Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 067
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
 Честит рожден ден на големите вече Рая на  Агата
Лиона  на  Whitewitch
Адриана на  puhtulka
Мариян Тигъра на Душичката 32 ! Много радост и усмивки на всички!
  bouquet

Аз пък се чудя защо поздрава е за първи рожден ден, а раждането какво е? Не е ли първи рожден ден? Wink

# 166
Честит Рожден Ден на всички пораснали дечица!!! Да са здрави, щастливи и да ни носят много, много радост. Специални поздрави за нашата приятелка  Рая  Hug

Ние вчера направихме Кръщене и празнувахме Рожденият ден заедно.  Дени в началото се държеше много добре, но после се разплака в църквата и не искаше да го държи кръсницата и се наложи аз да го държа. Всичко мина супер. Изкарахме много хубав празник. Снимки ще кача, като ми остане малко повече време.

Hug

# 167
Честит Рожден ден на Рая, Адриана, Лиона, Мариян и Борис! Да са здрави и да имат весело и безгрижно детство!

Дано всички болнички днес са по-добре  Praynig

# 168
Честит Рожден ден на Рая, Адриана, Лиона, Мариян и Борис!   bigdance2

# 169
Честит Рожден ден на Рая, Адриана, Лиона, Мариян и Борис! newsm59

Чесит рожден ден и на всички вече големи бебоци ,които съм пропуснала! nbirthday

Ние сме по-добре, темп. и е 37,4 вече, но е много кисела, от сутрешното мляко в 8 не е яла нищо, само една солетка, не иска и мляко дори,преди малко заспа.Вчера и изби 6-то зъбче и чакам още 2 да избият,явно е от зъбчетата!Цяла нощ се стряска и реве по 10-тина минутки , докато се успокои, сигурно я боли Cry Днес пак ходихме до Превента , защото знам че има една внимателна и учтива докторка, тя беше на работа, преслуша я , гърдите са и чисти, гърлото леко червено,сливиците нямат следи от гнойни налепи,с бистри сополки е и супер много лиги , все едно тече вода от устата и ! Да избиват тея зъби , че вечееее ме си реве с нея ! smile3514
Благодаря за загрижеността  и дано по-бързо оздравеят всички болнички!!! Hug

# 170
Тигъра честити рождения ден на наборите му Рая,Ади,Лиона и Борис!Да са живи и здрави,и много щастливи! nbirthday

Нали сме си само двамата та реших да му украся стаята с балони!Та докато той спеше надух сума ти балони и ги закачих из цялата стая и като се събуди като го заведох в стаята милия така се стресна ,че нададе рев и отказа да влезе в стаята Joyта сега съм редуцирала бройката на балоните и с много увещаване влезе в стаята да си играе!Пък една торта съм му направила не е за показване Mr. Green,ама поне е вкусна и става да се маже и да яде от нея!

# 171
  • София
Честит рожден ден на вече едногодишните Рая, Адриана, Лиона, Мариян и Борис!  Tada
Да бъдат много здравички и да се радват на безгрижно детство!

Whitewitch, хареса ли малката динозавърчето? И ние взехме същия подарък, благодаря за идеята Hug

Не искаме болни юлчета, бързо всички да оздравяват Naughty

Днес прехвърляхме стари клипчета от камерата и като видях Габи на 40 дена и ми стана едно мило Heart Eyes Толкова е мъничка и беззащитна. А сега вече си е цял човек - само за една година Flutter

# 172
Честит рожден ден на
Рая, Адриана, Лиона, Мариян, Борис и вчерашните Маги и Мишо!
Бъдете здрави и щастливи деца!!!!

nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada

Аз съм с гости, пълна къща, две баби, дядо и лудницата е пълна  Crazy
Вчера имахме потоп, но преки поражения за нас нямаше на щастие...
Не знам кога ще ви чета, но ФБ снимките ги гледам редовно  Sunglasses

# 173
Ето подаръкът на Николета за рождения й ден: цък (тапети в стаята Simple Smile )

# 174
  • София
Много ви е хубава стаята Джоли !

# 175
Честит рожден ден на Рая, Ади, Тигърчето, Лиона и Борис!
Да растат здрави, весели и умни!

Пух, колкото и да се мъча, не мога да се сетя с какво съм си заслужила почерпката Simple Smile newsm78

Джоли, много свежа и слънчева е стаята на Ния.

Амаринова, как е Алекс?

# 176
Честит Рожден ден на Рая, Адриана, Лиона, Мариян и Борис!

Нямам компютър. #2gunfire #Cussing out Прецака ми се!  ooooh! Влазам само за малко.

# 177
# 178
Честито християнче Hug
Гледам в готиното заведение сте, вкусно беше ли Mr. Green

# 179
Puhtulka,честито християнче   bouquet

Днес се събудих в 5.30  Crazy правих баница и гласувах!Ако имах градина и животни щях да поливам и да  ги нахраня  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт