простиш, че не си избрала за детето си истински (цитирам по памет предишен твой подобен пост) баща, ми се ще да ти кажа колко не си права.
Подозирам, че говориш за биологичния му баща (или поне предишния път беше така). И нека ти кажа, че понеже аз забремянах на 19 и родих на 20 години, тогава баща не съм избирала. Бях влюбена и това беше достатъчно обещание бъдещето да е розово - във всяко едно отношение.

Много пъти съм писала, че аз не страдах при раздялата с БНД. Аз исках тази раздяла с цялото си сърце. Но изживях своя ад преди нея. И успях да се почувствам добре със себе си тогава, когато си простих. Защото всъщност не съм свършила нищо лошо - имах връзка, не бях щастлива, прекратих връзката. Виж колко простично е.
Дай се шанс да бъдещ спокойна и щастлива. Прости си. Не се е случило нищо фатално Hug

# 132
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте момичета,
имам един ужасно тъп въпрос, но наистина не знам отговора - при едни нормални отношения с бившия трябва ли да му подарявам подарък за РД? Миналата година не съм мислила по въпроса понеже бяхме на морето с Георги, а и уж се опитвахме да се събираме с БНД (то и наща беше егати сагата  ooooh!). Та сега ме гложди този въпрос, тъй като РДто се пада събота и е много вероятно да се видим и дори да вземе малкия, а аз не знам какво е редно. Та вие какво мислите?

Пате, по твоя въпрос не знам какво да ти кажа, при мен положението е такова, че винаги (с мн малки изключения) съм в комплект с ремаркето (то си е цяла каравана де), а и нямам сериозна връзка, май още не съм дорасла/долекувала се за такава.

# 133
Пате, понеже и друг път си споменавала, че не можеш да си простиш, че не си избрала за детето си истински (цитирам по памет предишен твой подобен пост) баща, ми се ще да ти кажа колко не си права.
Подозирам, че говориш за биологичния му баща (или поне предишния път беше така). И нека ти кажа, че понеже аз забремянах на 19 и родих на 20 години, тогава баща не съм избирала. Бях влюбена и това беше достатъчно обещание бъдещето да е розово - във всяко едно отношение.

Много пъти съм писала, че аз не страдах при раздялата с БНД. Аз исках тази раздяла с цялото си сърце. Но изживях своя ад преди нея. И успях да се почувствам добре със себе си тогава, когато си простих. Защото всъщност не съм свършила нищо лошо - имах връзка, не бях щастлива, прекратих връзката. Виж колко простично е.
Дай се шанс да бъдещ спокойна и щастлива. Прости си. Не се е случило нищо фатално Hug
Лято аз бях влюбена на 16,бременна на 18 и с дете на почти 20.Аналогичен случай.
И аз не страдам от това,че сме се разделили,исках го.И нещата,които си написала са както при мен.

Но наистина страдам за това,че бях сляпа и глуха за нещата,които се случваха около мен.И не мога да считам възрастта като оправдание за нещата,които се случиха.
Просто ми е болно,че не съм мислила малко по-трезво.
И разбира се в създалата се ситуация раздялата е по-доборо,което може да се случи и на мен,и на детето(май и друг път съм го писала това).

Не съм,според мен ако сте в нормални отношения и този подарък няма да го изтълкува като знак за събиране,нещо дребно,за жеста ще свърши работа.

# 134
Не казвам, че възрастта трябва да ти е оправдание. Но всъщност, защо ти е оправдание? Колкото повече дълбаеш, толкова по-тъжно ще ти става, защото да - имало е сигнали, че и цели табели как нещата не се случват нормално, но ти тогава не си ги видяла. Не си била готова да ги видиш. Толкоз.
Винаги съм твърдяла, че ние жените с цялото си ровене само утежняваме ситуацията. А сега, при положение, че започваш връзка, последното, от което се нуждаеш са анализи защо не си намерила истински баща на сина си. Не си успяла, не всички могат. Но пък можеш да си неговата щастлива майка Peace

Не съм, миналата година дори не му честитих, не бях в страната. И нямах никакви огризения от факта. Чак подарък да му избираш... де да знам. Я по-добре си купи нови обувки!

Общи условия

Активация на акаунт