Бързо времето лети, през ДЕКЕМВРИ мама ще си ти

• 14 245
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
ETA  Hug Hug Hug

# 181
Ета,чак и на мен ми се дорева от щастие!Много се радвам,че всичко свърши! Hug

# 182
Браво, етка, иде ми да те намачкам от гушкане! Hug
Много се радвам за добрите новини...и се надявам вече да ти дойде сърце на място. Честито още веднъж   bouquet
Що се отнася до професор Кременски, той е душа човек, лично го познавам... Рядко отзивчив, помагащ човек, ще обърне земята ама ще направи каквото трябва... и винаги лично звъни на пациентите си и придвижва процедури и т.н. Ако всички бяха като него  Wink

# 183
Eта, разгеле!  Peace Flutter Просто бях сигурна!  Grinning Heart Eyes Take it easy!  Hug Grinning

# 184
супер ета, много се радвам  Hug Hug Hug

# 185
 Hug Hug Hug Ета, за теб!

Кременски е уникален човек наистина, имах щастието да се запознаем, да е жив и здрав, жалко, че и останалите от професията не са като него.

# 186
Браво Ета, просто чудеснооо newsm51  newsm51  newsm51

# 187
Ехе, Ета много се радвам за вас !!!
На това му се казва Добра новина!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 14:28 от La Fée

# 188
Ох,и аз тук от дни все следя за Ета.Най-накрая си отдъхнах newsm44 newsm68 newsm17.Честито Ета,много  беше наплашила бремитата и такива,които все още правят опити WinkИзключително съм щастлива,че всичко е наред с детето Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet
Сега почивки и много усмивки,че имаш да наваксваш с тези сълзи последните дни newsm51 smile3525 hug
 Вчера бях в катедралата и запалих свещичка и за вашето бебче,явно Най-големия ми е чул молитвата(както твоите и тези на всички съфорумки)
 Ние днес сме на ресторант,ще пием и ще танцуваме и за вас newsm36  superuu newsm19 Wine Glass cheers
 За Ета и за вас момичета  Kissing Heart

# 189
Eta, много се радвам за вас! Пожелавам ти оттук нататък всичко да е наред и с бременеенето, и с раждането и с гледането на толкова дечица!  bouquet

# 190
eta, БРАВО за добрите новини!! Тъкмо влязох, за да видя има ли вести от теб и така се зарадвах!!  Hug

# 191
Eта, браво за хубавата новина  Hug Помниш ли какво ти казах, че всичко ще е наред Grinning Надявам се сега да се кротнеш и да си бременееш вече на спокойствие (това се отнася за всички - спрете с излишните притеснения).

valenti7, май няма да се познаваме, аз съм от Тракия и съм на 22  Crazy Но пък може да се видим да се запознаем викаш Simple Smile Ти къде ходиш на гимнастика?

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 15:37 от ♥MaMuHka♥

# 192
Браво, Ета! Празнувай на воля! newsm44 newsm44 newsm68

# 193
Ехо ето ме и мен.Ета много се радвам за теб Hugжсичко ще бъде на ред. newsm10
Сега ви оставям лек ден. Hug

# 194
Здравейте, момичета!

Само с молба да ме отпишете от темата... Вчера се наложи да направя аборт - без сърдечна дейност от около 2 седмици.
На всички вас от все сърце Ви желая да всичко да е наред и да прегърнете бебчетата си!

Прегръщам Ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт