Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 032
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Честит Рожден ден  на Боян  Heart Eyes, Живко и всички празнуващи! Нека имат весело и безгрижно детство!

Снощи нещо не ме хвана сън и днес съм леко сомнамбул.

НБМ, разбра ли какви документи са нужни да се подадат при започване на работа? Аз тотално се обърках в майчинството счетоводно. Някои казват нищо, други молби.

Честита годишнина на Сисони!! Да се обичате винаги!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 09:44 от Джоли

# 271
Честит Рожден ден  на Боян, Радосвета, Георги и Живко!!!
Да са живи и здрави и много весели деца!!!!

nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada

# 272
Честит празник,Сисони!
Пожелавам ви да остареете заедно,имено по тоя начин,по който ти искаш!
 А за 1-вата годишнина си спомням,че мъжът ти беше болен от шарка и беше принуден няколко дена да спи на хотел.

# 273
в часът на мама за здравословното хранене на детето

# 274
  • София
 newsm59 На днес празнуващите младежи и девойка  Mr. Green Да растат умни и щастливи   bouquet
Сисони, честито и на теб. Много  txtloves и  luvbed и  family4

И ние сме в отбора с температурата  Tired Ади през ноща беше с 38.5, а сега е с 37.3 - идея си нямам какво става  ooooh!

Ине, няколко пъти опитвах и все немога да ти видя снимките, а уж имам регистрация.

Много се радвам, че Мати вече е по-добре  Peace

# 275
Цвети, много хубави снимки, добре сте отпразнували.

# 276
  • София
Благодаря ви за отговорите за мантуто момичета  Hug
Оле, не се съмнявай, че не се осланям на догатките на когото и да било, просто попитах някой ако знае повече за мантуто от личен опит, защото знам, че много мами правиха такова  Peace
Иначе каквото ние мислим, че трябва да се направи - ще го направим Simple Smile

# 277
Честит рожден ден на Боян Heart Eyes , Живко, Георги и Радосвета!
Весел празник и безгрижно детство им желая!

Цвети, много хубави снимки Simple Smile

Все едно не съм влизала от 1 седмица, колко нови и хубави аватари - Кети, Катче и Аелия Simple Smile

Анна се изправя в кошарата и си блъска главата в стената, едно дрънчене се чува. Аз ходя и я слагам обратно да спи, обаче тя си става и така може до безкрай. Взимам я още малко да се измори, но вече става много кисела, че й се спи, връщам я пак и старата песен на нов глас. Ега ти трудното заспиване, а преди си заспиваше в момента, в който я сложа и я завия с одеалото да си го чопли с пръст Rolling Eyes

# 278
Честит рожден ден на Боян Heart Eyes , Живко, Георги и Радосвета!
Да растат умни, здрави и добри!
Кети, Катче, много сладки аватари  Heart Eyes Кети, емотиконката в подписа ти ме кефи много! Laughing
Сисони, честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!  family newsm41 1dating
Цвети, изкарали сте си чудесен празник  Grinning

# 279
И да ви почерпя за наше здраве. Днес имаме годишнина от сватбата.
Честито, пожелавам ви скоро да осъществите мечтата си за празнуване на годишнина  bouquet

# 280
От известно време се бях сдухала, че започвам работа и че едва ли не изоставям Ния. Снощи му дръпнах едни разговори сама със себе си и стигнах до извода, че не трябва да се броя колко малко дни ни остават да сме по цял ден заедно, а да превърна тези дни в незабравими моменти. Та някакси се презаредих. Тръгването на работа не ми се струва толкова зловещо вече. Утре ще ходя да си занеса и документите във фирмата.

Майра защо така не пише последно време?  newsm78

# 281
  • Добрич
Честит първи рожден ден на Боян, Радосвета и Георги и техните близки! Tada
Честита годишнина на Дуци и на мъжа и! smile3525
Благодаря за поздравите! Почерпете се с тортичка за наше здраве  party023  cook

# 282
Честити рождени дни на Боян, специално Simple Smile На Радосвета и Георги! Да са живи и здрави!  newsm59

На Сисониното семейство честита годишнина!

И Дуци ли имат годишнина, бре?

Дуци, периоди, периоди. И това ще отмине, ще дойде друго  Simple Smile

# 283
Нямаме годишнина, пожелах на Сисони празнуване край вана в собствено жилище, както си мечтае, явно не съм се изказала като хората newsm78

# 284
Честит Рожден Ден на малките палавници днес!!!

Честито на Боян на мама Донка. Да е все така усмихнато и лъчезарно дете!!!

Честита годишнина на Сисони. Още много години семейно щастие  bouquet

Кетито, питах защото личната лекарка е в отпуск, а заместващата предписа проспан, че имало някакъв секрет в гърлото, който я давел. И наистина давам втори ден и това кашляне изчезна Peace

Пух Hug водихте ли Ади на лекар. Дано не е сериозно. Направо идея си нямам от какво правят такива високи температури. Е Алекс права, здрава, весела, жизнена... а с температура. Три дни държа над 38 Whistling Дано при вас бързо да размине Hug

Общи условия

Активация на акаунт