Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 065
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честито християнче Ади !  bouquet

# 181
  • София
Честит първи рожден ден на днешните юлчета - Рая на Агата, Ади на puhtulka, Тъгъра на Душичката, Лиона на Whitewitch и Борис на black_cherry  newsm67 Весело и безгрижно детство ви желая Simple Smile

Честито християнче на Пухтулка!

# 182
Вижте тази обява в Продавалника:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=670196
В този сайт(немския) има дървен уокър:

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.06.05/1872737
Сега е 20 евро, бил е 50.

# 183
  • София
Ееей Дуци, златна си  Hug
Ама я кажете, Ади ако проходи има ли смисъл от подобна играчка  newsm78 Щото аз си мисля, че е въпрос на време, понеже вече прави по 2-3 крачки сама  Thinking

# 184
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
Ади на Пухтулка  Heart Eyes ,Лиона на Whitewitch, Мариян на Душичката 32 и Борис на black_cherry 
Желая им много здраве, усмивки и много обич  Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Ниа на Джоли Hug
Мила Весе, желая на малката сладка Ниа да е здрава и пъргава, да изпълни дните ви на двамата с Пипи с обич и усмивки  Heart Eyes Това малко нещо ще ви носи най-сладката гордост на света, наслаждавайте и се  Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 00:51 от ketito

# 185
  • Варна
Здравейте и от нас!
Малко се изгубихме, ама пусто времето все не стига /ей на пак пиша посред нощите.../
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!!!
Специални поздравления и много целувки на днешните рожденици:
Николета на Джоли
Йордан на katence
Сияна на india123 
 bdbaloni
Дамянката е добре, учи се да ходи, засега само за ръка. Има цели два зъба.
Правихме кръщене в село Дебращица /Пазарджишко/, ритуала беше чудесен, децата се държаха приемливо.
Обещавам скоро да пусна снимки, още не съм ги качила...  Embarassed

Бързо оздравяване на болничките!  Hug
Лека нощ!

# 186
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ЙОРДАН И СИЯНА !  newsm67 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ !   newsm59

# 187
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛЧУГАНИ! Simple Smile

# 188
Добро утро,мацки!Днес е един специален ден за мен-преди 11 години станах мама за първи път.Голямата ми дъщеря Никол навършва 11 год.Почерпете се за нейно здраве  

Честито и на днешните рожденици!Да са здрави,винаги усмихнати и да се гордеят с тях!  newsm67   Gift  newsm38

# 189
Лучиа, да ти е жива и здрава дъщеричката!  А ти бъди горда майка и щастлива съпруга! bouquet

Джоли, честит рожден ден на Ния! Само усмивки и добро настроение, щастие, късмет!  bouquet

# 190
Честит рожден ден на:
Николета на мама Джоли
Йордан на мама katence
Сияна на мама india123  

Лучия честит рожден ден на адшката

# 191
Благодаря за поздравленията, момичета  Hug
Ето малка виртуална почерпка от нас:

# 192
Честито на днешните рожденици, най-вече на Ния на Джоли, Сияна на Индия и Никол на Лучия!
Да са живи и здрави!

Ние нямам е вода, една тръба е избила нощес и е намокрила праните ни дрехи, които чакаха за гладене, наводнила е и новата ни пералня, сега ще я чакаме да изсъхне. Веднъж да видя смисъл в купуването на много дрехи, сега нямаше да имаме резервни иначе Mr. Green
Добре, че снощи измих съдовете на Анна, та да има в какво да я храня сега, тя нали си има нейни си, а и шишето й е едно.
Днес май ще се мием с минерална вода само.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 09:22 от Дуци

# 193
  • София
 newsm59  ЛУЧИЯ, да ти е живо и здраво вече порасналото момиче ! Много да те радва и обича !  newsm59

# 194
Честито на днешните рожденици, специално на Ния и Сияна!   newsm59 nbirthday
Да е жива и здрава и Никол на Лучия!  newsm67

Много съм пъргава от сутринта - сготвих обяд, приспах детето, направих му закуска, събрах и сгънах прането и го чакам да се събуди и да излизаме.

Общи условия

Активация на акаунт