Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 876
  • 156
  •   1
Отговори
# 60
Аз ще дойда назависимо от времето  Peace

# 61
Ако кракът ми се оправи, и ние ще дойдем.  bouquet

# 62
И ние сме на линия! Peace

# 63
  bouquet И ние също!

# 64
Стига да не вали и ние сме там.

# 65
Ако кракът ми се оправи, и ние ще дойдем.  bouquet

Дано се оправи тогава  Praynig

здравейте и аз да се намеся!!
Ами аз съм си сливналийка и сме бременни вече 5  и 1/2 месеца!!Та на въпроса ми - досега живеехме в Гърция и там си имахме чудесен лекар,но поради по-високия стандарт там решихме да си родя тук в България,Сливен.Молбата ми е ако обичате препоръчайте някой акушер-гинеколог в града,защото се наслушах на страшни истории...!!   Praynig

Здравей, лично аз съм с отлично мнение за д-р Пашева от окръжна болница  Peace Ако искаш попитай и в другата сливенска тема. Там пишат повече момичета и би получила повече отговори и впечатления  Peace

# 66
Хайде и аз да се запиша към СЛИВЕНската група  Hug

# 67
 welcome Indiqnica Simple Smile

Имам един въпрос - има ли желаещи за среща в края на месеца?

# 68
Дааааааа newsm44

# 69
  • Сливен
   И ние сме навити и ако успеем с графика ще  дойдем   Mr. Green

# 70
Охо и график имате  Grinning Какъв е, ако не е тайна Simple Smile

# 71
  • Сливен
   Хахаха!Ами той много не се спазва,но предполагам знаете как е - първо дете и неопитна мама ...та все не ми стига времето... Mr. Green  и затова  Twisted Evil Пък и е мъничък  baby_neutral и лекарката не разрешава все още да го извеждаме...пък и се кърмим,а аз съм си срамежливичка  Embarassed  и не мога  навън да го храня..

# 72
За кърменето навън не се притеснявай-ще ти правя компания, а предполагам и не само аз Hug

# 73
   Хахаха!Ами той много не се спазва,но предполагам знаете как е - първо дете и неопитна мама ...та все не ми стига времето... Mr. Green  и затова  Twisted Evil Пък и е мъничък  baby_neutral и лекарката не разрешава все още да го извеждаме...пък и се кърмим,а аз съм си срамежливичка  Embarassed  и не мога  навън да го храня..

Ммм, така е - никога не стига времето за всичко планирано. Иначе, ако ще те успокои с оглед времето - срещата няма да е на вън. Може да поговорим и за дискретното кърмене - защото пролета и лятото ще дойдат все пак Simple Smile Но ти ще си прецениш дали може да дойдеш  Peace

# 74
Май няма желаещи  за среща Sad

Общи условия

Активация на акаунт