Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 048
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Маги и татко й! Катче, да са ти живи и здрави и много да те глезят!
Честит рожден ден и на Михаил на Фио!

Астарта, Купа, добре дошли!

Попълва се нова декларация за 2рата година и пак се прилагат същите документи (копието на акта за раждане и т.н.)

АМаринова, и аз завидях за съня. И мисля, че е време да провериш какво става с молбата ти в НОИ, защото отдавна трябваше да са ти изплатили втората част за Април, която е на базата на продължението до 410 дни.

Благодаря на всички, които споделиха за спането.
Симона до преди няколко дни спеше по 10 чАса нощем, 1 преди обед и 2 следобед и беше перфектна. От два-три дни спи по 9 чАса нощем и по 1-2 през деня, хаотично. Рязко намали часовете и е много по-ревлива. Затова питах при вас как е и стигам до извода, че може би е заради зъбите, които я мъчат.

Дуци, съчувствам ти и знам как се чувстваш. Дано скоро излязат тези зъби  Close А на Пепи какво му е? Измъчихте се с тези болести.  Hug

# 106
Честит Рожден Ден на всички малчовци newsm59 Специални поздрави и целувки на Маги Heart Eyes

Момичета мерси, явно има проблем при мен, защото са ми изплатили за май и юни месец, а за остатъка на април не newsm78 В понеделник ще им пиша, дано да коригират нещата, че малко взе да ми писва с цялата тази одисея покрай НОИ.

И ние сме в кюпа на болните. Вчера на връщане Алекс се съдра да реве, явно нещо я тормозеше още тогава. Изкара нощта спокойно, не се е събуждала, просто отказа да пие мляко. Но днес ... събуди се с 39 температура. Чакам баща и да се накуми да стане и отиваме да я прегледат Tired

# 107
Пепи кашля, снощи го водих на лекар, дадоха му ново л-во(хомеопатично) и сега му давам. Дано скоро ми мине, че страда човека за градинската си изгора  Mr. Green

Амаринова, бързо оздравяване! Къде ще я водите, нашата дежурна била в 25-та п-ка. Не искам да ходим пак в Педиатрията, че са много зли някои там, знам ли на кой ще попаднем. Нещо нямам нерви да се разправям с кози. Та за това - в поликлиниката.

# 108
Честит рожден ден на Маги и татко й и на Михаил, да са живи и здрави и да радват семействата си!

Амаринова, при мен положението с НОИ е същото - имам превод за май и юни, но за април са ми превели само за 11 дена и остатък още не са ми превели  newsm78 Писах им мейл веднъж, никой не ми отговори, ще им пиша пак в понеделник.

Оле, аз не съм се прибрала в БГ, на гости в Чехия съм  Simple Smile

На Габи са й пробили 2 от четирите горни зъбчета, третото се вижда и то, очаквам го скоро и него; днес е малко по-спокойна.

Ох, пак много болни бе, аман вече, хайде бързо да оздравяват всички  Hug

Забравих да се "похваля", че ми дойде днес Sad

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 11:05 от kupa

# 109
честит рожден ден на Маги и на татко й и на Михаил!!!

Анмаринова и при мен е така аз азприл имам по-малко пари после ми преведоха някаква сума сигурно за май и оня ден ми претиха sms, че са ми превели още някакви пари......ама на мен нещо не ми се вързват все различни суми  newsm78. Още от началото откакто ми превеждат пари единия път са повече , а единия по-малко........ newsm78, но не съм ходила да НОИ и нямам номер, та не мога да проверявам за какво става въпрос Sick

Забравих да се "похваля", че ми дойде днес Sad

пък на мен днес ми свършваааа  smile3534 и смятам от утре вече да ходя на плаж  Mr. Green   grinning039

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 12:16 от iucka

# 110
# 111
Честит Рожден Ден на Маги, татко й и Михаил  bouquet! Желая им здраве, щастие и всичко най-прекрасно!

Благодаря ви за топлото посрещане Hug Heart Eyes

Купа, приятно изкарване в Прага Hug.

Ние летяхме с чешките авиолинии, но вината за свръхбагажа си беше наша. 14 кг над допустимото носихме. Имахме 7 часа престой в Прага, но така и не успяхме да се разходим в града, защото и ръчния ни багаж не беше никак малко. Аз съм била в Прага и не ме е кой знае колко яд, но ми се искаше мъжът ми да разгледа този прекрасен град.

Анна, Пепи и Алекс да оздравяват бързо Hug. Пишете какво са казали лекарите след прегледа.

# 112
  • София
Добре дошла обратно Астарта и от мен !  Hug Аз пък бях останала с впечатление, че само ти с децата си идваш, а таткото остава още малко и тъкмо се зачудих как си изкарала сама с двете деца на летището  Simple Smile

Бързо да се оправят болничките  Hug

Благодаря за отговорите относно втората година от отспуска ни по майчинство  Simple Smile

# 113
Здравейте, чак сега успявам да се включа след всичките ни перипетии, но и нет нямахме.....
Мати отново е болен - някакъв вирус  лие бронхит ли е не знам с повръщане, кашлица и други екстри... Confused педи ни предписа АБ и два сиропа, но всичко се повръща...принудихме се да минем на инжекции и така...предния ден пък бяхме на очен лекар - там алергичен конюктивит - сироп, капки и гел за очи....измъчихме го младежа, температура вдига а бе ужас, ще ги намрази тия лекарства ама няма как.... Cry та такива неща, оплаках ви се...за няма и месец изкара ангина, конюктивит, избиха 4 зъба и сега тоя вирус, аман вече,досега не беше боледувал, а сега  .... ooooh!
исках вчера да честитя рожденните дни на третоюлския отбор   bouquet затова сега ...и най вече на "снахичката" Яна  Heart Eyes да са живи и здрави всички, весело детство и още братчета и сестричета  Wink
честит празник и на всички празнуващи днес   bouquet
честито и на всички ходещи крачета  Hug

# 114
Честит Рожден Ден на Маги и на татко й!Да са живи и здрави и много да радват мама!
Честит Рожден Ден и на Михаил!
маякуб spoko  да се оправя Мати,че е много гадно да ти е болно детето!И всички болни да се оправят!
Аз сега трябва да давам 14 дни антибиотик на здраво дете Sad не ме питайте каква е борба!И рождения му ден ще си го празнуваме само двамата !
А от вчера баща му  вика на Тигъра-Новобранец.Ето защо:   
последна рошава снимка
новобранец
Астарта
добре дошла на родна земя!

# 115
Анна е на Суметролим и Флудитек, има силно възпалено гърло Tired Не трябва сега да я извеждам на слънце, защото може да се изпъпчи. Само сутрин рано и вечер, като не е силно слънцето.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 20:58 от Дуци

# 116
На нас пък ни изписаха бисептол и течен аналгин. Нещо не ми се видя благонадеждна лекарката, та не взех и лекарствата. Надявам се да устиска до понеделник за да я заведа при личната. В краен случай ще се обадя на хомеопата. За сега поддържа температура 37.7-37.8 Tired Имаше еднократно разстройство, след като дадох Панадола, но съм забелязала че при нея така се получава от Панадола. Не ми прилича да е вирус, най-вероятно сме я простудили с климатика в колата Confused

# 117
уф Мати Флудитека го повръща, сега сме само на антибиотик (в крачето) ефералган свещички и едно хомеопатично п/в повръщане (пак свещички) Вомитусхиил. Като спре да повръща трбва да продължим със сиропите което не знам как ще стане....отделно трябва да пие Ериус за конюктивита а капките и гела за очи не ме питайте как ги слагам, че докторката каза и дълго да ги капем  ooooh! Tired

# 118
Прегръдки и кураж за майките на всички болни бебчета!  Hug
Да се подобряват скоро!  Praynig

Аз избирам подаръци за Никола, които бабите, лелите и чичовците да му купят за 1вия РД. Чудех се за такова колело триколка, но всичките са ми ужасно кичозни...Гледам, гледам и нищо не харесвам.

# 119
Честит рожден ден на Маги  newsm51 Kissing Heart
Астарта, добре дошли  Hug
Ох, какво става с дечицата  Sad Изпоразболяха се масово. Ние ходихме днес да пускаме профилактичните изследвания на Сами. Урината е добре, обаче има високи тромбоцити и СУЕ. Сега се ошашках от притеснения.  CryЧетох че това били признаци на възпалителен процес. Едва ще изчакам да стане 16ч да се обадя на личната, да видим тя какво ще каже  Confused
Душичка, новобранеца е много готин  Laughing Сега ще му е по-леко на главата и ще се поти по-малко. Защо трябва да даваш антибиотик две седмици, като е здрав?

Нинче, подават се:
1) Молба до работодателя да разреши отпуск за гледане на дете (трябва да се впише периода - от коя до коя дата)
2) Копие от акта за раждане на детето
3) Молба-декларация за отглеждане на малко дете на основание чл.53 от КСО

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 15:12 от Aelia

Общи условия

Активация на акаунт