Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 236
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Търся мнения за:

Благодаря предварително!

# 286
А аз днес се подстригвам т.е. косата ми е до над кръста но реших да я направя къса Crazy, пожелайте ми да стане каквото трябва... Praynig

# 287
Момичета , за шампоана Pregain  мога само хубави отзиви да дам .Използвам втора опаковка .Много е мек - и трудно отмива масла и други домашни маски - препоръчва се при косопад и едновременно лечение с Regain (аз обаче не посмях ,четох негативни отзиви за това лекарство ).

# 288

Мерси за статията  Peace
Фю...! От както стана жега, косата ми стана по-безжизнена, явно е от слънцето и честото мокрене. Значи да отивам към аптеката за бадемово масло  Heart Eyes

# 289
мама Галка  уау аз не бих взела такова смело решение Blush желая ти успех и ако нямаш нищо против да пуснеш снимчици преди подстригването и след  bouquet

# 290
Pregain (шампоана) се купува от аптеките
Regain е силно лекарство  Peace
 GodaiVa, маската на Долива имаше мостри преди- може в някоя аптека да откриеш  Peace

Като свърши тази 20 стр ще пусна новата тема  Hug

# 291
Извинявам се за закъснението,  на шампоана пише:
Pregaine, clear gel shampoo от Pharmacia&Upjohn; За слаба и изтощена коса.Заздравява косъма и придава обем и издръжливост.Не причинява увреждане на новорастяща коса. Съдържа Вода, ТЕА лаурил-сулфат,натриев лаурет сулфат,кокамид ДЕА,кокамидопропилбетаин,пропиленгликол, двунатриев едетат, лимонена киселина, парфюм, натриев хлорид. 200мл. Пише също Ideal for use with Regaine. Купува се от аптека и е много икономичен.

# 292
  • Зеленият рай в сърцето на България
Извинявам се за закъснението,  на шампоана пише:
Pregaine, clear gel shampoo от Pharmacia&Upjohn; За слаба и изтощена коса.Заздравява косъма и придава обем и издръжливост.Не причинява увреждане на новорастяща коса. Съдържа Вода, ТЕА лаурил-сулфат,натриев лаурет сулфат,кокамид ДЕА,кокамидопропилбетаин,пропиленгликол, двунатриев едетат, лимонена киселина, парфюм, натриев хлорид. 200мл. Пише също Ideal for use with Regaine.
Мисля да го пробвам като свърша моя. В момента ползвам един "стимулиращ клетъчната активност на корена....", но обем определено липсва  Sad.

В момента възстановявам една отрязана за разнообразие коса.  smile3511

# 293
Аз не мислех него да купувам исках клоран, но се принудих с тоя косопад, който лекарите не знаят от какво е.Видях, че на много места в темите за косопад го препоръчват и отидох и го взех, не знам от него или от тривитаминола или и от двете малко по-намаля косопада, не е спрал, но и аз само веднъж го пробвах.

# 294
Момичета, това ли е въпросния шампоан Pregaine Clear Gel Shampoo ?
Честито на всички с нови прически  Flutter

# 295
да, това е  Peace

# 296
колко струва и шампоана и IGUANKA Да го сложи на 1 стр

# 297
Момичета, това ли е въпросния шампоан Pregaine Clear Gel Shampoo ?
Честито на всички с нови прически  Flutter
Точно този е Simple Smile аз го взех за 8.10лв

# 298
# 299
ами ампулката я купих от един магазин за козметика, имаше много видове ампули и аз като питах жената дали има за обем тя ми даде тази, като каза, че била хубава и е италианска, обаче марката не знам Embarassed за това и я снимах, пише нещо на италианси май, ама нищо не разбирам Laughing

EДИТ: разрових се и май я намерих на BioOil e Hug http://www.nisea-bg.com/produkti/%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D1%83%D0%BB% … iliconi-12ml.html

От тази серия BioOil  ползвах лосион с кератин и определено подхранва косата нямам оплаквания!

Общи условия

Активация на акаунт