Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 883
  • 156
  •   1
Отговори
# 105
Здравей rradostt Simple Smile
Радвам се, че се разписа тук Simple Smile ще ти пиша на лични за да не объркваме темата  Peace

# 106
~*~

гр. Сливен

Училище за кърмене
Заповядайте на лекция за кърмене на Ла Лече Лига на тема

„Често задавани въпроси за кърменето”

Заповядайте да научите повече за кърменето и предимствата му.

* Как да се подготвим за кърменето?
    * Как да започнем кърменето?
    * Кои са най-често срещаните проблеми и как да се справим с тях?
    * Подкрепата – важна за успеха.
    * Основи за захранването.
    * Отбиване – как и кога?

19 юни, събота, 10:30 ч., място на срещата гр. Сливен, в началото на градската градина при фундамента от бившия паметник на Ленин.
Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

~*~

След лекцията ще се състои и първата Ла Лече Лига среща за град Сливен   Simple Smile  Срещата ще започне в 11:45 и ще продължи до 12:45. Темата на срещата е Изкуството на кърменето "Често задавани въпроси".

Заповядайте!
~*~

p.s. За връзка с мен може да използвате координатите посочени в сайта на Ла Лече Лига

# 107
  • Сливен
 Hug Hug
Дано да нямам ангажименти и да съм добре

# 108
miriams28, пожелавам ти да си добре, а ако успееш да дойдеш ще се радвам Simple Smile

# 109
И аз ще гледам да съм на линия. Дано само съм добре , че като се каня за нещо и после все нещо се случва. А ще ми бъде много полезно, че първия път не можах да кърмя, само мама се опитваше да помага ама и тя не е много компетентна. За съжаление и тя не е могла да ме кърми, а после с брат ми имала проблем и .........

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 14:08 от jully1975

# 110
Там сме  Simple Smile.

miriams28, jully1975 ще стискам палци да сте добре и да се видим Hug.

Else, позволено ли е да се носят диетични, и не чак толкова такива, нещица за почерпка, все пак трябва да отпразнуваме подобаващо първата ЛЛЛ среща Laughing.

# 111
jully1975, ще се радвам да се видим Simple Smile

Инди, няма проблеми Simple Smile

# 112
  • Сливен
здравейте мамчета,за съжаление не можах да присъствам на срещичката,наложи ми се да полежа малко в болницата,но съм добре.
Надявам се следващият път да съм на линия Hug Hug Hug

# 113
miriams28, радвам се, че вече си добре  Hug Ще те чакам на следващата среща Simple Smile

# 114
Здравейте Simple Smile
Искам да ви поканя на проявите в Сливен, организирани от Ла Лече Лига по повод Световната седмица на кърменето 1-7 Август "Кърменето - само 10 стъпки". Програмата е следната:

05.08. (четвъртък) – 18 часа, ул."Великокняжевска" 13 -  ‘Училище за кърмене’ Лекция-дискусия "10-те стъпки за успешно кърмене"
06.08. (петък) – посещение на Родилните Отделения в града
07.08. (събота) – 10:30 часа – поход за кърмене от площад „Хаджи Димитър” до Градската градина, където ще завърши с ЛЛЛ среща на тема: „Предимства на кърменето от А до Я”

Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл   Hug

Съ-организаторите на Световната седмица на кърменето в България са Министерство на здравеопазването, Национален план за действие „Храни и хранене”, фондация "Приятелство", Национален комитет по кърмене към МЗ, Български национален комитет "Заедно за децата".

# 115
Else, аз бих дошла да се включа, но тогава ще сме на море. Иначе не бих пропуснала да се видим да науча нещо ново.  Hug

# 116
Else, да те питам в кои болници ще се ходи да се гледа родилна зала и от колко часа?
За в четвъртък и в събота ще се постарая да дойда, но не съм много сигурна, защото толкова работа ме е налегнала, че не зная дали ще я свърша до раждането на бебка. Може да се окаже, че и в родилно трябва да си нося "домашно" ooooh!

# 117
Здравей jully1975,
В родилните отделения ще нося информационни материали. Няма да бъде разглеждане. Ще се радвам да те видя в четвъртък и събота Simple Smile В родилното ще си имаш достатъчно друга работа за да си носиш и домашно  Grinning

# 118
Здравей jully1975,
В родилните отделения ще нося информационни материали. Няма да бъде разглеждане. Ще се радвам да те видя в четвъртък и събота Simple Smile В родилното ще си имаш достатъчно друга работа за да си носиш и домашно  Grinning

Ох, това последното го зная.   Laughing Ще се постарая поне единият ден да дойда, но не обещавам.

# 119
  • Сливен
здравейте,аз мислех че ще има нещо като отворени врати и ще можем да влезем в родилните,за да имаме представа каква е обстановката вътре

Общи условия

Активация на акаунт