Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,мола ви ми кажете , как беше това лекарство за високата температура,от което всичси сте доволни???

# 136
Хексалгин, Апамче.

Дони, количката вярно е страшна!
А вие защо пак ще се местите?

# 137
Момичета,мола ви ми кажете , как беше това лекарство за високата температура,от което всичси сте доволни???
Капки хексалгин,може и свещички ефералган.Двата препарата са съвместими  Peace  и вие ли сте с Т  Confused

# 138
Шото наште са на партерен етаж и след дъждовете завоня на мухъл зверски. от пода мирише, а като отворим прозорците - също, че вони от мазетата, които преливат.
Това услужливо хазяина им го е спестил. Ама и те едни добри и наивни.  #2gunfire

Количката е направо МЕЧТА. Сломена съм, чене мога да я имам. Най-накрая разбрах какво искам и то е непостижимо.  newsm45

# 139
Много благодаря, сега заспа, а трябва към 10 и нещо да я будя, за свещичка,т.е. вече незнам.НЕЩО СЕ ПАНИРАХ!Днес на обяд си дойдохме от вилата и още сутринта ми се видя леко топличка,но не бях взела термометъра,защото отидохме за един ден все пак.И на обяд с 37,6 , дадох и панодол , яде и заспа, после я мерих -не я беше смъкнала,към 5 пак заспа и като стана в 6 беше с 38,6, дадох и нурофен и отидох в СКАПАНИЯ Превент да я прегледат , нали събота и неделя сме там.И там ТЪПАТА ДОКДОРКА,която я беше преглеждала преди 2 месеца като беше пак с Т , ми каза същите неща като тогава-леко зачервено гърло, чисти гърди и отивайте си!!!!А иии давайте си и панадола и нурофена и това е,придружено с "СУПЕР ОТНОШЕНИЕ"!Звъннах на личната и и обясних всичко това и тя каза да я заведем или в Педиатрията или в 8 ДКЦ!8-ма беше заключена и отидохме в Педиатрията,където чакахме един час,питаха ни защо не име отишли през деня и казаха че трявба да изчакаме визитациите на 14-сте поликлиники , направине от 2-ма лекари и тогава ще ни прегледат,което щеше да им отнеме 10 минути сигурно...и ние си тръгнахме,защото сигурно щяхме да чакаме още 2 чаас!!!Норчето заспа в мен докато седеше, никота не е било толкова кротка и тиха, а като се прибрахме не спря да реве!!!И МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ СЕГА КАКВО ДА И ДАМ - СВЕЩИЧКА ЕФЕРАЛГАН ИЛИ КАПКИ ХАКСАЛГИН И , АКО ОТ ТЯХ КАК ?СЕГА ИМАШЕ 38,4 !
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ Hug

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 22:03 от apam4e

# 140
  • Sofia
Леле Дониииии, тая количка я искам и азз newsm45

# 141
  • Варна

apam4e, давай направо Хексалгина! Преживях подобно нещо оня ден, придружено със зверско повръщане и разстройство. Редувах Панадол и Ефералган свещички цял ден, не помогнаха, температурата беше между 38.5 и 39.3, дадох накрая Хексалгина и нещата се пооправиха. Дано бързо се размине при вас. Кураж!   bouquet

# 142
Ако ще даваш капки хексалгин се дават в зависимост от теглото,предполагам сте около 10 кг-от 2 до 5 капки  Вечер Т винаги се покачва,щом е под 39,само едно си избери да даваш или капки или свещички.Т не се сваля за минути,иска се търпение и спокойствие,ще отнеме време  Hug Ако нещо те тревожи тук сме  Hug

# 143
Мерсии Hug И аз мисля да си и дам свещичките и да изчакам с Хексалгина засега,сложила съм и и оцет на крачетата , така че се надявам да я посмъкнем PraynigА и тя нито повръща, нито има разстройство,имаше си и апетит през деня , така че...Засега лека вечер от мен и още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! Hug

