Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 061
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм ходила в ДОБРО не е лошо. Пиците бяха от карртофено тесто,  май newsm78 хубави са.И миди ядохме-нищо особенно! Била съм в това при нас, обаче Peace

# 151
А, да, Душичка, спомних си. Дано се оправи тигърчето от тия гадинки!
Много ми харесаха снимките. И морските и другите.  Mr. Green
ДеЩо, важното е че сте си изкарали добре. От видяното ми се струва много приятен празник, и тортата ми хареса.  Grinning

Личната ми каза че няма нищо тревожно в резултатите на Сами. Разбира се чака стерилната урина, но за тромбоцитите каза че при децата често се случвало да са завишени. А СУЕто било не много високо и тя предполага някакви бактерии в носоглътката, за които иска да вземем секрет. Някой взимал ли е гърлен секрет на детето? Имам спомен че бях чела за такова нещо, но не се сещам кой беше. Трудно ли е? Аз като знам Сами колко е труден - особено да му се бърка в уста, нос или уши, нямам идея как ще се справим.  ooooh!

А какво става с лентичките някой знае ли? Точно за рождения ден на детето не мога да си я гледам  Sad

# 152
  • София
Аелия, сложи си лентичка от друг сайт Wink понякога нещо се объркват, аз моите още не мога да ги оправя.
На мен са ми взимали секрет от гърлото, не е приятно, гади ти се.За през носа, сигурно е също толкова неприятно. Ами как ще се справите.....Хващате здраво детето , спираш да мислиш за него като твое дете,представяш си, че е чуждо и ти е пациент...иначе ще ти се скъса сърцето Crazy, бъркате където трябва, той пищи и се гърчи , после реве и след 20 минути е забравил Wink Здравето му е по-важно от твоите чувства Heart Eyes А на него нищо лошо няма да му стане, споко Peace Ако знаеш как ще ти се дере така на пясъчниците за някоя лопатка или камионче след няколко месеца  Mr. Green

На всички деца желая бързо оздравяване, а на майчиците им сили и постоянство  Hug

# 153
Ей, няма милост моето дете. Разпяла се е от 4.30, сега я захлупих в леглото й да спи, а на мен понеже ми писна да ставам 100 пъти да пъхам биба, реших да я изчакам да заспи и тогава да си легна.
Аелия, колкото е неприятно преглежданетона гърлото, толкова е й взимането на секрет, минав аи заминава обаче. Добре, че поне до тук резултатите са добри, дано все така бъде.

# 154
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И РОДИТЕЛИТЕ ИМ ! newsm59 ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ИМ ПОЖЕЛАВАМ В ТОЗИ ВАЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕН!
АПАМЧЕ, КАК СТЕ?
ВСИЧКИ БОЛНИЧКИ ДНЕС ДА ОЗДРАВЯВАТ!

# 155
Честит първи рожден ден на Рая Heart Eyes, Лиона, Адриана, Мариян, Борис!
Да са живи и здрави, много щастливи и обичани Hug

# 156
Честит Първи Рожден ден и от мен на нашите слънца:
Рая
Лиона
Адриана
Мариян
Борис
Щастливо детство им пожелавам!
Simple Smile

ДеЩо, тортата изглежда доста вкусна!

Дуци,  Tired Hug

# 157
Честит рожден ден на Рая, Лиона, Адриана, Мариян и Борис! Много здраве и щастливи мигове!   newsm59 nbirthday

Лена, добър избор, и аз за Добро на Якубица щях да ти казвам. Заведението има детски кът, а храната и обслужването са на добро ниво.

Апамче, как е Нори? Много мъчно ми стана, като четох какво сте преживели  Tired Тези от Мед. център Превент са ужасни, аз също имам лоши впечатления. Дано да няма повече Т, но ако е ниска, опитай да я сваляш само с оцет и изчакай да видиш резултата.  Peace

# 158
Честит рожден ден на Рая  Hug , Адриана, Мариян, и на всички празнуващи!

Аелия, на Николета и гърлен и носен секрет е взиман няколко пъти. Зависи много кой го взима. От педиатър най-много е плакала. От УНГ специалист най-малко (дори единият път не се усети). Дано и Сами не разбере Simple Smile

Амаринова, Ампанче, как са децата?

НБМ, ходих в Пловдивска неделя, за да питам дали мога да поръчам детска торта при тях, която да взема от Стара Загора. Казаха, че няма проблем, но трябвало по-рано - което значи 3 дни по-рано. Не знам дали не важи и за София подобно нещо за тортите  newsm78.

Обаче нещо й става на Николета - снощи си легна в 22.30 и сега още спи. Само веднъж се е събудила да суче. Не е типично за нея.

# 159
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА Рая, Адриана, Лиона, Мариян, Борис ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !  newsm67 ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ !  hahaha newsm59

ОХ, бързо да се оправят малките душици !  Hug

Вие когато давате Хексалгин, го редувате с Панадола ли ? Примерно на 4 часа, когато Панадола не сваля температурата ? Виждам, че много сте доволни от Хексалгина и ми е интересно за информация да си знам как се дава, че ще го купувам за аптечката за морето.
А компресите с оцет не се ли правиха не успоредно с приема на лекарствата, за да не се свали прекалено рязко температурата. Иначе и ние на температура под 38,5 не даваме нищо на децата.

Много хубави снимки на рожденници разгледах  Heart Eyes

Не ви ли е тъпо да пишете "Честито на всички празнуващи днес" ? Все пак се познаваме повече от година и такова поздравление "всички в кюпа" за 1-вия рожден ден на мен ми изглежда странно. Копи + пейст отнема секунди  Peace

# 160
И аз да се присъединя към честитките за първия рожден ден на Рая, Лиона, Адриана, Мариян и Борис! Да са здравички и много весели, да радват мама и тати.  Hug

И аз да се "похваля" с две болни дечица. В петък каката вдигна температура, а от вчера и Маги. Предполагам, че е вирус. Най-неприятното е, че носовете им текат буквално като река. Не спирам да търча и да бърша.
 Crazy

Нинче, да хубаво е да се изчака Панадола да подейства. Хексалгин имам в аптечката, но до сега не ми се е налагало да го ползвам. Педиатърката ни каза, да дадем, ако Панадола и Нурофена не могат да свалят темп. под 39. Е, ние до сега сме нямали такъв проблем (пу-пу-пу).

Страхотни снимки разгледах! Да са живи и здрави всички малки рожденичета!  Heart Eyes

# 161
  • София
Мили мами Hug, почерпете се за здравето на моята вече голяма Джуфка Heart Eyes 

Честит рожден ден и на останалите от днешната банда   bouquet Бъдете много здрави и щастливи!

# 162
Пух, много вкусна торта си направила, почерпих се току що Mr. Green
Целувки на голямото момиче Heart Eyes

# 163
Привет и от нас!От доста време не бях писала,но бях на гости на мама.Там само успявах да ви прочета.Честито на всички малки и големи,които досега съм пропуснала! Да са здрави,усмихнати и щастливи!

# 164
Честит Рожден ден на всички малчовци днес и по специално на Рая, Ади и Тигърчето newsm59 Да са ви здрави и много послушни!

Алекс все още спи Shocked Снощи я сложих към 21:30 и сега още спи. От един час я чакам да стане да я видя как е #Crazy Аз при температура давам единствено Панадол и то само вечер, за да спи по-спокойно. Дещо много хубаво го е обяснила за температурата, добре е да се остави организма сам да се пребори.

Аелия, много се радвам, че няма нищо обезпокоително в резултатите на Сами Hug
На всички други малки палавници, бързо оздравяване Praynig

Изчезвам, че се разбуди Peace

Общи условия

Активация на акаунт