Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 421
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Лято  Hug 
Спомням си какъв кошмар ми беше това... Аз записвах децата на лятна детска градина  Tired

Дано успееш да намериш начин  Heart Eyes

Да намеря начин за какво? Да не я пусна ли?
Не мога, тя иска да отиде на гости на баща си, въпреки че ми казва, че не иска да стои толкова дълго време.
Миналата година ужасно ми липсваше, но ми се струва, че тази ще го преживея дори още по-трудно Cry

# 91
Лято  Hug 
Спомням си какъв кошмар ми беше това... Аз записвах децата на лятна детска градина  Tired

Дано успееш да намериш начин  Heart Eyes

Да намеря начин за какво? Да не я пусна ли?
Не мога, тя иска да отиде на гости на баща си, въпреки че ми казва, че не иска да стои толкова дълго време.
Миналата година ужасно ми липсваше, но ми се струва, че тази ще го преживея дори още по-трудно Cry

Ами да, да намериш начин който да е добър и за двете. 
Може би ако измислиш нещо за лятото което тя да предпочете...

Казах, че аз мойте ги записвах на лятна ясла и на тях им харесваше да са сред деца...  Незнам, ти най-добре знаеш какво би било най-добре за детето и теб.

Ако обаче тя много иска да гостува на баща си и там наистина се чувства добре и я гледат добре, тогава явно пак ще трябва да търсиш начин, но този път да се пребориш със себ си   Hug

# 92
  • София
Лято, опитай се да извлечеш и положителни емоции от раздялата, време за себе си, релакс, незнам...Аз самата съм без децата в момента и как ми е свито сърцето - не е истина. Чакам снимки баща им да ми прати и предчувствам, че ще има рев.

# 93
Ще я пусна без никакви претенции и проблеми. Аз съм подписала споразумение, дала съм си думата и държа на нея. Това е моят начин, обещанията са, за да се спазват. Не винаги другата страна ми отговаря със същото, но аз живея моя си живот и го меря през моите си ценности...
Детето ще ми липсва много. Един месец не е малко време. Наистина, имам възможност да правя всичко, което си пожелая, но аз го правя и с малката. Никога, от нищо не съм се отказвала, понеже имам дете. И все пак - ще излизам след работа с приятели, ще отделя повече време на любимия, ще се разходя извън града през уикендите. Само че много ми се плаче като се прибера и видя празното легло, подредените играчки, стерилната стая... Cry

# 94
Ще я пусна без никакви претенции и проблеми. Аз съм подписала споразумение, дала съм си думата и държа на нея. Това е моят начин, обещанията са, за да се спазват. Не винаги другата страна ми отговаря със същото, но аз живея моя си живот и го меря през моите си ценности...
Детето ще ми липсва много. Един месец не е малко време. Наистина, имам възможност да правя всичко, което си пожелая, но аз го правя и с малката. Никога, от нищо не съм се отказвала, понеже имам дете. И все пак - ще излизам след работа с приятели, ще отделя повече време на любимия, ще се разходя извън града през уикендите. Само че много ми се плаче като се прибера и видя празното легло, подредените играчки, стерилната стая... Cry
Лято, и моето дете  е при баща си от  22 юни .... на 22 юли ще ми го доведе ! Криво ми  е много без него , но поне използвам момента само за себе си  а и  с любимия излизаме по-често сега!  Tired

# 95
  • София
Ето малко снимки, които получих преди малко и качих на сайта : http://community.webshots.com/album/573432038EdPcfb?vhost=community

Познайте дали не си поревах!

# 96
Ето малко снимки, които получих преди малко и качих на сайта : http://community.webshots.com/album/573432038EdPcfb?vhost=community

Чуднички снимки!   bouquet
Много ясно , че ще си поплачеш ....  Hug

# 97
  • Ispania

Вени,много са ти хубави децата Wink,пу_пу Laughing.Няма какво да пла4еШ Wink,радвай се ,4е си изкарват хубаво Wink.

Кейси 4естито Hug Hug Hug Hug.Много се радвам за вас.АМА МНОГО Hug
СледваЩият пьт постоянни паспорта,не за 5 години Wink

stelsi77 ,и аз сьм на сьЩото мнение Thinking,за ДУкан .Не е никак полезна,и в момента в който стигна до желаните кг ,което е доста дале4е все оЩе,веднага Ще тьрся друг на4ин да ги поддьржам.А и едвам ве4е отдьржам проблема с косата.

# 98
  • София
Е, те са доволни и аз съм доволна, но ми липсват! Особено малкия, когото не съм виждала доста време вече.
Я, ми обяснете за тези паспорти!
За Дюкан да кажа - една колежка нищо не смъква , а вече повече от емсец е натази диета! Даже са два всъшност! Но не е много стриктна, може би затова. например пие айран, който и правят в ресторанта, т.е. е от обикновено мляко, хапва плодове понякога.
Аз пък съм си въстановила килата от преди да разбера за другата и пак съм 58. Бях станала 55. Това на 176 см. височина.

# 99
аааааахахаха, вие 3 кила за нещо ли ги имате бре?
аз свалих 15, а ако броя и тзи от бременността-25  Crazy
От Дюкан се сваля, просто колежката ти не е режимна, категорично плодовете са виновни.Те се включват чак в захранването, чак тогава и то пак в минимални дози и рчдко, на гала вечеря, череши за забранени и т.н...да не се впускам

# 100
  • София
При моята костна структура три кила са си много, но това е само мое мнение - обикновенно ми се смеят!
Иначе за Дюкан знам, че е така, ама тя...неслуша! Яде и манджи като е и на зеленчуци, а дали в тях не слагат сгъстители - кой знае!

# 101
Ми Вени, тя не е на никакъв Дюкан значи.... Grinning

# 102
Подстригана, боядисана, издухана, обаче никаква промяна в настроението.
Тъжна съм и това си е.
Добре, че имам вярна приятелка насреща, каза ми: "Никакви такива, довечера си слагаш най-хубавата рокля и отиваме в бара на плажа да пием мента със спрайт" #Crazy

# 103
Подстригана, боядисана, издухана, обаче никаква промяна в настроението.
Тъжна съм и това си е.
Добре, че имам вярна приятелка насреща, каза ми: "Никакви такива, довечера си слагаш най-хубавата рокля и отиваме в бара на плажа да пием мента със спрайт" #Crazy
Oхаааааааааааа.....много обичам мента+спрайт +кофа с лед   bouquet
Аз утре съм във Варна на сватба пък!!!  Whistling  bouquet

# 104
Гледам за килца си говорите.Аз няма да се обаждам,че имам за сваляне 5 и така и не мига да ги сваля Whistling
Стелси,изчетох цялата тема за стрина Фрина.За малко да ми изкочат очите от смях. Joy Joy
лято,довечера ще си повдигнеш настроението и ще разказваш утре сигурна съм HugГоре главата.
Искам и аз спрайт и мента с многооо лед Heart EyesАма ще се размина само с чашаш червено вино май Blush

Общи условия

Активация на акаунт