# 144
  • Варна
Момичета, здравейте.
Нямам много време за четене и писане, но ето малко снимки от рождения ден на Вики, който прекарахме на 1ви на плажа в Албена, а официално отпразнувахме днес:

http://picasaweb.google.bg/krisiv81/RojdenDenViki?authkey=Gv1sRg … 54693894697000338Показала съм и част от подаръците на Вики. Голяма игра беше. Wink

# 145
  • Sofia
Аз пък взех да се чудя защо толкова много се разболяват бебоците през лятото? newsm78 Контакта с други деца ли е причината? По детските площадки ли ги хващат тия зарази?

Има ли още някой, който като мен е тотално неподготвен за рождения ден Confused Вече съм поканила родата, остават 3 дни, а тотално нямам идея къде ще ги водя newsm78 Дайте идеи за заведения Praynig
И торта откъде да поръчам?

# 146
Лена, за торта нямаш време вече, детските торти искат по-рано поне седмица да са поръчани.
В Надежда читаво заведение за такава цел няма. Евридика да каже, аз не се сещам поне.

Винаги около рождените си дни децата са болни, не знам защо. От личен опит говоря, но не само за моите деца става въпрос.

# 147
  • София
Малко в последния момент ама да се включа и аз  Flutter

Апамче, понече от един градус наведнъж не е хубаво да се сваля, а за Хексалгина нашата лекарка казва по капка на кг. Стискам палци бързо да се справите, а и всички други болнички бързо да се оправят  Praynig

НБМ, доста ти е далече, но с/у зала Универсиада има една сладкарница, не й знам името, която предлага доста добър избор на торти и иска само два дни предварително поръчката. Не е от известните имена, но тортите им не са никак лоши, избора е голям, а цените са доста разумни - почти наполовина  Peace

Мамоиви, татуса е уникален  newsm74

И на финала  newsm59 на днешния отбор

# 148
Споко Апамче, нали нещата са под контрол, в смисъл - водила си детето на лекар, само температура е, сигурно е вирус
Аз не давам нищо за температура, която е под 39, всъщност често и не я меря, усещам кога е много висока и има нужда от действие
Организмът има нужда да се пребори с болестта, като сваляме постоянно температурата пречим на процеса на оздравяване  Peace

Ние днес прекарахме лежерен рожден ден, в заведението ни бяха объркали и вместо на едно междинно етажче с климатици ни бяха наредили масите навън в жегата, бях бясна, после реших да не вдигам гюрунтия, защото вътре имаше и друг РД на едногодишно с чалга и това щеше да ме довърши
Беше на сянка де, но задушно, децата по едно време се съблякоха голи
Като изключим жегата ми беше супер, защото имаше много помагачи и аз си лафих с роднините и хапвах на спокойствие

Не знам какво и стана на Елена, но днес е спала само два пъти по 30 минути и вечерта заспа час в 10:30

Ето тук ако ви се отваря тоя линк има снимки, които сестра ми си е качвала от днес, тортата я направих аз, Яна вече само такива иска и аз слушам и изпълнявам http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … p;imageID=8176371

Утре сме на поредния бебешки купон  ooooh!

ПС: Все забравям да се отчета, че и Ели още няма нито един зъб, а по мое мнение скоро няма и да проходи

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 23:46 от ДеЩоВиди

# 149
  • Sofia
Лена, за торта нямаш време вече, детските торти искат по-рано поне седмица да са поръчани.

ООО Дуци, ти ме предизвикваш нещо Wink Няма вариант "няма" за Лена, аз нали съм проблем солвинг мениджър Party Най-обичам някой да ми каже "не може", ей как ми се вдига адреналина, майкоуууу Whistling Всичко може при мен Blush
Намерих хубави отзиви за това заведение, ходила съм там, утре ще звънна за резервация. Някой тук да има отзиви?

ПП. Пухи, мерси, много ми е удобно даже, понеже в понеделник ще ходя до Дружба. Ще мина непременно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт