Ла Лече Лига срещи в СЛИВЕН

• 11 869
  • 156
  •   1
Отговори
# 45
Супер си е темата, не я променяй.

# 46
Супер си е темата, не я променяй.

и аз мисля така  Peace

# 47
 Hug Else, хайде да си организираме една среща. Само не знам къде ще я направим, в това студено време, трябва да измислим. 

# 48
 newsm10 другата седмица ще пътувам за Сливен - най-вероятно в сряда. Ако искате можем да направим среща Simple Smile Само ми кажете четвъртък, петък или събота предпочитате и кое време ви е най-добре Simple Smile

# 49
Здравейте,
За мен няма проблем, който и ден да изберете. Тъкмо до тогава може да ми мине изкълчения глезен и да можем да дойдем поне на една среща.
Само наистина се чудя къде може да се съберем - навсякъде се пуши и има толкова за пипане от децата (т.е. не е приспособено за деца) newsm78 . Ама вие предполагам все ще измислите нещо подходящо, сигурна съм  Wink  bouquet А ако е хубаво времето, може и на открито.

# 50
И аз чакам среща, айде събота, че рабоят до петък.
Ако има някой, който пък не може в събота да каже, не е задължително да е точно тогава.
Може в някоя сладкарница където правят детски рождени дни, та персонала да е свикнал с лудницата. Аз навсякъде бих дошла.
Дано Сиска се прибере до тогава.

# 51
И аз съм съгласна за събота, но сигурно ще съм сама, защото Краси започна да кашли и няма да го извеждам много навън.

# 52
Суперррррррр другата седмица в събота сме на среща  Grinning аз утре вечер се прибирам за винагииии и очаквам с  нетърпения всякакъв вид срещи. Аз предлагам сладкарница Каприз- до Златна Белка (ако бъркам името на сладкарницата) там не се пуши със сигурност, а няма почти никакви клиенти, Така,че ще можем да я окупираме изцяло. , разбира се ако нямате друго място впредвид Simple Smile Тъкмо имам проблеми с кърменето и ще ги обсъдим. Ох, нямам търпение.

# 53
някоя сладкарница където правят детски рождени дни, та персонала да е свикнал с лудницата
Както казах, аз не съм много в час със заведенията. Кои са тези заведения, които организират детски рождени дни?

# 54
Aз пък се обърках. Помислих, че ще е тази седмица срещата  Crazy

# 55
Къде предпочитате да се срещнем? Другата седмица уж го дават да се оправя времето, но все пак е хубаво да имаме алтернатива на закрито. Ако искате можем да го обсъдим и в скайп Simple Smile Само ми пратете скайп имената си на лични Simple Smile

# 56
Елсе, дай твоя скайп, да те логнем при нас, имаме си общ канал,
а моя е като тука, на Сиска е СиСитУ (ако мен ме няма)

# 57
  • Сливен
здравейте и аз да се намеся!!
Ами аз съм си сливналийка и сме бременни вече 5  и 1/2 месеца!!Та на въпроса ми - досега живеехме в Гърция и там си имахме чудесен лекар,но поради по-високия стандарт там решихме да си родя тук в България,Сливен.Молбата ми е ако обичате препоръчайте някой акушер-гинеколог в града,защото се наслушах на страшни истории...!!   Praynig

# 58
Аз втори път не бих раждала в Сливен, ако даде Господ въобще да забременея (благодарение на сливенските лекари).

# 59
Здравейте   Simple Smile
Срещата ще бъде на 24 Октомври от 10:30 на сладкарница Мустан. Ако времето е хубаво ще седнем от вън, ако не е - можем да влезем вътре. Темата ще бъде "Кърменето: митове и факти". Всеки ще може да сподели митовете, кото е чул и фактите, които е открил, както и да обсъдим и други митове и факти, които съществуват.

Моля, който има желание да дойде да се запише в темата!

Общи условия

Активация на акаунт