Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 033
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честит Рожден Ден на НИП   bouquet
Честит рожден ден на Боян, Живко, Радосвета и Георги
Амаринова Аз харесвам Проспана, и на Дени съм давала като бебе.Но съм най доволна от сиропа на д-р Тайс Peace

Дуци  Heart Eyes Страхотни сааааааа.И ние имаме таралеж в градината, но излиза само нощем и не съм го виждала.Любо го е виждал на няколко пъти, като излиза да види по кого лае малоумното куче  ooooh!
Къде ги намерихте? Нямат ли майка? Според Любо може и да не оцелеят ако ги пуснете  Rolling Eyes
Знаеш ли, че носи късмет да имаш таралеж в къщата Peace
Манту и ние правихме , ама как да помогна, не зная Rolling Eyes Не е фатално да се правят тестовете !
Ине, честито християнче  Heart Eyes Много хубави снимки.

Купих на Дени плюшен Скуби ду /едно куче от анимац. филм/ Уж подарък от майка ми.Егати любовта , егати чудото  Laughing Каза на майка 1000 пъти, че много я обича, че му подарила Скуби ду, Joy Гушка го, храни го, спи с него, като го накажа си го взима за дружка и му се оплаква докато му тече наказанието  hahaha Леле много е сладък.Уцелих 6-тицата  Sunglasses

# 256
Честит рожден ден на Ния, Сияна и Йордан! newsm51bdbaloni (Малко на патерица)
Честит рожден ден, Наде! Много сбъднати мечти и още едно бебенце скоро! newsm59 smile3510
Честити християнчета на Пух, Доли и Ине! Ине, много е пораснала Криси, а подаръчето й е страхотно!!  Heart Eyes
Маякуб, стискам палци Мати да се оправи и да не влизате в болница.  Praynig Дано и ти се излекуваш бързо! Имаш голяма прегръдка от мен  Hug
Нинче, дано няма нищо тревожно при вас!  Praynig Туберкулозата по принцип се предава при по-продължителен контакт (например ако живеете заедно с болния). Мантуто е само проба и едва ли ще навреди, но най-добре се консултирайте с педиатърката за по-сигурно.
Юцка, Сами има белег от ваксината - ясно забележим. Има деца при които не си личи обаче, а ваксината е била успешна (тя и Джоли е писала).
Села ви spoko
Дуци, таралежчетата са УНИКАЛНИ!  Heart Eyes Heart Eyes
Рапунцел, Стоименова не е в България. Ще се върне в края на седмицата и непременно ще се консултирам, макар че педиатърката ме успокои че няма нищо притеснително.
Евридика, как се справяш с педиатърката и неслагането на ваксини? И аз искам да се преборя да не слагаме, но още не ми стиска да повдигна въпроса. Rolling Eyes

# 257
  • София
Села ви, а ръчичката ще расте ли пропорционално с другата, какво казаха, само подвижността ли е проблема ?
Аелия готин аватар, готина лентичка  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 01:57 от ketito

# 258
Тя ръчичката не си личи изобщо да е по-различна, изглежда точно като другата Simple Smile,  в Трявна това си говорихме. Само назад не се извивала чак толкова колкото другата, но е поправимо с времето и упражненията. Села ви, всичко е минало, не се забатачвай в излишни кофти мисли... 

# 259
  • София
Честит рожден на Боян, Радоствета, Георги и Живко newsm59
Да са живи и здрави, весели и безгрижни!

Ketito и Aalia, страхотни нови аватари  Heart Eyes

# 260
Честит рожден ден на днешните празнуващи и най-вече на Боби на Донето!Да са здрави,усмихнати и щастливи дечица!Да радват родителите си!

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:37 от lucia

# 261
Специални честитки на Боян и Живко, както и на Георги и Радосвета. Да растат здрави и умни!  newsm59 newsm67
Кети, Аелия, много готини аватари! Simple Smile
Мая, как е Матейко днес?
Села Ви, и аз на Трявна забелязах, че ръчичката изглежда съвсем добре. Наистина, най-лошото е зад вас, сега само ще се подобрява!  Hug

Аелия, за ваксините - още на 2-3 месеца като беше Никола, казах на педиатърката, че няма да слагам повече ваксини. Тя ме погледна, леко се поусмихна и не каза нищо. Нито ме е агитирала, нито ме е пресирала. Помоли ме да се подпиша в някаква книга, че отказвам ваксини на Никола, аз се подписах и всичко мина мирно и тихо. Като ходихме на консултация преди седмица последно ме попита дали съм си променила мнението за ваксините и аз казах "не". Каза, че в момента в Североизточна Б-я имало огнище на морбили и ме пита за тази ваксина - морбили, паротит, рубеола. Казах й, че ще помисля. Наистина имах намерение да помисля и помислих и се консултирах. Това, което ми отговориха, е, че тази ваксина дава доста усложнения и дори хора, които като цяло слагат ваксини на децата си, няма да слагат тази ваксина. Така че ще мисля още малко, до края на август, когато сме на следваща консултация, но по всяка вероятност и тази ваксина няма да сложа.

Единствената ваксина, за която се колебая все още, е именно паротит. Нали се твърди, че ако момченцето не преболедува от заушка в детска възраст, а по-късно, може това да има негативно отражение върху фертилитета му. Но ако Нико не преболедува тази болест като дете, евентуално в ранния му пубертет ще търся единичен шот, само паротит, да не е комбинирана ваксината и тогава може да му сложим.
За момиченцата важи това с паротита при момченцата, но по отношение на ваксината с/у рубеола. Разбира се, и в двата случая, остава отворен въпросът доколко изобщо ваксините помагат или просто са поредният начин да си приспим съвестта.

# 262
  • София
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН Heart Eyes, РАДОСВЕТА, ГЕОРГИ И ЖИВКО Heart Eyes !  nbirthday ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ !  nbirthday

# 263
Честит рожден ден на Боян, да е много послушен и да радва мама!

Честит рожден ден  и на Радоствета, Георги и Живко!

Тони, Юцка, така си заспива и през деня. Сутрин понякога оспявам да я приспя на гърда, когато се събуди много рано и е още сънена. Един два пъти успях и вечерта, но вече е инцидентно. Пробвам си аз всеки път и ако стане стане, ако не излизаме на разходка. Детето ни се грижи да не губим романтиката в семейството  Laughing Сега е приятно и не е кофти, стига да е фаза и да не продължи и зимата.

Нинче, наши приятели бяха в контакт с болен от туберколоза и помня, че ходиха в диспансер. За детето мисля, че лекарското мнение ще ти е повече от полза, отколкото нашите догадки тук.

Селави, и аз се загледах в ръчичката и не виждам особена разлика от другата. Недей да се измъчваш, радвай се, че Йоанка е здравичка и щастлива.  Hug

Последна редакция: вт, 07 юли 2009, 08:54 от Oleto

# 264
  • София
Моя аватар е врееменен, че нямам друга малка снимка .Довечера, ще си сложа любимата ми от морето Heart Eyes
Отиваме на консултация и после малко в стреблище.Ако някой ходи на там .... mobilephone

# 265
влизам набързо преди да се е събудил да ви кажа че Мати е значително по-добре - не повръща, няма темп, храни се, весел е и даже си пие сиропите  Praynig обаче аз и Нико сме  Sick нищо ще се лекуваме ....
сега го чакам да се събуди и да ходим пак да го боцкат, миличкият ми  Confused

# 266
baloniЧестит рожден ден на Боян, Радосвета, Георги и  Живко baloni
 baloni bdbaloni baloni

И да ви почерпя за наше здраве. Днес имаме годишнина от сватбата / както казва Белинда законен секс / Първата година не я празнувахме, защото аз бях като баба Меца с голям корем, а мъжът ми с шарка  Mr. Green

На мен ми се празнува така, но няма да е тази година. Някой ден когато имаме жилище...........

# 267
Мая браво, дано всичко е наред с изследванията.

Сисони, честито. Пожелавам ви снимката да стане реалност по-скоро!

Аелия, Кети, Катче, страхотни аватари. Катче, метни тази снимка в албума на редута  Wink

# 268
Честит Рожден ден на Ния, Йордан и Сияна     на патерица

Честит Рожден ден  на Боян, Радосвета, Георги и Живко
 Чистит рожден ден на Нип, много сбъднати мечти ти желая  Hug

Ето малко снимки от нашия празник http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13386179

Кетито и Аелия, аватарите ви са супер  Peace
Болните дечица бързо да оздравяват  Praynig

sisoni Честит празник  Много да се уважавате, обичате и да сте много, много щастливи още дълги години

# 269
Сисони, хайде скоро да се похвалиш и с желаното празнуване! Важно е да се обичате!
Честит рожден ден на Живко и Боян! Щастливи деца - щастливи родители!

Общи условия

Активация на акаунт