Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 030
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Спомням си, че Кетито беше казвала преди доста време, че Дени е боледувал около 1 годинка. Чудя се дали и сегашните боледувания имат връзка  с това:thinking:

# 286
Тъкмо вчера лекарката ми обяснява, как не само възрастните, но и децата изпадали в дупка около рождения си ден Peace И тези боледувания имали връзка именно с тази дупка Crazy

# 287
По мои наблюдения иде ли рожден ден все нещо има, няма значение първа, втора и изобщо коя годинка е наред Rolling Eyes

# 288
  • Варна
Да, напълно вярно, както не боледува Павел , сега 4 дни преди Рд-то си милия е на емодиум и хидрасек от днес , с разстройство е човека от вчера следобяда се скъса да дриска...Друго му няма ,ама и това не е малко, омръзна ми да мия дупе през 1 час, а то стана червено като майска роза. Яде само лечебната хумана, не е във възторг, но няма как ...
Да не забравя
Честити рожденни дни на всички сладки бебоци!!! От днес и предните дни...Нека са ни здравички и послушни! newsm51  love001

# 289
Може и те да имат Сатурнови дупки  Thinking Дано по-бързо им минават на милите.

Веси, дано му свръши скоро диетата на Павката.

Да кажа за тортите (на някой може да послужи инфото) от Неделя. Днес Пепи го пратих да поръча и плати. Ще я доставят в сладкарницата им в Стара Загора за събота. Казаха ми, че по принцип 2 дни предварително се прави поръчката при тях. На Николета поръчах едно жълто пате, тъй като много я вълнуват патиците  Mr. Green Като набара някое вкъщи и крещи 'па-па'  hahaha

# 290
Честит първи рожден ден на Боян, Радосвета и Георги

newsm59  ura newsm59  ura newsm59  ura  ura

Честита годишнина на Сисони нека се сбъднат всичките ви мечти!!!   bouquet  Hug

Ние сутринта бяхме на плаж, мног хубаво ...........ама много изморително  ooooh!, че пеша до плажааа  ooooh!  Tired , но пък малките бяха много щасливи. После ще пусна малко снимки.

гледах снимки от кръщенето и пождения ден на Денис. Много сладък , ама много е плакъл в църквата, милкото

# 291
bdbaloniЧестит рожден ден на Боян  Heart Eyes, Радосвета и Георги bdbaloni

Честита годишнина на Сисони   bouquet

Днес запазих час за кръщене,ще бъде на 30 август,тогава е имения ден на Алекс(това за инфо на другите Алексчета в отбора  Wink)

Правя тема

# 292
  • София
Тъкмо вчера лекарката ми обяснява, как не само възрастните, но и децата изпадали в дупка около рождения си ден Peace И тези боледувания имали връзка именно с тази дупка Crazy

Peace

# 293
  • Бургас
 Tada Честит рожден ден на Боян и Живко! Да не пропусна Радоствета и Георги! Щастливо детство ви желая!   bigdance2

Мая, много хубави новини  Hug , хайде сега и вие да се оправяте.

Сисони, честита годишнина! Продължавайте да се обичате!   bouquet

Аелия, Кети, Катче, Амаринова, страхотни аватари.

Cveti_Eti, страхотни снимки. То без сълзичка на кръщене - не може  Hug

Хайде и Ади да се оправя! Лошо с тия боледуванки и температури!

Започнах и аз чуденка за поръчки за подаръци на малката. Честно да ви кажа, нямам никаква идея какво да поръчвам. Сетих се за количка за кукли, но до там..., уолкър си имаме... Идеи?  newsm78

ООО, щях да забравя. Благодаря на Севги за новото колажче!   bouquet Бях пращала нова снимка на Лора, но явно си я пропуснала. Нищо, другия път.

# 294
  • София
Мамаиви май Пърли беше казала, че ще прави тема newsm78

# 295
# 296
Никога не съм казвала такова нещо, бе Кети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт