Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 038
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
честит рожден ден на: Яна, Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница, Боян, Михаела, Денис, Георги, Кристиян,Габриела И Мишел !
 newsm59  bigdance2 newsm67  ura Tada

Лили много сладка  Heart Eyes

ей ви мойто дете по бели гащи  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390517&pid=13304487

# 46
Честити ходещи крачета на Юцка!!

# 47
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА
Яна на saxophone
Кристиян на elen@
Мартин на  Hristush
Елена на ДеЩоВиди
Емилио на maryloo
Нина на  Eli_cz
Елица на Rexy
Делиан на strawberry
Зорница на  bebon4e
Боян на emi03
Михаела на Valya
Денис на Cveti_Eti
Георги на feya meya
Габриела на daci
Мишел на naniiva

Нещо много сте се загрижили за моите петички Joy

# 48
ей ви мойто дете по бели гащи  Mr. Green
......на главата  Joy

# 49
  • София
Честит празник на днешния отбор Да растат здрави, щастливи и мъничко диви  Heart Eyes

# 50
Честит рожден ден на Яна на saxophone, Кристиян на elen@, Мартин на  Hristush, Елена на ДеЩо, Емилио на maryloo, Нина на  Eli_cz, Делиан на strawberry, Денис на Cveti_Eti, Георги на feya meya и на останалите малки рожденици!

Юцка, честити ходещи крачета на Мики! Много е сладък с гащите  Laughing

Лили и тя е голям бонбон  Heart Eyes

Пътуването мина сравнително добре. Джули, за полета - ние имахме 2 полета по около 1 час, първия го проспа половината, после се закача с момичето на съседната седалка и си игра  Simple Smile; втория полет малко се сърди, не искаше да спи, но я занимавах и мина добре. Но не знам за по-дълъг полет как ще е, защото накрая вече не я свърташе много  Rolling Eyes Но пък вие ще сте двамата, така че ще се сменяте. Давах й да суче на излитане, а като кацахме й давах биберон или да пие вода (понеже бяха кратки полетите, иначе преди й давах да суче и като излитахме и като кацахме) и не сме имали проблеми.

Габи също я гоня по леглото да я обличам и да й слагам памперса  Laughing Някой път слиза от леглото и заминава по голо дупе.

Гнидка, умрях от смях с тая кобила  Grinning

# 51
Честит рожден ден на Яна, Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница,
 Боян, Михаела, Денис, Георги, Кристиян,Габриела и Мишел!!!
Да са живи, здрави, много щастливи, все така чаровни и усмихнати!

Hug Hug Hug

# 52
  • София
Днес знам, че имаме много рожденици и влизам специално да ги поздравя Hug

Честит първи рожден ден на:
Яна на мама saxophone,
Кристиян на мама elen@,
Мартин на мама Hristush,
Елена на мама ДеЩоВиди
Емилио на мама maryloo
Нина на мама Eli_cz
Делиан на мама strawberry
Денис на мама Cveti_Eti
Георги на мама feya meya
Габриела на мама daci
и на другите знайни и незнайни рожденици

Нека всички малки рожденици растат много здрави и късметът да е винаги с тях! bdbaloni

# 53
Честит Първи Рожден Ден на всички вече пораснали палавници!!!

Пропуснала съм около 10 теми и много ми се иска да ги наваксам някак си, че много ми липсвахте Heart Eyes Нощеска се прибрахме от морето, имам купища мръсно пране, цялата ми къща е в прахуляк, Алекс нещо е нервна, така че се надявам поне в близките дни да успея да се включа Crazy

# 54
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН
[/size]

Яна на saxophone
Кристиян на elen@
Мартин на  Hristush
Елена на ДеЩоВиди
Емилио на maryloo
Нина на  Eli_cz
Елица на Rexy
Делиан на strawberry
Зорница на  bebon4e
Боян на emi03
Михаела на Valya
Денис на Cveti_Eti
Георги на feya meya
Габриела на daci
Мишел на naniiva

# 55
Честит рожден ден на всички бебоци от "големия взрив" и най-вече на милите душици, които познавам - Яна, Марти, Елена, Делиан, Нина, Кристиян, Емилио, Денис, Георги! Да имат щастливо и безгрижно детство!  newsm32  bigdance2 newsm67
Рапунцел, ако знаеш как ми се ще да си пием биричка заедно вечерно време, бриза да ни подухва и да си лафим, а децата да спят. Искам и на мен да ми се напукат петичките  Laughing Ех, мечти, мечтиии Crazy Гледам други сънуват и мечтаят други неща  hahaha

Сами вече започна и да се качва сам на спалнята. А от няколко дни има нова дума в речника - "колко". Много се смях като ми пипна веднъж годежния пръстен, погледна ме и каза "колко"  Joy Често казва и "колко каки"  hahaha

# 56
Честит празник на днешните рожденици и на техните родители!
Честити ходещи краченца на Юцка!
Ако това ще успокои някого, Мартина никога не се е заигравала сама, освен в редки случаи за 5-10 мин, но винаги е изисквала някои да е при нея и да я забавлява, нон стоп, откак се е родила! А това да стои сама в стая? Твърдо не! Аз затова никога нямам време за къщата или за себе си, въпреки че баба и ми помага почти през целия ден. Сигурно звучи  пресилено, но наистина е много обсебваща. но смятам , че това започва да се отплаща.

# 57
Честит празник и от мен на днешните рожденици   bouquet Hug Heart Eyes
Много плодороден ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Живи и здрави и да растат много щастливи!!!
У нас слетобяд ще е купона, майка ми пристигна преди няколко дена, лудницата е пълна  Crazy Mr. Green Mr. Green

# 58
Честит рожден ден на днешните бебоци!   bouquet newsm38 newsm59 nbirthday  party041 newsm67

Яна на saxophone
Кристиян на elen@
Мартин на  Hristush
Елена на ДеЩоВиди
Емилио на maryloo
Нина на  Eli_cz
Елица на Rexy
Делиан на strawberry
Зорница на  bebon4e
Боян на emi03
Михаела на Valya
Денис на Cveti_Eti
Георги на feya meya
Габриела на daci
Мишел на naniiva[/color]

# 59
Цитат
tanita66 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Хубава работа, че къде ще сте всички.....

Общи условия

Активация на акаунт