Клюки (щастлива тъжна днес) 3

• 15 428
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • Ispania
3_5 кг  Shocked Shocked Shockedсамо  Laughing hahaha,аз отслабнах до тук с 14 ,ако броим и тези от раждането стават 44 Mr. Green обЩо hahaha,но те не се броят Laughing.

# 106
3_5 кг  Shocked Shocked Shockedсамо  Laughing hahaha,аз отслабнах до тук с 14 ,ако броим и тези от раждането стават 44 Mr. Green обЩо hahaha,но те не се броят Laughing.

newsm09
Нямам думи!

# 107
Като си говорите за килограми и аз да ви издам моята тайна-кърмене.
Безграм диетка след около 1,6 кърмене съм на нула с качените килограми(а те не бяха хич малко-над 30  Embarassed)
Друг е въпросът,че искам да смъкна още.  Laughing

Лято,бравос за цигрите.Аз съм от тези,които все ги спират. Confused

И аз вече втори ден не съм виждала Алекс.И чак утре ще го видя. Sad
Вени,страхотни са ти малчуганите  Hug

# 108
Само да спомена, че след като спрях цигарите не качих и грам. Така че това с дебелеенето явно е някакъв мит Thinking

# 109
  • София
Искам и аз да се включа при вас Simple Smile
Четох четох темата и я изчетох!
Говорите си за кила, аз пък да ви кажа, че имам обратния проблем - отслабвам твърде много и не мога да кача. Повечето хора се опитват да ми завиждат, ама цъ, не е за завиждане. Като ми хлътнат бузите и ми изчезне дупето и циците (дет и по принцип си ги няма) и хич не се харесвам. Какво ли не правя за да напълнея. Ям каквото си поискам и колкото си поискам, мазно, сладко, калорично... ама нъцки, всичко преминава през мен и нищо не се залепва. В момента, в който усетя, че имам някакви терзания или пък емоции хубави или лоши и веднага - хоп! 2-3 кила на долу, а те си личат много...
Мойто дете ще си е с мен цяло лято. Баща му не се интересува особено, използва го само за да изнудва неговия баща, което е отвратително, но факт. Нямаме дело, нито сме имали брак и аз си правя каквото искам, права имам колкото искам. Всъщност сина ми почти всяка събота и неделя е при дядо си, където обожава да ходи. Пък БНД казал, че баща му не можел да взима детето без той да знае. Ай сиктир! Глупак. Както и да е.
Позачетох темата за манекенката и доста се забавлявах.. Тази е луда и тъпа. Горката Simple Smile
Тъй. Мисля да се включвам тук, защото ми харесва Simple Smile

# 110
Само да спомена, че след като спрях цигарите не качих и грам. Така че това с дебелеенето явно е някакъв мит Thinking

Очевидно си е до човек.Аз като ги спрях за 6 дна не спирах да се тъпча като прасе.За да не мисля че ми се пуши си хапвах по 4-5 пъти на ден и то стабилно.Чак се замислям за хапчета за отслабване.Не че ще имат някакъв ефект...но съм длъжна да пробвам.
Манди Hug

# 111
  • София
Алма, какво стана с твоя полицай и майка му?

# 112
  • Ispania
Кейси,те са 44 ,но от ве4е 5 години Laughing,от както се роди наследника.
А ина4е последните са от март насам Mr. Green.

Пате,аз не успях да кьрмя Confused,нито сьм мания4ка на тази тема нито ниЩо подобно,оба4е мнооооооого исках.Ама нейси Confused,не успях.Много ми беШе кофти,бебето гладно,аз цялата в рани,то не бяха лекарства то не бяха мазила Confused,не става.Уж 4етох по книгите как да го слагам,как да су4е...няма Confused.Както и да е,ако го видиШ какьв ми е "мальк"няма да кажеШ ,4е от 14 дни е на сухо мляко Joy.Оба4е наистина ако това действа е супер Peace

Лято,и аз да те похваля за цигарите Peace Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЗАслужаваШ една голяма Hug Hug Hug Hug

Манди Портокалова ,и аз нямам ниЩо от крьста нагоре #Cussing out,да взема да си сложа освен силикон ,4е да заприли4ам малко и аз на 4овек.То за това пьк вси4ко се е насьбрало на дупето LaughingДа живеят сутиените Joy,колко неЩа крият Twisted Evil

# 113
Алма, какво стана с твоя полицай и майка му?

Не сме  се виждали и чували от 4 денаи незнам нищо по въпроса.Последния път ме ядоса стабилно ине съм звъняла.Но и той е упорито магаре.Ще видим.Май си изпробваме инатите.

