Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Mая, дано  вече да почне да се оправя Матейко  Hug

newsm59 Нип, честит рожден ден ! Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана !  newsm59

Пухтулка, аз обърнах специално внимание на шала, че ми направи направи впечатление, че е доста шарен  Grinning Но въобще не се сетих, че те са ви го дали, пък от друга страна не ми се връзваше някакси с роклята, която наистина е много красива  Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 14:10 от Ninche

# 211
  • Добрич
Честит рожден ден на всички рожденици, които не успях да поздравя предишните дни!  bigdance2
Честито и на днешните!
Ния на мама Джоли
Йордан на мама Катенце
Сиана на мама Индия

bdbaloni
Да са живи и здрави и много да слушкат мама итати!
Пух, честито християнче! Много стилно кръщене!  bouquet
Честито на Никол на Лучия! Да е все така чаровна и усмихната!
Нип, честито и на теб! Пожелавам ти сбъдване на всички мечти!  party023
Мая, дано Мати се оправи днес! Praynig

# 212
благодаря момичета за подкрепата...дано се размине болницата....и без това го надупчиха достатъчно....
преди малко хапна което е  Peace лошото е, че аз се разболявам....като се оправим  идвамата ще се включа пак....
благодаря пак за подкрепата  Hug по-нататаък ще честитя на празнуващите...

# 213
Мая, бързо оздравяване му пожелавам!

# 214
Мерси за хубавите пожелания, момичета  Hug Hug Hug

Маякъб, дано се стабилизирате и двамата!  Praynig

Пух, щом прави крачки сама не мисля, че й е нужен уолкър на Ади. Ако имаш място вкъщи обаче за по-голяма играчка може и да се забавлява с игрите му.

Така ми се зави свят. Надух 30 балона без помпа, за да направя един клоун-изненада за Ния. Довечера съм поканила само кръстницата й, за да отбележим деня, но реших малко да поукрася. Много е впечатлена от свирките. Дадах й една да тренира за свещичката довечера  Laughing

# 215
Честито на всииииииииички с поводи за празнуване днес  Grinning

Мая, дано започне скоро да се подобрява детето. От собствен опит разбрах, че както бързо се влошават, така бързо се и подобряват. Сигурна съм, че скоро ще се справи с вируса  Praynig Praynig Praynig

Пухче,  честито ви християнче   bouquet  Снимките са страхотни, а вие всички сте мноооооооого Убави  Heart Eyes Това за църквата и разголването го чувам за първи път. Мен на сватбата не ме върнаха, а бях с голи рамене и прозиращи прашки  Mr. Green Не се набутвай с уолкър ... после ще ти обяснявам що  Wink

Ние вече сме в мръсната и прашна София. Радвам се , че бат Бойко спечели изборите, нЕкой друг доволен  Rolling Eyes

# 216
Честит Рожден Ден на Ния, Сияна и Йордан!
Честит Рожден Ден на кака Никол!!!
и
Честит Рожден Ден на НИП!!!
Бъдете здрави, весели и много щастливи!!!

nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada nbirthday Tada

# 217
ako има някоя скучаеща мама пред компа , моля да заповяда да разгледа голото дупе на Мики  Mr. Green , т.е. ето малко снимки от вчера  Party http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397038

# 218
  • София
lucia честит рожден ден на голямата кака Никол!!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, ЙОРДАН И СИЯНА !   ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ !  
Честит рожден ден и на Нип!

Ето снимки от кръщенето на Криси, беше много хубаво на които му се гледа - http://www.facebook.com/photo.php?pid=30176856&l=e4e499c05f&id=1356474955, ние бяхме на къщата тези дни, а преди това в големият дъжд е станала авария и нямаше нет. Добре, че само от тяхна страна е изгоряло нещо, че казаха на повечето им клиенти са изгоряли портовете или лан картите. Макар и рано Криси си получи първите подаръци ето единия от тях Wink http://www.facebook.com/photo.php?pid=30182585&l=0b9b3d10d4&id=1356474955

Мая бързо да се оправя малкия герой!!

# 219
  • София
Хаха, Юцка, много весели снимки сте направили Simple Smile

А сегааааа  smile3508

Честит рожден ден на прекрасната Ния  nbirthday Да расте умна, красива и чаровна като майка си, да е здрава и винаги сладко засмяна!  Heart Eyes
Честито и на Йордан и на Сияна - да сияе като името си!  Hug
Честит рожден ден и на Нип - да все свежа, засмяна, обичана и обичаща и да я радва много Бадемчо!
Честито и на каката на Lucia - да е здрава и щастлива!

За вчера: Честито на сладкия тигър Мариян, да е здрав и късметлия, а покрай него и Душичката - да ви свършва вече поредицата неприятности! Честитка и за Борис и Лиона (преди Вещичката редовно се обаждаше, но вече отдавна не е писала при нас). Джуфката Ади да порасне красива като мама и да я слуша много  Heart Eyes Честито й кръщене, а скоро и прохождане да честитим!  И пак честито на Рая, която със сигурност ще порасне красива, добра и умна като мама Агата!

Седнах аз да чета и да пиша, гледам Астарта за кухнята писала и ми стана лошо: бях записала тази седмица Дарина пробно за кухнята на Ян Бибиян. И познайте кой днес забрави да си вземе манджата от пункта  ooooh! Как може да съм такава отнесена  Embarassed А утре сутринта мислех в Борисовата да ходя, а в сряда сутринта записах пак час на очния  Thinking Съвсем омазах положението с кухнята, само дето поръчах и платих  Crazy  Embarassed

Водих Дари на профилактичен преглед на очите. Цял час чакахме, как изтрая в това тясно малко коридорче - не знам, златно ми е детето. И още трябваше да чакаме, имаше хора с разширени зеници, но лекарката ни извика по-рано в кабинета. Провери за кривогледство, гледа очни дъна, ретина, за перде - всичко е перфектно, ура! С това грубо предреждане обаче за мен нямаше време, та записах час за сряда

Ине, Криси явно е харесала кръщавката - много се радва Simple Smile Честито, а снимките са разкошни, много приятна атмосфера, красиво място, пита - всичко, всичко Simple Smile А Мери е страхотна! Само не знам как ще ги гледаш и двечките  Laughing

# 220
  • София
нЕкой друг доволен  Rolling Eyes

Party  sohappy yesyes

Предполагам всеки който не е турчин Peace

# 221
  • София
Ами тя и Мери е бебе на два месеца е и си иска грижите, но ще си растат двечките заедно  Hug
А кръщавката хареса на Криси до рязането и помазването, не дава да и правят процедури чужди хора, то си личи де, после пак се радваше. А мястото е в село Белчин, реставрирания храм св. Петка. Много е хубаво, там ме водеше таткото на Криси като млади гаджета та си ми е и свързано и с други спомени.

# 222
Момичета, моля да не политизираме тема от бебешки форум!
Да не станем за резил като октомврийките!  Peace
Кетито, предполагам, че без задни мисли ти е бил коментарът за турците, но в темата имаме момичета, които живеят в Турция и нека да не ги обиждаме!
Всеки има глава на раменете си, за да направи избор, както и би трябвало да има дупе, за да отстоява избора си.

# 223

Ине, Криси явно е харесала кръщавката - много се радва Simple Smile Честито, а снимките са разкошни, много приятна атмосфера, красиво място, пита - всичко, всичко Simple Smile А Мери е страхотна! Само не знам как ще ги гледаш и двечките  Laughing
Thinking аз пък не можах да ги разгледам , от втория линк видях 16 снимки , но не първия има само една  Thinking, що така ..............искам и аааз да разглеждам снимки  Tired

Ине кученцето много сладко

И МиКИ днес си получи първия подарък . Знам че е малко рано , ама това му е от пра баба му , а тя женицата даде парита още преди 2 мес. Днес ми го доставиха и нямах търпение да го сглобя. Микаел много доволен : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=397038&pid=13375241

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:23 от iucka

# 224
  • София
Кетито, предполагам, че без задни мисли ти е бил коментарът за турците, но в темата имаме момичета, които живеят в Турция и нека да не ги обиждаме!

Момичетата които живеят в Турция, а и дори да са от там, нямат нищо общо с това което се случва в Държавата ни  Peace Нямам задни мисли, аз като имам нещо да казвам го казвам, не целя да обиждам или нападам никого  Peace Просто мисля, че единственно турците в България в момента са недоволни от развоя на изборите Peace..........хайде спирам.Просто аз съм доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт