Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 054
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аелия, благодаря  Hug Исках да съм подготвена с информацията, за да знам какво трябва да се прави. Дано няма нищо тревожно при Сами и да се окаже някакво моментно неразположение, което е дало тези резултати, както и всички останали болнички дечица бързо да се подобряват   Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 15:36 от Ninche

# 121
Аелиянали писах ,че след боледуването му в акото му никнеха някакви гадини и чаках повторния резултат,който се оказа също положителен и затова сега е на атибиотик,за да не се активират и да го  разболеят пак!

# 122
Душичка, а мислила ли си да му даваш и пробиотици, напр. на Саностол?

Нямам време да пиша и с голямо извинение и на патерица ще поздравя вчерашните рожденици!

Да са живи и здрави, с много късмет и настроение да растат  малките госпожици Яна, Елена, Зорница и Нина, Маги и малките господа КРистиян, Мартин, Емилио, Денис и Георги, Михаил!

Астарта, Добре дошли у дома! Hug

На всички болни дечица пожелавам бързо оздравяване!

# 123
Честит рожден ден на Маги!
Астарта, добре дошла!
Кураж на всички майчета с болни дечица!

Аз нямам много време и настроение за писане. Надявам се скоро при нас да се успокоят нещата.

# 124
Пак много дечица се разболяха. Пожелавам на всички бързо оздравяване, а на майките сили и спокойствие Hug.

Дони, дано нещата при вас се успокоят и да се наредят по възможно най-добрия начин Hug. Същото си пожелавам и на нас Simple Smile

# 125
Честит рожден ден на Маги,татко ѝ и Михаил!  nbirthday

Днес свеки гледа Алекс няколко часа  Party ,държала се е много добре.Спинкала,хапнала,играла  Heart Eyes

Ето причината   Mr. Green

# 126
  • Sofia
Честит рожден ден на Маги, пожелавам и прекрасно и щастливо детство!

Влизам да се оплача, че Дени е едно прасенце и от сутрин до вечер успява да си омаже всички дрехи с всевъзможни мърсотии, но като прочетох за болните бебчета вече няма да се оплаквам, да ми е жив и здрав да беснее.
Защо така толкова болни бебчета посред лято? newsm78
Всички бързо да оздравяват Hug

Евридика, и аз съм на вълна подаръци. Едната баба също ще взима триколка, но не знам каква е избрала.
Моля надежденки да ми кажат някое хубаво ресторантче за семейна сбирка Praynig
Доне, защо така песимистично днес? Hug Предните дни ми звучеше доста по-добре. Rolling Eyes
Астарта, добре дошла Hug

Гледам обсъждате документи за продължаване на майчинство, а за прекъсване какво следва? Аз май няма да ползвам втората година.
Също ако детето тръгне на ясла септември прекъсва ли се майчинството или само парите ти спират?

ПП. Лелей, мамо Иви, страхотна е Peace Временна ли е?

# 127
ПП. Лелей, мамо Иви, страхотна е Peace Временна ли е?
Не,истинска е  Mr. Green

Астарта,добре дошла  Hug как е въздуха в България  Grinning

Душичка,тигърчето е сладур  Heart Eyes

Болните да оздравяват  Praynig

# 128
Дано болничките бързо се оправят  Praynig, че точно покрай рождените дни не е приятно.

Мамаиви, много е готина  Party Няма ли да ти пречи на работа като си?  newsm78

Ааа, за НОИ не ме четете  Crossing Arms  WinkИ сайта с молбите пуснах по-рано сутринта  Whistling НБМ, ако детето тръгне на ясла спират ли се 120лв, че не съм на ясно и аз.

# 129
Джоли,мъжът ми  е  мой работодател,а на него определено не му пречи  Flutter

Амаринова,на нито една варненска среща не дойде,криеш адашчето  Crossing Arms

# 130
Иви, много ти е хубав татуса, честито. Сега трябва да пазиш от слънце докато зарасне. Като гледам такива неща много се зарибявам  Crazy

Много ми е миналогодишно Simple Smile А и с тези рождени дни на килограм, направо е купон безспир. Simple Smile

# 131
Джоли,мъжът ми  е  мой работодател,а на него определено не му пречи  Flutter

Аууу, завиждам  Embarassed Бях си харесала феята Зън-зън, ама се отказах впоследствие заради работата.

# 132
Ето за това наистина завиждам на чужбинските майки.

НБМ, сменям си настроението, щото се налага да сменяме квартирата, а тъкмо си разопаковах нещата. Писна ми.
Другата седмица ще ходим на огледи. Харесвам 3-4 в Лозенец и се бухам.

# 133
Аз се поправих в предния пост, на Суметролим е дребната, което е Бисептолспоред педито.

Мама Иви, жестока татуировка. Честито!
Джоли, коя е тая фея newsm78 Тинкърбел(Камбанка) ли?

От всички роднини съм заръчала дървени играчки Mr. Green

Хахах, сложих Анна да спи и чувам, че си пляска с ръчички детето, демек си вика браво. Поглеждам я, нашата се изправила в кошарата и се радва на себе си hahaha

# 134
Аууу, завиждам  Embarassed Бях си харесала феята Зън-зън, ама се отказах впоследствие заради работата.

Е, на работата не ви проверяват къде сте татуирани Simple Smile Само на крака ли искаш, избери друго място? Имам на гърба и не ми е пречила в работата като не ходя с голи гърбове в офиса. А иначе за свободното време е на добро и видно място Simple Smile Тази ми е втората, под нея имаше друга. Бих си направила още няколко, ако не ме спираше здравия разум, да видим до кога.

Сега четох назад, болните деца да оздравяват и специално тези, на които им предстоят рождени дни да празнуват!

Дони, егати яката количка.

Общи условия

Активация на акаунт