# 114
  • София
Вал, аз нямам ни от кръста нагоре, ни надолу.. само краката са ми големи Simple Smile))
Алма, може пък да не е бил той човека и това с майка му да е начин да разбереш дали си струва усилията тази връзка.

Аз прекарах един спокоен семеен ергенси уикенд с половинката и сега съм свежа, с наредени хормони и готова за приключения Simple Smile) При мен рядко се случва едновременно да ги няма и майка ми и баща ми, та и детето, направо се размазах от мързелуване, гледане на филми и не-миене на чинии, но сега трябва да се заема с миенето   Confused

Поздравявам ви с една от любимите ми песнички, която слушам когато съм тъжна или отчаяна или нещо ми е кофти...
Roxette - Milk and toast and honey

# 115
Какво става днес?Всички са се покрили.Аз имам нелоши гърди,но са ми големи дупето и корема.Ужасна история.
Манди,може и да си права.Незнам.Ще видим на къде ще се развият нещата.между другото всичките ми приятели казват че той не е мъжа за мен. ThinkingСтранно наистина.

# 116
Санитарният полуден за мен приключи. Лъснах къщата из основи, а толкова мразя да чистя!
За вечерта съм планирала бира в едно заведение на морето, заедно с приятели и децата, разбира се.
Така че - не сме се покрили, просто моите уикенди са много натоварени Mr. Green - в чисто положителен смисъл, разбира се.
Любимият ме зарадва с новината, че ще ходим на почивка. През есента, но все пак ще сме на море, така че съм повече от доволна Heart Eyes. Опитвам се да не мисля за раздялата с детето, повтарям си, че един месец не е чак толкова много време ( Sad) и че тя вероятно ще се забавлява...

# 117
  • София
Ние тази година сме планирали две седмици да прекараме в Берковица (баба ми е от там и има къде да спим) и аз с нетърпение чакам. Успях с малко средства да организирам на Ивайло лятото - другата седмица ще е при дядо си и баба си(ама не истинската му баба, ми дядо му гаджето, която го обожава и той нея) на 20тина км от София на тяхната къща, после аз го взимам с мен 2 седмици на Берковица и след това с моята майка отиват на село (до Троян) за още една седмица. Направо съм горда със себе си, че планирах всичко, за да може той да не е в София по-дълго.

# 118
Какво става днес?Всички са се покрили.Аз имам нелоши гърди,но са ми големи дупето и корема.Ужасна история.
Манди,може и да си права.Незнам.Ще видим на къде ще се развият нещата.между другото всичките ми приятели казват че той не е мъжа за мен. ThinkingСтранно наистина.
оохххх.... и аз имам един корем и едно наедряло дупеееее... Rolling Eyes А съм гладна ...ето  сега преди малко се прибрах от Варна ....нали на сватба бях ...ако знаете колко много ядох.... и като се прибрах в Пловдив стомаха  ми вече ужасно свиреше ..... Thinking
Мииии.....какво да направя - наядох се ....колкото ми душа сака .... Не мога да  кажа , че съм дебела но нямам талия и ми порасна дупето а като цяло трябва да махна само няколко кила и да си махна целулита !!!  Stop
Хем ме мързи, хем нямам достатъчно време за фитнес ...... УЖАСНА съм ! #2gunfire

# 119
  • София
оохххх.... и аз имам един корем и едно наедряло дупеееее... Rolling Eyes А съм гладна ...ето  сега преди малко се прибрах от Варна ....нали на сватба бях ...ако знаете колко много ядох.... и като се прибрах в Пловдив стомаха  ми вече ужасно свиреше ..... Thinking
Мииии.....какво да направя - наядох се ....колкото ми душа сака .... Не мога да  кажа , че съм дебела но нямам талия и ми порасна дупето а като цяло трябва да махна само няколко кила и да си махна целулита !!!  Stop
Хем ме мързи, хем нямам достатъчно време за фитнес ...... УЖАСНА съм ! #2gunfire
А пък аз завиждам на всеки, който може да яде колкото иска, аз мога да ям само колкото мога, а не мога много...

Днес така ми се е схванал врата, че гледам само напред в бъдещето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт