Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 875
  • 156
  •   1
Отговори
# 120
Miriams, и аз така си мислех.

За днес няма да мога да дойда за съжаление. Да разкажете в общи линии какво сте говорили.

# 121
miriams28, не знам в Сливен да има болница, която да има ден на отворените врати Sad Иначе може да пробваш да посетиш отделението на болницата където предпочиташ да родиш и да ги поразпиташ сестрите как стоят нещата   Grinning

# 122
  • Сливен
Else мерси,ще поразпитам,ама друго си е да видиш,но в тази жега няма да е,ще чакам да се захлади

# 123
Здравейте, момичета, радвам се да се присъединя!!! Днес разбрах, че  и в Сливен има нещо като срещи на ЛЛЛ от варненския консултант в темата-Йоана. радвам се да съм тук. Else, не съм изчела цялата тема, но виждам, 4е от дестина дни няма публикации. Все пак ве4е съм в отбора на очакващите да кърмят,тка 4е ако има среща или друго-там съм Grinning Peace

# 124
~*~

гр. Сливен

Училище за кърмене
Заповядайте на лекция за кърмене на Ла Лече Лига на тема

„Успешен старт на кърменето”

Заповядайте да научите повече за началото на кърменето.

* Първите часове – защо са важни?
    * Как да започнем кърменето?
    * Първите 6 седмици - кои са най-често срещаните проблеми и как да се справим с тях?

11 септември, събота, 10:00 ч., място на срещата гр. Сливен, в началото на градската градина при фундамента от бившия паметник на Ленин.
Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

~*~

След лекцията ще се състои Ла Лече Лига среща  Simple Smile  Срещата ще започне в 11:15 и ще продължи до 12:00. Темата на срещата е Изкуството на кърменето "Предимства на кърменето от А до Я".

Чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час.

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може да започнем навреме Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

~*~

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 125
janastoikova,  welcome  Ще се радвам да те видя на 11.09 Simple Smile

# 126
Else, о, да аз ще се радвам много да дойда, дано всичко да е о.к.!!! Някъде из темата виях телефона ти, надявам се при нужда мога да го ползвам да се обадя?!

# 127
janastoikova, няма никакъв проблем. Ако го няма в темата го има в сайта на Ла Лече Лига  Peace

# 128
Този път ще се опитам да дойда. Praynig

# 129
Здравейте Simple Smile Следващата среща за момента е неясна, но искам да предложа на вниманието ви предложенията за кърмачески блузи на Шаманката. В момента тече гласуване кой какъв модел блузка предпочита и ако желаете може да се включите  Hug

# 130
Благодаря за инфото, Елз.  bouquetВключихме се. Party

# 131
мда, гаврите се с Шаманката с поло рокли  Laughing

# 132
То добре, че бански не сме поискали (все още). Laughing

# 133
Е все пак колекцията е зимна  Mr. Green Няма да е много комфортно по бански, но все пак лятото иде  Mr. Green

# 134
Аз с банските съм кърмила на плажа, много е удобно, само го дърпам настрани и готово. И аз гласувах за блузите.

Общи условия

Активация на акаунт