ДЕКЕМВРИйчето пюрета хапва с наслада, за радост на своята мама

• 11 169
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Привет мацки.
При нас пак има буря и се моля да не се прецака пак интернета,защото вече съм  Twisted Evil
След последната буря нещо стана с тоя скапан нет.Едвам ми зарежда,а пък вчера цял ден се мъчих да кача 5 снимки в сайта и нищо не ставаше...  ooooh!
Идваше ми да отида в офиса им и да ги  #2gunfire
Днес им се обадих да дойдат и да видят какъв е проблема и да го оправят,защото това положение е нетърпимо вече.А ако не дойдат до понеделник,аз ще  Rage
Та така,това ми е проблема от няколко дена насам.

Нинка мерси за кафенцето.Супер си.   bouquet

За гънките да кажа,че и на Биси не са й симетрични.На едното краче има една в повече.Но педи и ортопеда,казаха че всичко е наред и че не на всички бебоци са симетрични.Та това ме успокои.  Peace
Чаена много е готин Дидо и много е пораснал.   bouquet

Честити месечинки на празнуващите бебоци днес.Да са живи,здрави,умни и послушни.И много да слушкат.   bigdance2

Ние пак сме вързани в нас и няма да излизамее!
Писнаха ми тези дъждове и бури....  smile3518

Хубав ден на всички!   bouquet

# 76
Биби, като захранвам понякога с нещо ново, или ако видя, че има колики - имам си капки и му давам една-две дози.

Напазарувахме....мъжът щеше да се гръмне на касата  Crazy

Мерси за отзивите за Дидо, спират да го гледат в магазина като го бутам, даже днес едно мимиче и майка й дойдоха да питат как се казва, какви очи имал и т.н., нямаме червен конец на ръката, а всички ми казват да му вържа.

# 77
 Като става въпрос за гънки аз да попитам къде са те на вашите бебоци,че и Раличка има две гънки на единя глезен а на другия една! това дали е лошо???

# 78
Като става въпрос за гънки аз да попитам къде са те на вашите бебоци,че и Раличка има две гънки на единя глезен а на другия една! това дали е лошо???

Не мисля.  Naughty
Биси има една в повече под дупето.  Crazy

# 79
Ани, Rbaby,    bouquet

# 80
  • София
Привет  и от нас:)

Малкият спи-не че се оплаквам де ама като заспа в 5, не виждам как в 8 ще го приспя за през нощта:)

Един малко тъп сигурно въпрос ама на какво казвате "паякHeart Eyes Ние постоянно искаме да мятаме ръце и крака-взех му бънджи, кефи се доста но не може още да зацепи какво трябва да прави и май се мъчи да го направи проходилка.

Растем, стоим седнали /докато не се гътне/ и се обръща но само от коремче. Всичко яде-не ми отказва нищо- на най-безвкусните неща - за нас това са тиквичките сега-прави една леко гнуслива физиономия но ка си отваря устата. Кърмим се, вкл. и след пюреот-за сега на обяд и следобед давам зеленчукови и плодови/каши.
И ние сме пред нанасяне в нов апартамент-сега съм на тема пердета и щори. Най-накрая разбрах какво искам, сега трябва да намеря кой да ми се върже да го направи Simple Smile

Да не останем по-назад-ето ни и нас:)
http://media.snimka.bg/3482/013220284.jpg
http://media.snimka.bg/3482/013220306.jpg
http://media.snimka.bg/3482/013220282.jpg

# 81
 Grinning

BIBI_SZ
Карина вече основно спи по корем - може би така й е по-добре на коремчето и аз си мисля, че е точно заради захранването. Питах педиатъра - каза, че няма проблем. Честита месечинка!  Hug

Чаено момиче
да нацелуваш сладкия пъпеш по главицата!  Heart Eyes Аххххх, тези суеверия - и аз нямам конец и на Карина не съм сложила. И приятна почивчица!  Wink

# 82
  • Ямбол
Latka, на проходилката се казва "паяк", а за тиквичката направих домашно пюре и на втория ден Габи много го хареса.
Малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=396405

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 18:18 от krastavichka

# 83
  • София
Krastavichka - страхотна сладуранка е малката Габка! И как позира като манекенка Simple Smile
Латка - и малкия Боил е много готин, интересува се от списание Космополитан и от чантата на мама май Simple Smile Отсега иска да разбере женските тайни  Wink

Моят бебо тиквичка с морков домашна папка, ама днес му давам тиквичка с картоф и реве, и така няколко пъти, накрая му дадох пюре от тиква и го изпапа цялото, че и още търсеше. Имаше предпочитания човека Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Краставичка голяма сладурана е Габи  Hug !

И моята Габи не харесва тиквичка с картоф изобщо!Очаквах на карфиола и броколито да се мръщи, но тях си ги хапва е не с голямо удоволствие , но поне не ги отказва  Grinning!

# 85
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ей мамчета ама нашите бобоци са си най-хубавите!  Heart Eyes ПУ-ПУ да не са им уроки.

Благодарско за комплиментите тия дни ще пусна снимков материал за да видите разликите само да си взема фотоапарата от какчето. Иначе за всички интересуващи се сам на Дюкан ама основно първият месец. После почнах доста да го нарушавам основно с алкохола и няколко шоколада, че много ми пада кръвното и захарта.

За гънките няма проблеми, ако след преглед на ставите всичко е ОК!  Peace

Elmina небива да спираш Алекс ако иска да седи. Това със седемте месеца според мен е ъпсурдно. Йоана примерно на 4месеца и половина се хвана за количката отстрани и седна сама. Тогава педиатърката абсолютно забраняваща да я слагам дори в полегнало положение каза, че щом сама го прави значи детето е готово. Познавам и деца на по 8-9месеца отказващи да седнат и какво правим? Е естествено чакаме да станат готови за това "изпитание".

