ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Данитка, благодаря   bouquet

Нинка, браво на теб!  Hug

# 61
Добро утро!

Един бърз въпрос към лазещите/правещите опити да лазят/мамите с по-големи дечица. Влади се набира на ръце (слага лакти пред тялото и се влачи като гъсеничка) и така се придвиждва из цялата стая. Сега забелязвам и че се изтласква, но само с дясното краче, а лявото стърчи във въздуха, сгънато в коляното. Незнам дали го бясних разбираемо, но дали така е нормално, защото левия крак не участва изобщо в движението  newsm78 Или след време ще включи и левия крак?

# 62
Хоп и аз в новата темичка!
Нинка кога успяваш бе душицо   bouquet   bouquet
Леле колко са пораснали всички бебчовци и са страхотни сладури  Heart Eyes
Лек ден на вси4ки ние отиваме да папкаме

# 63
 :hahaha:ej pak imalo mahlenski sagi  Joy

# 64
Нина, ква е тази диета, момиче? Shocked 10 кг за 2 месеца?! Или ти си била преди да забременееш с тези мерки? При всички случай моите поздравления за волята!!! Hug
Чакайте да ви кажа, аз започнах просто денем почти да не ям, или гледам да е съвсем малко. Главно пия кафе, сокове, вода. Ако седнем някъде си взимам газирана вода вместо бира. Е, и бира цокам тук-там, но не е много често.  Вечерното ядене го запазих - само тогава съм сготвила, а и обичам табиетлийската да си хапвам, не мога да се лиша от него! Вечеряме късно 8-9 часа, но пък нали вече не ми се случва след това да си легна веднага, а съм поне 2-3 часа будна, явно вечерята ми се явява като "ранна" Ако излезнем на разходна вервайте ми бутане на количка по-малко от 3 часа нямам, активно движение. По пейки не сядам!
Случайно реших да си меря бюста и гледам няколко см надолу.... ooooh! Пък викам си да си премеря ханша - ми той от преди 1г -7 см... Shocked  Та се качих и на кантара /избягвам тези операции попринцип/ и от гледам 69 кг. Не се смейте, аз преди да забременея бях 74, стигнах до 81-82 /дефакто качих 9 кг/ и януари си бях 73-74. Сега гледам вече съм 68-69. Значи продължавам да ям така по малко. Знам, че не е полезно, но аз се мотивирам като не ям нищо, започна ли да подхапвам уж диетично и опропастявам работата.

Шушинка, показвай му как може да включва и дясното краче. Праи масажчета сутрин и провери гънките дали са еднакви. Мисля, че е нормално, даже съм почти убедена в това, но ти си го следи. Peace

Дидо е станал много пъргав. Вече по гръб не стои, с едно засилване се обръща по корем , не пълзи, но с въртене сменя посоката. Ако види дистанционното на леглото се обръща и го хваща, за да го лапа.  Даже ако го гушнем вече е опасно на масата пред него да има неща - като види нещо и иска да го хване. И го хваща, понякога като катерица с вде лапета, за по-сигрно. Всичко лапа. Като е радостен удря с краката трупешката и прави заден мост направо.

# 65
6u6inka в общи линии и ние сме така.... не ми е направило обаче впечатление да ползва само едното краче.  За сега обаче ръцете са по-силни и е точно както казваш като гъсеничка. Като е голичка обаче включва и крачетата, но вдига много дупето и забива с носле в пода Laughing  Не мисля, че има от какво да се притесняваш, но да си го наблюдаваш е ясно. Ние например още на месец си въртяхме главичката все на дясно и даже в един момент тя стана плоска от едната страна.... много се бях притеснила. Сега обаче предпочита да спи наляво, не е задължително да е проблем!

# 66
Добро утро!  Grinning
Петя,изобщо не се притеснявай за "спора"  Joy
За финал намахленската сага само ще кажа,че ме подразни ето това "няма никакъв проблем момченцето ти да седи и 3 часа в столчето си без да излиза... " - просто няма как да се знае дали ще има или няма проблем! Thinking
Мамче на Мелиса,40-те мин ги видях в моя пост,а от твоя заключих ,че ги смяташ за малко,за което си права,затова така и го написах...жалко,че се нуждаеш от толкова обяснения  ooooh!
Аз от днес почнах да пия Витаслим лайн  Rolling Eyes ,надявам се да стопя 4-5килца  Thinking
Нина,браво чудесни резултати!  bouquet
Светланка,мазах му най-вече краченцата,а по тях има само една пъпка  Rolling Eyes Ще му минат! Wink
Хубав ден и от мен-махленката  bowuu !

# 67
  • Ямбол
Мамчета, мерси за отговорите.
Браво Нина  smile3501 чудни резултати, дано не се сърдиш, че питах, много се надъхах сега, но ще почакам.
Честита месечинка на Стефан на Биби, да е жив и здрав и много да слушка.

# 68
Здравейте от мен аз само да почерпя,че Раличка става на 7 месеца newsm64  bigdance2 А за мамите по една студена beer3 newsm53
 И да попитам вече дали мога да слагам беба в паяк??

# 69
Момичета влезнах за да ви кажа "здравейте" и пак се натъкнах на спорчето....

През определен период от време някоя мама се сеща и пита за някоя друга къде се губи и защо не пише, отговора е ясен....

Веднага някои така наречен "гост" като преди ще се включи да се изсмее и на кому е нужно това?

Исках само да кажа, че мимина е страхотен човек....

и Санчес- целувка от мен  Heart Eyes

# 70
Абе момичета, сега се замислям, той Дидо като пие АБ 10 дни не е ли добре да му взема антимикотичен препарат някакъв, да не хване гъбички? Опитвам се да се свържа с док, за да каже тя, ама се чудя нещо...Нашишето пише , че трайността му е 7 дни в халдилник, а ние трябва да ги пием 10. Май утре ще отворя ново шише, и без това едно мисля, че няма да стигне.

Мимина, не се шашкай  Wink нормално е в писмен вид да не се разбираме винаги от едно-две изречения, липсва интонацията, нали се сещаш, и така хората понякога остават с грешно впечатление какво си искал да кажеш. Затова използваме емоутиконките, ама и те понякога подвеждат  Laughing Hug

На тези, които ми писаха на ЛС за адрес на семейството, много благодаря! На останалите също благодаря, защото споделям и ми е хубаво, когато срещна разбиране, но и противоположното мнение е важно, за да може човек да разбира къде греши понякога! Heart Eyes

Ето малко снимки с лошо качество, нали си нямаме апарат сега  Sad
http://www.teagirl.snimka.bg/album.php?album_id=396279

Честити месечинки, мънички бебоци!!! Hug

# 71
Орли,аз пък докато си гладех и се замислих кои всъщност са махленките  Thinking Не са ли именно тия дето обикалят от тема и тема да търсят повод да се посмеят на чужд гръб и тия дето се крият зад пердето "гост" и само зяпат сеир?  newsm78 Както и да е... Wink
bebenceto,в паяк казват,че можело след 6-я мес...ако искате и затова да поспорим  Joy ...шегичка! Peace Аз лично каката я сложих към средата на 7-я,но тя така и не се възхити на идеята и съм я слагала за по няколко минути не повече от 15-20 пъти  Rolling Eyes ,малкия ми е такъв мързелчо,че незнам дали изобщо ще опрем до паяка  Thinking Пък други нали го отричат... newsm78 Пробвай,пък дано се забавлявате! Grinning
Въх,Чаена   bouquet ,на шашната ли ти приличам?  Joy
Отиваме на вилата с малкия  Sunglasses чаоооо

# 72
Мамчета, Алекс седи от 5-я месец, а сега вече седи стабилно. Проблема е, че педи ми каза да не я слагам седнала до 7-я месец, а тя изобщо не желае да лежи. В момента, в който я слагам и започва неистов рев!  Crazy  Дори вече мисля да сменям коша, защото тя много тежи и вече ме задушава в кенгуруто, а ръцете ми се откъснаха.  И аз гледам, че като седи едното краче й е по-свито, а гънките й не са напълно еднакви - едната е доста по-силно изразена. Дано не е проблем. Ще я заведа на ортопед, но сега първо сме на очен за очните дъна. Вашите деца седят ли вече и от кога?

Това детенце вече ще ме побърка! Изобщо не спи нощем, а по цял ден пищи или реве. Дори изобщо не обръща внимание на нови играчки. Иска всичко друго да пипа и лапа, но не и играчки!

Слънчево настроение от мен!

# 73
  • София
Здравейте!
Да почерпим и ние, че моят Стефко прави 7 лунички днес Simple Smile
Мерси за пожеланията на Краставичка! Simple Smile

Чаено момиче и Петя - страхотни сладури са вашите бебоци, а и всички останали, на които гледам снимчици тук.

Нина - браво на теб за прекрасните резултати и за волята, която имаш!

При мен много странно, че след раждането ми бяха останали 5 кг и си ги свалих, а имам огромен апетит и ям много, не пазя дието, щото кърмя, но може би от разходките и недоспиването...

Бебо седи седнал доста стабилно, но само облегнат, иначе се катурва.
Продължава да се буди по много пъти на нощ. Почвам да си мисля дали не са колики от въвеждането на пюретата, защото май почна буденето след захранването. И другото, е че тая нощ като почна да се буди пак и единия път по никакъв начин не можех да го успокоя и го сложих по корем върху мен и веднага се успокои и заспа и като се опитвах да го сложа до мен се будеше с рев. Та си са върху мен към 2.5 ч. Нали при колики помагало като лежи по коремче. Как мислите възможо ли е да са колики на тази възраст?  newsm78

# 74
  • Пловдив
Здравейте ,

Честити месечинки на празнуващите и порастващи дечица   bouquet!Желая им здраве, щастие, късмет и много весели детски игри   bouquet !

Нина поздравления за диетата и благодарско за кафенецето  Hug   bouquet

Елмина , аз оставям по-малко Габи седнала и тя също стои стабилно.В количката, когато се напъва да става и не я удържам също я оставям по-малко седнала, друг път под наклон и в много случай спинка и тогава е легнала напълно..Нашия ортопед обаче каза, че седнала след 6ти месец може и за това си го позволявам, без да я изморявам разбира се.И при нас едната гънка е по-силно изразена от другата, правиха ни и снимка.Всичко е ок .И при вас ще е така сигурна съм  Hug.Не винаги това вещае проблем.

Петя гледай на Митака как ще му е добре и как ще се чувства по-време на пътуването.Ако имате възможност спирайте и почивайте.Ние пътуваме доста често , но най-дълго сме пътували около 3.5 часа.Правихме една почивка, защото през другото време Габи спеше.Лека и безаваарийна със спокойно детенце ти желая   bouquet

Чаена страхотен е малкия мъж  Heart Eyes .Какво не им харесваш на снимките ?Супер са си  Hug и твоите резултати с килцата са..  Heart Eyes - Браво завиждам и на двечките ви благородничко  Crazy !

Мимина бързо да изчезват пъпчиците от Диман !
Аз това не го приемам толкова за спор , още по-малко за махленски, а като изказ на две различни мнения , които ги приемам и уважавам.

Краставичка   , четох че до 12 даже до 18 месеца не е нужна възглавничка.На Габи не съм сложила още и за сега няма да го правя.

Много разходки и добро настроение на всички  Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:20 от rrhh-Ани

Общи условия

Активация на акаунт