Тайната на дългата и здрава коса - 70

• 34 252
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Правех маски, но косопада се усилва и не спира и ги спрях, само с масла и кисело мляко бяха. Май и шампоана няма да е понеделник отивам на лекар, днес бях и на фризьор и при ресането просто адски пада, до сега сезонно или не не съм имала такъв косопад.Взех си прегайн за да махна пантена за известно време, макар, че преди да започне да капе бях ползвала няколко пъти пантена и сякаш нямах проблеми.Май стреса и кризата се отразяват и на косата, затова може би е зачестил напоследък....

# 271
вече гледам няколко пъти рекламата на Дав за възстановяващ шампоан, който уж е по-добър и от професионален шампоан, някой да го е ползвал, ето този мисля, че е:

# 272
Да се похваля имам малък напредък, вчера си взех АД3Е и директно с него си намазах скалпа и корените седях 3 часа май и го измих с шампоан Прегайн, на който пише че е за изтощена и слаба коса, не пишеше косопад, но нали на много места го хвалят реших да пробвам с него и тази сутрин с изненада установих, че косата ми има блясък и изглежда чиста и обемна, дори след загубата на толкова косми. Сега остава да спра и косопада.Ако някой има проблем с косата препоръчвам му този ш-н Simple Smile

# 273
  • София
AzZa , колко струва този шампоан Thinking почти свършвам един пантен и се чудя дали да не посменя малко.
доволна съм от пантена, но ми се ще нещо ново

# 274
Satrlight , сподели резултата после  Flutter
Веснага докладвам  Hug По отношение на цвета няма промяна, а това беше основната задачка. Confused Но аз съм упорита и ще се намажа още няколко пъти, след което ще споделя и дали повлиява на косопада и здравината.

# 275
аз се подстригах малко
по-късно ще покажа  Grinning
от 5 месеца не бях
вечер мн.трудно спях с дългата коса
все я връзвам на разхлабен кок  ooooh!

# 276
AzZa , колко струва този шампоан Thinking почти свършвам един пантен и се чудя дали да не посменя малко.
доволна съм от пантена, но ми се ще нещо ново

Аз го взех за 8.10 Simple Smile мих се веднъж само с него, обаче за хора с много обемни коси не знам как е много обем докарва.

# 277
  • Зеленият рай в сърцето на България
AzZa как се пише на английски този шампоан, че за пръв път го чувам, а ме заинтригува с обема....  Wink

# 278
# 279
iguanka   много хубава коса имаш Heart Eyes и какъв блясък само Stop

AzZa този шампоан ме заинтригува и мен, от козметичен магазин или от аптека го купуваш?

# 280
вече гледам няколко пъти рекламата на Дав за възстановяващ шампоан, който уж е по-добър и от професионален шампоан, някой да го е ползвал, ето този мисля, че е:

Аз съм го ползвала,не е лош,има много мека пяна,като че ли овлажни сухия ми косъм...бих повторила покупката  Peace

# 281
# 282
Аз съм го ползвала,не е лош,има много мека пяна,като че ли овлажни сухия ми косъм...бих повторила покупката  Peace

ее супер значи, защото и аз съм със суха коса, така че сигурно ще ми хареса. мерси за отговора  bouquet

# 283
Iguanka, за пореден път се възхищавам на косата ти  Hug
И аз търсих инфо за шампоана, споменат от AzZa, но намерих само това и мнения от други форуми.
AzZa, моля те, разкажи малко повече и кой е производителя?  Hug

# 284
Ето нещо  Sunglasses актуално и   Heart Eyes полезно! Hug

http://www.-spam082-/news.php?id=12593

Общи условия

Активация на акаунт