Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 036
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Влизам набързо, че не съм си вкъщи.
Като гледам всеобщото мнение, което съвпада с това на мъж ми - май ще си остана без уолкър  Crossing Arms  Mr. Green
Мерси за комплиментите  Blush Дуци, роклята е на "Нинка"

Пфу, блокирах  ooooh! Исках още нещо да напиша ама.... малко съм  afwitch

# 226
Момичета, аз понеже съм на тема да си спадна шкембето преди морето и питах Бу каква диета мога да пазя.
Разбрах, че нисковъглехдратните не са вариант за кърмачки и тя ми даде една много полезна табличка, ето, може да ви послужи. http://www.eadvise.info/?art_id=117&id=40&page=show_art
Аз определено заменям сиренето и кашкавала с извара и кисело мляко и то по-рядко
За да не загубя мн калций ще си взема сусамов тахан.
 Няма да спирам бавните въглехидрати и само ще намаля бързите.
Освен това ще наблягам на плодовите и зеленчуковите салати

Честито на празнуващите!!!

# 227
Честит първи рожден ден на Николета,Йордан,Сияна   bdbaloni

Честит рожден ден на Нип!Пожелавам още едно бебче и само хубави емоции!

Честит рожден ден на Никол на Лучия!Пожелавам ѝ безгрижно детство!

Мая,дано се оправи Мати  Hug

# 228
Нип, Честит рожден ден! И аз се присъединявам към пожеланията за така желаното второ бебче! Да сте живи и здрави и да постигнете целите си!

# 229
Бяхме на лекар. Нищо и няма на Алекс. Гърдичките и дишането са чисти. Гърлото е леко зачервено. От къде тази температура и аз не знам Thinking Ама като цяло днес е доста по-добре. Температурата е едва 37.3, така че май върви на оздравяване Praynig

# 230
Амаринова, радвам се че новините са добри и Алекс се оправя Simple Smile

Ине, Юцка, много хубави снимки Simple Smile.

Ине, честито ви християнче  bouquet. "Подаръчето" е много мило Heart Eyes

Момичета, ако знаете колко ми е домъчняло за вас и как само ми се иска да ви видя вас и бебешорите Hug. Много е нелепа ситуацията - хем съм толкова близо, хем няма как да се видим Tired.

# 231
Ине, много ви е сладко кученцетооо Heart Eyes
И ние си имаме домашен любимец Mr. Green
http://farm4.static.flickr.com/3656/3695051838_c06f282946_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2633/3694246073_a5b147fc52_b.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2469/3694248591_66d75f8589_b.jpg
В крайна сметка се оказаха 6, прибрахме ги да не ги сгази нещо и другата неделя мъжът ми като ходи на риба ще ги остави някъде по полята. Сега ядат сурова кайма Sick

# 232
Направооо...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
Дуци, обичат и риба, можеш да им я свариш или опържиш. Mr. Green И много сладко мляскат. Но, внимавай с детето, имат много кърлежи по коремчето.

# 234
хи-хи  Дуци много сладурски снимки  Heart Eyes

denica70 newsm51, мерси много

amarinova радвам се, че Алекс е по-добре  Hug , хайде сега другите болни дечиса да вземат пример от нея и да оздравяват  Wink

# 235
  • София
Момичета, нали мантуто е само вид кожен тест и ако се направи макар и излишно не би трябвало да навреди на малко дете и бебе? То не се ли прави, за да се види дали има действие дадена вече сложена ваксина.

# 236
ха ха Дуци, страхотни са  Heart Eyes

Астарта, недей така винаги има варианти да се видим Wink Е къде я Враца, само на 60 км(толкова ли бяха newsm78) Току виж сме си направили екскурзиика до там Wink

Идея си нямам за какво се прави манту Thinking
А някой дали има отзиви от сиропа ПРОСПАН? Ако някой знае нещо, ще съм му много благодарна да сподели Peace

# 237
Изпрах количката без да се съобразя, че е единствения ни начин за приспиване вечер  Rolling Eyes Сега Симона се дере в ръцете на баща си, ни иска да суче, ни да заспива на ръце, нито в нейното креватче. Ще я слагаме на мокра количка май  ooooh!

А я изпрах, защото тя днес я о*ра в парка  Sick

Немога да помогна нито за мантуто, нито за проспана.  Embarassed

Таралежите са много сладки.

Астарта, ти като не можеш, може ние да идваме на гости.  Hug

# 238
Нинче, манту се прави, за да се провери дали има имунитет срещу туберкулоза, т.е. дали е "хванала" БЦЖ ваксината. Не зная точно какъв вид манипулация е това, моето дете почти няма ваксини.
Дуци, таралежчетата са неописуемо готини!  Grinning
Мая, дано Матейко се оправя и ви се размине болницата! Кураж!

# 239
  • София
Моля ви ако някой знае нещо за мантуто да ми каже  Praynig
На приятелката на девер ми са й казали, че има туберкулоза  Shocked Ние не сме сме били контактни с нея повече от месец, но понеже не се знае от кога е болна, утре ще ходим и четиримата да ни правят кожен тест - манту.
Говорих с лекарката на Дея и тя смята, че било излишно и на Дея да се прави, защото на нея й било правено преди няколко месеца и си е ваксинирана, но аз мислех всички да си направим. На Биляна също е правено сравнително скоро.
Не искам по никакъв начин да им навредя правейки им манту, при положение, че им е правено сравнително скоро, но ако си е само вид тест нямам нищо против за всеки случай да се направи отново.
Ох, ще полудея - един път за това, а после и докато чакам резултатите 72 часа  Confused
Моля ако някой зане нещо повече за мантуто да ми каже. Бях останала с впечатление, че Белинда скоро прави на Бобо и го чакаше за реакция, но може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт