Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 039
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
tanita66 и 0 Гости преглежда(т) тази тема.
Хубава работа, че къде ще сте всички.....

Desita Dimova, tanita66 (+ 3 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  Naughty Mr. Green

# 61
Е, така е по друго

# 62
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ  Heart Eyes

Спомням си как миналата година брояхме бебетата на този ден. Радвахме се като малки децеа лично аз подскачах около компа при всяко ново съобщение за бебе. Спомняте ли си как сутрин се брояхме, дали някой липсва  Rolling Eyes  Няма да забравя и как Кетито най-спокойно ни съобщаваше през колко време са и контракциите, а накрая се изтреля към Майчин дом  Joy

# 63
Честит Първи Рожден Ден на всички ЮЛЧЕТА! (на тези които вече са празнували, на днешните рожденици, на тези които им предстои да празнуват)

Новият колаж (малко късно, но от сърце Simple Smile )
http://images.july2008.multiply.com/image/1/photos/95/1200x1200/ … mp;nmid=148419497

# 64
Севги, страхотен колаж, както винаги  Grinning

# 65
Севги много е хубав колажа  Hug , благодаря   bouquet

# 66
Честито на цялата тумба днешни юлчета и на семействата им и Благодаря за поздравите за Елито  Hug

Рожденичката спи, а майка и и направи торта вече   chef
Много ми е хубаво днес, а си мислех, че ще ми е леко безразлично
Вече почерпих доста народ и те ми припомниха как са разбрали новината миналата година, от което ми стана още по-мило  Heart Eyes

По въпроса за спането - нощем спи от 22ч до 7-8 някъде като се буди да суче 1-3 пъти или пък се буди от нещо си, а аз и давам да суче, за да спим и да е мирна къщата
През деня - в повечето случаи спи по два пъти - по около час-час и половина всеки - първият о 10:30-11 до към 12-13 - според зависи, вторият зависи от първият - между 16-18 горе-долу
Понякога спи по-дълго сутрин, а следобед половин час, онзи ден пък спа навън 40 минути, а после у нас цели 3 часа, но като цяло дневният и сън е 2-3 часа общо  Peace

# 67
  • София
Севги   bouquet

# 68
Честита първа годинка на днешната дружинка!

iucka,и ти си в отбора newsm27  hahaha

Севги,благодарим за прекрасния колаж  smile3525

# 69
  • София
Честит Рожден Ден, на днешната дружина!   bouquet

# 70

Честит рожден ден на всички мъничета  newsm38  bigdance2
Да са здрави и да радват много своите семейства  Hug

Севги, колажа е страхотен  Hug
Относно спането, 2 пъти на ден, преди обед спи от 9:30 до 11:00/е понякога не е точно така, зависи в колко е станал сутринта, но спи около час и половина/ , следобед около 2 часа/м/у 13:30-15:30, плюс минус 30 мин, в зависимост от сутрешния сън/.Вечер си ляга около 21:00 и спи до към 7:00, е поняга и до 7:30 Simple Smile, и на сутринта се кърмим, понякога се събужда м/у 5:00 и 6:00 за кърмене. Сега от топлото време се върти много и постоянно е отвит.

# 71
  • София
Момичета, някой да има телефона на САКСОФОНЧЕ Rolling Eyes

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАБОРЧЕТА ТРЕТОЮЛЧЕТА

Яна, Кристиян, Мартин, Елена, Нина, Елица, Делиан,Зорница, Боян, Михаела, Денис,Георги, Габриела,Мишел

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЧИЦА

Благодаря ви за хубавите пожелания и картички, да ви се връща и на вас многократно.

Ели, да нацелуваш Нина от нас! И Ема също, да не забравиш!!!! Heart Eyes

Нашето парти ще е утре вечер на поляната у нас, дано само не духа силен вятър като днес.

# 73
  • Sofia
Направо се стресирах като видях колко народ има РД днес Shocked Аз съм явно най-късопаметната и нищо не помня от миналата година Embarassed
Та:
Честит рожден ден на Яна на saxophone, Кристиян на elen@, Мартин на  Hristush, Елена на ДеЩоВиди, Емилио на maryloo, Нина на  Eli_cz, Делиан на strawberry, Денис на Cveti_Eti, Георги на feya meya и на другите рожденници днес!

Юцка, много хубаво клипче, честити ходещи крачета.
И Денис проходи, снимах клипче но ще пусна по-късно. Вече доста смело се пуска сам и ходи по-стабилно, но само вкъщи, навън се страхува.
Гнидка ме уби с тая кобила  Joy Иначе положението дето е описала е същото при нас, нон-стоп внимание иска. И аз като Евридика вече искам малко разнообразие. Другата седмица потегляме към морето, ще видим каква почивка ще изкараме.
Дени напоследък спи само следобяд по 3 часа, после чак вечерта към 9 заспива и става в 8 сутринта. Но тия два дни нещо обърка режима, взе да дремва сутрин от 11 до 12 и следобяд от 4 до 6. newsm78 Може да се уморява с това ходене, знам ли Rolling Eyes

Севги, колажа е страхотен  bouquet

# 74
Честит рожден ден на отбора третоюлци Яна, Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница,
 Боян, Михаела, Денис, Георги, Кристиян,Габриела и Мишел!!!
Да са живи и здрави, много щастливи, и да имат безгрижно детство!
newsm59 newsm38 nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт