Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 887
  • 156
  •   1
Отговори
# 90
Запис и от нас Hug

# 91
Ако съм в града ще дойда със сигурност  Hug Нали съм бивша и отново бъдеща кърмачка.... че да повторим позабравеното  Mr. Green

# 92
Ще се радвам да ви видя  Grinning

# 93
здравейте, ако сме в града  ще се включим и ние newsm10
ще ми бъде много интересно

# 94
Привет Simple Smile Сега гледах прогнозата за времето в събота и възможността да вали по време на срещата е между 53 и 67 %, което не ми харесва. Някой има ли предложение за място на закрито където може да се съберем?

# 95
Единственото място, за което се сещам, е "Мустан".За съжаление не ми хрумва нищо друго. newsm78

# 96
Здравейте Simple Smile
И аз мислих за Мустан, но мисля, че няма да е много удобно да седим и да си говорим 2 часа и половина там. Срещата ще се проведе в сградата на Туристическо дружество "Сините камъни" с адрес гр. Сливен, ул. Великокняжевска 13. И да вали и да не вали пак ще сме там Simple Smile Не искам да ни изненада дъжд или гръмотевици, ако сме на открито  Naughty Надявам се времето да не ви уплаши  Grinning

# 97
  • Сливен
живот и здраве съм там newsm68

# 98
Else, ни гръмотевици, ни дъжд ни плашат нас Laughing.Ще бъдем там.Часът на срещата остава 10.30, нали.

# 99
 Grinning Ще се радвам да ви видя  Grinning Няма промяна в часът.

# 100
Мисля, че срещата мина много добре и другия месец ще повторим  Mr. Green

Ако сте изпуснали - Шаманката пусна новата колекция  Grinning Ето какво можете да си поръчате. Можете да разгледате предложенията й ТУК

Цените, размерите, как да направите поръчката, както и самата поръчка може да се направи в темата. Ако имате други въпроси питайте в темата за обсъждане  Peace

# 101
  • Сливен
много ми хареса срещата.живот и здраве и другия месец ще дойда Hug  Party

# 102
Честит ни ЛЛЛ лидер-консултант Hug.

На следващата среща с новите дрешки Laughing.

# 103
 Hug Честити ни ЛЛЛ срещи  Grinning
Новите дрешки едва ли ще са готови за следващата среща - ще е средата на юни, но още не съм наясно с конкретната дата  Simple Smile

# 104
Здравейте на всички сливенски мами,
Аз съм съвсем нова в форума.Предстои ми да разждам сега към края на юни.Ако не съм се включвала до сега то е защото въпроса с местожителтсвото при мен е малко сложен Grinning В крайна сметка все пак преди раждането трябва да се устонавя някаде за постоянно и за сега всичко сочи че това ще е Сливен.По принцип съм от Средец(Бургаско),а до скоро живеех в Пловдив.Консултациите ми всичките бяха при един Пловдивски лекар,който по мое питане ме насочи към Др Соня Михайлова от Окръжна болница Сливен.(Тук не е такава тема,но ако някой има мнение относно др Михайлова като специялист ще съм му благодарна да сподели) Относно въпроса ми.Той е свързан с кърменето.Чета от тук че ако искам да кърмя детето си ще е добре това да става на поискване без да въвеждам някакви часове и на мен това мизвучи доста логично.Притеснява ме обаче факта че в Окръжна болница в Сливен децата не стоят при майките през цялото време,а им ги водят на всеки три часа.Според вас(обръщам се и по конкретно към Елсе понеже разбирам че тя е ЛЛЛ консултант) до каква степен това ще се отрази на възможността да кърмя(а много бих искала всичко да протече нормално).Другото ми питане е относно свободното кърмене.не съм говорила още с педиатър но по думи на приятелки и по прочетеното от една докторска книга разбирам че в Бг повечето не подкрепяли свободното кърмене понеже можело да доведе до прехранване на деттето и колики.Моля споделете от вашия личен опит.Как да се ориентирам дали да настоявам на свободно кърмене или да се съобразявам с въведените часове.И ако съм в окръжна болница няколкото дни така или иначе 6те трябва да се съобразявам с часовете.Това фатално ли ще е за по нататъшното кърмене newsm78 и според вас да сменям ли болницата.Изобщо има много неизвесни за мен неща,като се има предвид че ми е и първа бременност Rolling Eyes Много сажалявам че изпуснах кърмаческата среща миналия месец но ако не съм все още родила бих посетила с най-голямо желание срещата ви през юни Simple Smile
Пожелавам един прекрасен и усмихнат ден на всички мами и дечица Hug

Общи условия

Активация на акаунт