Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 041
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Супер колаж, Сеевги, но ми напомни, че трябва да сменя за следващия снимката на Николета. Simple Smile

Ния се изправя сама от клекнало положение. Направи го днес за първи път и все едно винаги го е правила. Ама много е смешна.

# 76
[
Честит първи рожден ден на Да са живи,здрави и много щастливи деца
Яна на мама saxophone
Елена на мама ДеЩоВиди
Кристиян  на мама elen@
Мартин  на мама Hristush
Зорница на мама bebon4e
Емилио на мама maryloo
Боян  на мама emi03
Нина  на мама Eli_cz
Елица  на мама Rexy
Делиан  на мама strawberry
Мишел на мама naniiva
Денис  на мама Cveti_Eti
Георги на мама feya meya - 
Михаела на мама Valya
Габриелана мама daci

# 77
Днес ми се обадиха по тел-а и ми направиха забележка, че не чета, а пък да не забравям, че от тук се познаваме все пак.  Naughty Приемам забележката  Mr. Green Но нали все пак се виждаме по хубави поводи Simple Smile

Чести рождени дни и на патерици и без патерици на всички наши бебоци, които празнуваха до тук! Да са ни живи и здрави!

От майка ми имате специални "благодарности, пожелания за весели рождени дни и като му дойде времето да се радвате на внуци и правнуци"   bouquet

Та така. Ще се опитам да съм по-редовна вече.  Crazy  Hug

# 78
Лелеее, новия колаж е много хубав! Браво, Севги  bouquet

На който имам да пращам някакви снимки, нека ме подсеща на лични, моля Grinning

# 79
Дуци, аз чакам адрес да ми пратиш  Whistling

На вас ви е смешно, ама аз почвам наистина да пръхтя по някое време, ама никой не ме пита.

Тази вечер за пръв път ще спи сама в друга стая. Ще оставя вратите отворени, пък да видим.

Много се радва на музика и специално на музикалните реклами. Веднага почва да върти ръчички и да гледа хитро  Heart Eyes

А за преобличането и смяната на памперса, понякога се налага буквално да я натискам, че да остане на едно място, много й е нехарактерно.

Севги, благодаря за чудесния колаж!   bouquet

П.П. Джоли, аз съм от шопско и съм отгледана с такива "мъдрости"  Laughing

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 21:27 от Гнидка

# 80
Честито на проходилите дечица, а сега мама и татко да бягат след тях   animal037
http://picasaweb.google.com/georgieva.elena.di/VelimirJuli2009#5 … 53933859399125394
Ето нашите сухи тренировки за самостоятелно ядене
А това е моето ходещо човече Simple Smile гледайки реклами
http://picasaweb.google.com/georgieva.elena.di/VelimirJuli2009#5 … 53935403868593842
извинявам се за качеството на клипчето Embarassed

# 81
Здравейтее!Браво за страхотния колаж!
Честити Рожденни дни на мъниците и много целувки за проходилите!
Ема на 1-ви се пусна за първи път и много се смяхме, щото беше като на шега, а аз докато се сетя. Crazy
Целувки от нас и весело море, който се е наканил.
Ние жз ще ходим към края на лятото, че сме в Пазарджик при нашите и не ни се прибира, тук е страхотно за дечица.
Много са пораснали всичски!Целувки!
   bouquet

# 82
Честито на всички малки рожденици от последните няколко дни  bouquet! Да растат здрави и много щастливи!
Честито прохождане на дечицата, отрили своите крачета Hug

Аз едва сега успях да ви изчета. Няма да се включвам с коментари, понеже информацията беше доста и сега ми е каша в главата.
Ние се прибрахме, вече сме си във Враца. Пътуването беше продължително и тежко, платихме 170 евро свръхбагаж Crazy, а Илия се оказа без легло, защото за него искаха още 100 евро (а то ново не струва толкова). Но всичко е добре, когато свършва добре Simple Smile.

# 83
Астарта, добре дошла  Hug Радвам се, че сте се прибрали живи и здрави Simple Smile

# 84
Гнидка, мерси Hug Heart Eyes

Забравих да напиша, че колажът е страхотен както винаги Simple Smile. Севги, пак ни зарадва, благодаря  bouquet. И аз мисля да сменя снимката на Илия, че е много бебешка. Дано не забравя Simple Smile.

# 85
 Момичета Благодаря Ви за пожеланията към Денис  Hug

Честит Рожден Ден на големия  3 - то юлски отбор!!!  Да са ни здрави, много, много щастливи и само радост да ни носят!!!

Севги, колажа отново е страхотен   bouquet
Астарта, добре си дошла и от мен  Hug

# 86
  • София
Астарта  welcome 
От мен имаш специално черпене  Hug ама това е тема за един друг разговор  Wink

# 87
Севги, страхотен колаж, мерси   bouquet

Астарта, кога успяхте да се приберете Simple Smile И как толкова много пари за свръх багаж  Shocked, с кои авиолинии летяхте?

Малей, моето дете много малко спи значи  Thinking Вечер заспива около 21 (ако е изморена, иначе откарва и до 22) и става най-късно в 7, изключително рядко спи до 8, а през деня спи най-често веднъж около час и половина (към 13.30-14, но не всеки ден по едно и също време) или ако е станала към 6-6.30 спи 2 пъти, но пак общо е не повече от 2 часа. Най-тъпото е, че тъкмо 2-3 дена спи по едно и също време и реша, че вече има режим и тя го променя  Confused 

# 88
Честит рожден ден на всички 3-то юлски бебоци , да растат живи и здрави за радост на мама и тати!

Астарта, добре дошла  Hug

Севги, благодаря за хубавия колаж.

Напоследък изобщо с нищо не смогвам и почвам много да се изнервям, а и в края на месеца се връщам на работа...

# 89
  • София
Астарта  Hug Желая ви спокойни и щастливи дни в родината  Hug

И преди да е минал денят Wink да кажа:
Честит рожден ден на всички палавници, родени днес! Да са здрави, обичливи, умни и мили  Heart Eyes

Специално за Яна на Сакси, Ели на ДеЩо, Нинето на Ели - да са все така чаровни, умни и красиви мамини помощнички!

Кристиян на Елен@, Марти на Христуш, Емилио на Мерилу, Дели на Мими, Дени на Цвети - да растат силни, будни и да са много щастливи!

Севги, колажът е чудесен, много ми харесва!   bouquet
Мамо Иви, много хубава тема си създала!
Купа, нашият полет също ще е само около 1 час, така че надявам се да нямаме проблеми. Съвсем ме обнадежди и окуражи! Приятно прекарване с майка ти и сестра ти!

Мерси за отговорите, момичета  Hug Ще се клепаме и учим на хранене, няма как. Ще гледам да огранича донякъде щетите, вече се примирявам с мисълта  Mr. Green Днес направо й връчих бебешката лъжица, тя бъркаше в бурканчето и буташе в устата си, а после и на мен даваше да ям  hahaha Аз й казвах колко е вкусно и че ми харесва, а тя се кикотеше от кеф. Можело и забавно да бъде мазането. Не влезе много в устицата й, но все пак изяде нещо. Нататък повече, надявам се.
Дуци, как няма да се сетя за лъжичката, като даже я бях купила. Е, ползвах я в началото, когато захранвах с оризова каша - правех я с кърма и ставаше много течна, лъжицата ми вършеше работа тогава. Вече ми е абсолютно безполезна, направо се чудя с какъв акъл съм я купила, явно в момент на умопомрачение е било  hahaha Няма да ми свърши работа, тя е с доста обемист резервоар и не е за бебешка ръка. Абе чудя се на кого да я подаря, но не ми е удобно, понеже според мен е излишна вещ  Whistling

Мъжът ми сега е на Dream Theatre. Злати, наздраве!  Mr. Green Аз вечер излизам да посрещам баща си и после заедно мама от работа, разхождаме се с Дари, вчера те ни бяха на гости, днес пък аз у тях, много добре си изкарвам. То не е зле за няколко дена да си без мъж - не готвя, чистичко ми е, вярно, че с вечерното миене на Дари ми е по-трудно, но като за няколко дена ще се справя Wink

Гнидке, виж това. А може би и тази тема. На мен в момента ми се струва напълно излишна, понеже Дари още само се държи за мебелите и така се придвижва. Ако се случи да падна, е все на дупе и съм спокойна. Виж, като тръгне да тича, може и да размисля, знам ли Wink

Дарина спи по 8-9 часа през нощта, като се буди 1-2 пъти за солидно кърмене. Обядва към 12-12:30 и след това поспива 2-3 часа (варира в зависимост от продължителността на нощния сън). Ако растат зъбки, сънят намалява за сметка на киселите моменти  Crazy
Не е много, но съм доволна, че си е направила удобен режим.

Села Ви, как е малката, ръчичката как е?

Общи условия

Активация на акаунт