BIBI_SZ възможно е да са колики. А за спането по корем може и да се повтарям, но Йоана от към 15си я си ден спеше по цяла нощ така. Никаква друга поза не я уреждаше и до ден днешен спи така.

Съжалявам, че давам само примери с Йоана, но тя ми е по-голяма и за много неща по нея съдя и като кака мога да дам примери за нашите декемврийчета.

Честити месечинки със закъснение на Цветина, Стефан, Албена, Патриция, Ралица, Мартин, Георги, Ясен и Борис!

Лека вечер навсички!

# 86
Ще гласуваме, ще гласуваме, ще гласуваме...така утре цял ден! Помпата на колата нещо се скапа сега вечерта и утре не можем да тръгем! А стегнах багажа, мъжа вече му е дошло го гуша от таралясника и вика как крои планове дали да не го залее с бензин и да го палне Laughing Нищо, всяко зло за добро викат хората, може да има пръст съдбата, знам ли? newsm78 Утре ше търсим водна помпа, но нали е неделя...ужас! Confused

# 87
Момичета много съм щастлива.Най-накрая оправиха проблема с интернета.
Днес момчетата дойдоха в нас и се оказа,че имало нещо развалено в кутията на стълба и затова ми е прекъсвал.Вече си е ОК.  newsm44
Дано не ме помислите за луда ама за момента този нет е всичко за мен.  Crazy  Joy

Много сладки бебчовци видях-Габи и Боил.Страхотни дечица.  Heart Eyes
latka и krastavichka   bouquet

И аз да се похваля,че Биси вече почти пълзи.Но ми е много странно,че е по-склонна да пълзи назад от колкото напред.Днес цял ден сме се гонили върху спалнята.  Crazy Много ми е смешна,гъне се като гасеничка...  hahaha
Но любимият и начин на придвижване е търкалянето корем-гръб,корем-гръб...Чудя се на това дете как не му става лошо?  Sick Точно на 3 превъртания е на ръба на спалнята,а аз се мятам след нея и я връщам обратно,а тя пак...  newsm32 .Та така цял ден.  ooooh!

Тази вечер с мъжо ходихме на кино и гледахме "Ледена епоха 3".
Лелее,щях да умра от смях,по едно време ми потекоха сълзи.  newsm62
Още повече,че всички в салона се превиваха от смях.Невероятно филмче!Дойде ми добре за лека нощ.

Спокойна вечер и спинкащи бебчета на всички.  Wink

# 88
  • София
Здравейте, мили мами  Hug

San4es   202uu

Чаена, най- вредно за килограмите е да се яде вечер. Колкото и да се пазиш през деня, файда няма ако се наядеш яко вечерта. И колкото по късно ядеш- толкова по лошо. Е, ти сигурно го знаеш това де, ама аз да си кажа, защото аз цял живот все съм на диети и все се ограничавам, аман  Mr. Green
Дидо е голям сладкиш  Heart Eyes
мимина   bouquet и приятно изкарване на вилата
Elmina, аз не мисля, че има проблем да я слагаш седнала, щом детето си иска, значи е готово  Peace Аз за седенето съм споделила малко по горе, даже приложих и снимков материал  Wink И Митака има дни, в които много реве и не му е на кеф, но му минава. Както ние големите имаме кофти дни, така и децата  Peace И моя много не го впечатляват играчки- дай му телефони, дистанционното, всякакви неща, които не са за него  Laughing
rrhh- Ани   bouquet

latka, krastavichka - Боил и Габи се прекрасни  Hug
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ , браво на Биси  smile3501 за пълзенето. Ами ще стоиш до нея където и да е и не я изпускай от поглед, за да не стане беля  newsm32 Wink
За интернета, не те мисля за луда, защото аз също съм пристрастена  Crazy Радвам се, че вече са ти го оправили и сега всичко е наред. Трябва да си на линия  Peace
 lovekiss за  Биси

Честити месечинки на невероятните и красиви дечица   bouquet

Майчета, я ми кажете как изглеждат крустите  newsm78  На Митака се появиха едни жълти като люспички по главичката, отпред от двете страни. Не са много, но до сега не сме имали такъв проблем и се чудя какво е  newsm78
Ако са крусти, трябва да ги намажа със зехтин, половин час преди да го изкъпем, нали така беше  Thinking Благодаря ви предварително   bouquet
Оф, стана много дълго, съжалявам, ама не мога да не се похваля накрая  Mr. Green Днес бяхме на гости на мъжо на шефката и аз направих баклава и американците си облизаха пръстите  newsm44 много се изкефих, че я харесаха  Whistling

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 06:22 от petya_

# 89
  • София
Ей, на, пак съм аз  Laughing

Не се сдържах да кажа за "госта"  Mr. Green Аз не бях тук, като е имало изказване по подобен начин преди, ама се чудя- присмива се, ОК. То е лесно така, разбира се всеки може. Ама що не си влезе с името и не каже каквото има да казва открито newsm78 Крие се- може би е срамежлив  newsm78  newsm62
И е нормално да има разногласия- различни хора, различни мнения. Никога не можем всички да сме на едно и също мнение по даден въпрос, лошо няма Peace
Както и да е- просто явно това е начина на "тази мама" да се изкаже  Joy

И "госта", пиши на кирилица  Naughty Горе вдясно има бутон. Като го разцъкаш, намираш кирилицата  smile3502

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 06:31 от petya_

Общи условия

Активация на акаунт