Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 297
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Аз ползвам само маската, но ако искаш можеш да ги редуваш.

Аз пък се замислих сега за нощния балсам  newsm78, значи казваш, че били доволни момичетата от него ?

# 76
Май ще взема маската,балсама ще пропусна...  Mr. Green
Да,четох няколко мнения и общо взето отзивите са,че косата ставала много мека,флуида не утежнявал,ставала копринена,дрън,дрън...изкушиха ме с 2 думи.  Blush  Laughing

# 77
  • В Балкана
Чета ви, е не много често, но все пак го правя.
И все ще поздравявам Мис Арк за хубавите теми, които прави и все не го правя. Приеми поздравите ми сега.   bouquet

Аз използвам Керастас - Дермо Калм
http://prikachi.com/files/984058L.jpg

А летните месеци -  на Лореал Солар-а
http://prikachi.com/files/984070n.jpg

Маската лятото е от серията на Солар-а, а през останалото време - Miosotis.

А косата си, ще я покажа друг път.  

# 78
  • Belgium
Да се отчета - боядисах се, съвсем леко по-тъмно кестеняво от естетсвения ми цвят, доволна съм  Laughing

Днес се върнах от море, където косата ми се поизсуши и я чувствам по-плътна  Heart Eyes

Сдобих се с шампоана на Дарфен за обем и пяната на Рене Фуртере за обем, ще докладвам отзиви  Laughing

# 79
Да се похваля. Снощи си измих косата с шампоана с алое на Милва, сложих маска на Миосотис /червената/, накрая нанесох термомлякото на Лореал и си навих кичури, които стегнах с ластик, за да ми се накъдри косата. Минах малко със сешоара отгоре-отгоре и спах така. На сутринта ефекта беше ненадминат  Crazy Косата ми стои толкова плътна и лъскава и с едни такива красиви къдрици  Party Влюбих се в себе си.  Joy

# 80
Душичка,как си нави косата?На рулца ли?
Лу,бих искала да споделиш дали продуктите за обем правят косата по-твърда   bouquet
И като става въпрос за море,в Тялото четох съвет как да запазим косите си от изсушаване на плажа и в същото време да ги подхраним-като ги намажем с масло.Може би ще пробвам,защото не знам флуида на Рене Фуртерер за колко време ще ми стигне,консистенцията му е като обикновено плажно мляко и хич не е икономичен.А за градски условия днес си взех спрея на Глис с масло от дива роза,пише че има UV филтър.След едно ползване мога да кажа,че прави косата гладка,наистина улеснява разресване и изобщо не утежнява.Но за краищата ще ми трябва нещо по-силничко.
Lady Incandescent,маската на Бюти обем казваш придава  Money А подхранва ли? мис арк,тази за къна прави ли го?
magnolia99,за кой шампоан на Лореал говориш?За този,придаващия обем  Crazy Може ли снимка?И да те питам,като цяло дали си доволна,улеснява ли разресването и т.н.?
Ще ме извините за многото въпроси,но тъй като жадувам за обем,само като го чуя,нещо ми става  Blush Все търся нещо,което да помогне...

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 23:41 от Lexie

# 81
Душичка,как си нави косата?На рулца ли?

Ами хващам кичур и го прегъвам, връзвам с ластик по средата и воала. Получава се нещо такова:

Четвъртото кичурче от ляво на дясно. Стои супер свежарско  Peace

# 82
  • Belgium

Лу,бих искала да споделиш дали продуктите за обем правят косата по-твърда   bouquet
И като става въпрос за море,в Тялото четох съвет как да запазим косите си от изсушаване на плажа и в същото време да ги подхраним-като ги намажем с масло.Може би ще пробвам,защото не знам флуида на Рене Фуртерер за колко време ще ми стигне,консистенцията му е като обикновено плажно мляко и хич не е икономичен.

Така, понеже и аз съм в преследване на обема да ти споделя моя опит - за съжаление повечето продукти за обем, които съм ползвала не ми правят косата по-твърда (въпреки че търся точно този ефект). Фризьорката ми е казвала, че няма магически продукт за обем, всичко си зависи от типа коса и начина на издухване със сешоара.

И все пак най-доброто за обем, което за сега съм ползвала е шампоана за обем на Kerastase. Peace

# 83
такам като стана дума за обем сутринта си взех 1 ампулка от 12мл за обем снимка не намерих, но мога да я снимам. също така си взех и шампоан на Глис Cell Repair: (в средата) Mr. Green

като изразходвам ампулата и се измия няколко пъти със шампоана ще напиша как действат Flutter

# 84
Lexie,търсих снимка в нета да ти покажа на този шампоан ,но нищо не намерих Rolling Eyes,незнам защо никъде го няма?
Както и да е ,това е новият шампоан на Лореал за изправяне на косата,също да не се наелектризирва,има и кондисионер във вид на спрей ,от който също съм много доволна,има ефект при мен ,не ми хвърчи косата,не се наелектризирва и ми придава обем(обема по принцип не е посочен като очакван ефект за този шампоан,но на моята коса се получава) Laughing,да си кажа честно не съм очаквала такъв ефект като цяло ,защото то голяма раклама му правят тук,и все си мисля,че само рекламата му голяма,а качество никакво,но уви този път съм приятно изненадана newsm47
Като съм почнала с хвалби -взех си шампоана на  GLISS  ASIA straight-пак серията за изправяне на косата и от този съм доволна,и най-вече от кондисионера ,който е без отмиване Peace-макар,че избягвам такива неща,защото с моята тънка коса и бързоомазняваща се коса,ме е било страх да използвам такива продукти,но не омазнва изобщо и е супер,от снощи още ми мирише косата на хубаво Party

# 85
Момичета, аз набързо да ви почерпя, защото вчера златото ми направи годинка  Wine Glass cheers beer2 cook cook
незнам как да пусна хубави снимчици и за това "черпя" с това  Embarassed но вие няма да се сърдите Wink

# 86
  • В полите на Пирин планина
И трите маски на Бюти Формула ги дават за дълбоко подхранване. Ползвах я вече втори път и първото впечатление се повтори - определено ми харесва.
Като си говорим за слънцезащита на коса аз си взех CLIVEN, но не ми харесва - косата ми се замазва и става една такава на кичурчета - грозно  Sick - като сплъстена. Жалко, че дадох почти 10 лева. Иначе си взех и шампоан CLIVEN с алое - той ми харесва, но не колкото Нивеа за къдрици или Палмолив. А е по-скъп  Crazy

Обем получавам и от ампулките на DENISE с пчелно млечице и коприва Peace

# 87

.........................
Като съм почнала с хвалби -взех си шампоана на  GLISS  ASIA straight-пак серията за изправяне на косата и от този съм доволна,и най-вече от кондисионера ,който е без отмиване Peace-макар,че избягвам такива неща,защото с моята тънка коса и бързоомазняваща се коса,ме е било страх да използвам такива продукти,но не омазнва изобщо и е супер,от снощи още ми мирише косата на хубаво Party
magnolia99, за кой балсам Gliss говориш? За този двуфазния, който е като спрей ли?

# 88
Шампоана на Клоран с хинин прави косата ми твърда, но не и суха. С тънък косъм съм и бързоомазняваще се коса.  Peace

# 89
  • В полите на Пирин планина
Шампоана на Клоран с хинин прави косата ми твърда, но не и суха. С тънък косъм съм и бързоомазняваще се коса.  Peace

И моята коса е такава и аз наблюдавам този ефект  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт