Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 051
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Честит празник на Ния, Сияна, Йордан и кака Никол Simple Smile

Момичета, бутнете едно рамо, изкажете мнение плииис  Praynig Има ли смисъл да се купува уолкър на почти проходило дете  newsm78
Дуциии, не си мълчи, пусна ми мухата, а сега си траеш  Crossing Arms

# 196
Хахха, пусна мухата вика Mr. Green
Ми знам ли newsm78 То има и разни игри по него, ксилофон... По-добре й купи количка за кукли Thinking
Ние вече имаме две - една такава от свеки за РД на Анна и една обикновена за 10 лв., дето се сгъва на чадър, за да я нося в багажника на количката и да си я бута в градинката.

# 197
Имаме си и голяма рожденичка днес - Нипчето  Hug
Честито, Нип, бъди здрава, обичана и щастлива! Желая ти още едно (поне) бебче!  bouquet newsm59

Пух, с много красива рокля си на кръщенето на Ади! Simple Smile

# 198
  • София
Честит празник и на Нип   bouquet Много щастие и любов желания, и сестричка за Емчо-бадемчо   Gift

Евридика, мерси  Blush А обърнахте ли внимание, че в църквата всички сме с разни шалове - като ни видяха половината разголени и веднага ни метнаха по един шал, да сме по-прилични  Mr. Green

# 199
Ааа, сега, Пухтул, ти си траеш. Кажи какво ще правиш Crossing Arms
Видях ви шаловете и се сетих какво е. В църква с къса пола/панталон и голи рамене не се ходи. Аз още нямам тоалет за кръщенето Thinking
Твоята рокля от къде е Flutter

Честит рожден ден, Нип! Бъди жива и здрава, много щастлива и с повече късмет newsm59

# 200
Честит Рожден ден на Ния на мама Джоли! Честит Рожден ден на Сияна на мама Индия, както и на Йордан, чиято майка не познавам. Да са живи и здрави дечицата!

Днес е бил слаб ден откъм бебета, но това не го прави по-малко празничен  Simple Smile

Честит Рожден ден, Нип! Пожелавам ти да бъдеш щастлива мама на още едно бебче скоро  Grinning

# 201
Честит рожден ден на Ния  Heart Eyes, Сияна, Йордан и голямата Никол! Да са живи и здрави, умни и красиви и да радват много мама и тати!

Честит рожден ден и на Нип! Много щастие и любов, да те слуша повече Емчо и скоро да си има братче или сестричка!

Честити християнчета на Пух и на Доли!

Ох, колко е хубаво да има кой да ти помага от време на време, направо голям кеф  Blush Ама още 3 дена и си тръгваме  Confused А тук е много хубаво за нея, апартаментът е просторен, има много място къде да си играе; паркът е точно до блока, има и люлки отстрани на блока, а тя им е голям фен, абе кеф  Whistling

# 202
момичета ударете по едно рамо  newsm45 Мати е с вирусна бронхопневмония, ако и утре няма подобрение влизаме в болница  smile3518 не мога да разбера защо вместо да се подобрява става все по-зле  Cry аз съм на ръба вече, дано Бог ми даде търпение и любов заради детето си  Praynig Sad

# 203
Ох, Мая, много кофти  Confused Стискам палци да се подобри днес и да ви се размине болницата  Praynig Целувки на малкия сладък Матейчо  Hug

# 204
Мая, стискам палци да ви се размине болницата и малкия да почне да се подобрява Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 205
Маякуб, от все сърце ви желая бързо подобряване. От друга страна, в някои случаи по-добре ще ви помогнат в болница, но дано не стигате до там. Hug

# 206
Честит Рожден Ден на Ния! Да е много здрава и послушна!Честит празник и на Весето. Бъди все така добра и грижовна майка!

Честито и на Сияна на мама Индия  bouquet

Честит Рожден ден и на голямата ни рожденичка днес. Нип да си здрава, весела и засмяна.

Мая, дано Мати бързо се оправя Praynig

Пух, според мен не си заслужава да взимаш улолкър. Тя Ади почти ходи. Така само ще се подпира на него и изобщо няма да прави опити да се пуска сама. Споделям наблюденията от моето дете. Припълзява до улолкъра, изправя се и си го бута. Изобщо не и е мерак да ходи сама, защото знае, че улолкъра или ръчичката на мама са винаги на разположение Peace И между другото много се чудих що си се наметнала с този шал Thinking Изобщо не загрях, че е заради църквата Laughing

Чакам Алекс да се наспи и отиваме на преглед при личната. Дано да не е нещо сериозно, че точно преди рождения ден не ми се иска да е болна. Днес няма температура, но цяла сутрин има някаква влажна кашлица ooooh!

# 207
Честит рожден ден на Рая, Лиона, Адриана, Мариян и Борис! (на патерици)

Честит рожден ден на Ния, Сияна, Йордан и голямата Никол!

Честит рожден ден и на Нип!

Да са живи и здрави, много щастливи и обичани

Крис-ив, много хубав рожден ден сте изкарали, а ти си много хубава с права коса.

Пух, малката е уникално сладка.

ДеЩо, тортата на мен много ми хареса а на една снимка защо каката е намръщена?

Новобранеца е много хубав без коса. Сега ще му е по-лекичко за лятото. Нова причвска, нов късмет. От тук нататък само хубави новини от Тигъра.

Купа, извини ме за невежеството  Laughing пак съм неразбрала.

Мая, дано всичко се оправи с Матейчо и да не няма нужда да влизате в болница.  Hug  Praynig

И всички останали бебчета да оздравяват също!  Hug

много дълго стана...

# 208
честити рожден ден на Ния, Сияна, Йордан
 както и на кака им Нокол
 да са здрави, весели и щастили  Hug
Честит рожден ден и на Нип!

newsm59 newsm67 newsm59  ura newsm59  ura

Мая дано бързо да се оправи малкия сладурчо  Sad . Нацелувай го от мен  Hug

Много  хубави снимки видях пак  Heart Eyes...........................абе тез нашите деца много хубави  Crazy- най-хубавите  Heart Eyes

.още щях да пиша , но забравих

# 209
Честит Рожден Ден на Ния Heart Eyes, Сияна и Йордан! Да растат здрави, весели, игриви и щастливи!

Честит Рожден Ден на Никол! Желая й здраве, щастие и късмет във всичко!

Нип, честито и на теб! Бъди все така лъчезарна, здрава, щастлива и обичана! А на Емчо и аз му пожелавам една сестричка Heart Eyes!

Пух, честито християнче  bouquet. Много сте хубави и двете с Ади Peace. Май се сетих за какво ще ме черпиш Mr. Green

Мая, много тъжно ми стана за Мати Sad. Дано му минава вече и да не се налага да влизате в болница, че много му се събра на сладурко Praynig. От мен имаш прегръдка Hug

Аз днес свърших много полезна работа, записах личен лекар за децата и за нас. Утре ще ходим да боцнат Илия за изследванията. От утре е и записан на детска кухня, един проблем по-малко Simple Smile. Само не мога да намеря да му купя кошарка, защото тук има само на две нива, а на мен не ми се плаща за второ ниво и май ще ми се наложи да поръчвам през интернет.

Общи условия

Активация на акаунт