Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 880
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми се размина пътуването тази седмица Sad За сега остава следващата - дано не ми мине котка път  Praynig

# 76
Честита Баба Марта Hug

# 77
 С малко закъснениние - поради липса на интернет - Честита баба марта и от мен  Hug

# 78
Здравейте   Hug  Време е за среща  Grinning
Срещата ще бъде на 12 Март (петък) от 11:00 на сладкарница Мустан. Темата ще бъде "Здравословното хранене на бремената и кърмачката". Освен храненето можем да обсъдим и други въпроси, ако някой желае това Simple Smile Надявам се да се видим Simple Smile
Моля, който има желание да дойде да се запише в темата!

# 79
Много ми харесва темата, ще присъствам, тя е полезна и за всички останали според мен, не само за бременни и кърмачки.   bouquet за Елз!

# 80
Как можах да ви изпусна SadИнтернета, или по скоро липсата на такъв няколко дни, ми изигра лоша шега.А толкова я чаках тая среща.Нищо, следващия път Hug

# 81
Indiqnica, надявах се да се запознаем Simple Smile Но не публикувах достатъчно рано информацията може би. Иначе с honda си поговорихме малко за здравословното хранене Simple Smile От сега казвам, че следващата среща ще е някъде край Великден Simple Smile Ако има тема, за която предпочитате да говорим може да споделите тук  Hug

# 82
Дано се видим по Великден, вече съм организирала и няколко майки HugЩо се отнася за тема, мисля, че "Предимства на кърменето" би била интересна за всички.Жалко, че изпуснах тази за здравословното хранене.Дали не бихме могли да си поговорил отново по нея?

# 83
Няма никакъв проблем да поговорим за Здравословното хранене отново Simple Smile Темата ще е особено актуално край векденските преяждания  Grinning Може и двете теми да съчетаем.

# 84
Видях, че в София е имало лекция за дългото кърмене, естественото отбиване на кърмачето и ползи от това, както и митове, свързани с дългото кърмене.Това е още една интересна тема, по която мисля си заслужава да поговорим.Ако не при тази, то при някоя от следващите срещи Hug

# 85
Привет Simple Smile Срещата ще бъде на 3 Април (Събота)  от 10:30 в началото на градската градина при фундамента. Темата ще бъде "Естествено отбиване на детето", а при желание и време може да поговорим отново за "Здравословното хранене на бременната и кърмачката" или други въпроси, ако някой желае това Simple Smile Надявам се да се видим Simple Smile

# 86
Там сме. Hug

# 87
и ние е доидем, ако сме свободни  Hug

# 88
~*~

гр. Сливен

Заповядайте на лекциите за кърмене в Училище за кърмене

'Здравословно и балансирано хранене',
организирани от Ла Лече Лига с подкрепата на Bonduelle

‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.’

Заповядайте да научите повече за здравословното и балансирано хранене на бременната жена и кърмачката и за захранването на бебетата!

•   Мога ли да ям определени храни, докато кърмя?
•   Кое е полезно за мен, а кое не?
•   С какво да захраня бебето си?
•   Кога започва захранването и как протича то?
•   Как цялото семейство да се храни балансирано?

След лекцията ще се проведе допълваща специална среща по случай световната седмица на естественото раждане 16 - 23 май 2010 с тема Как методите на раждане влияят върху началото на кърменето?

Лекцията ще се проведе на 22 май, събота от 10:30 ч. в гр. Сливен, градска градина - фундаментът от бившият паметник на Ленин,

Лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

~*~

# 89
  • Сливен
добро утро,
ще дойда и се записвам да следя темата

Общи условия

Активация на акаунт