Ния се изправя сама от клекнало положение. Направи го днес за първи път и все едно винаги го е правила. Ама много е смешна.
Приемам забележката 

гледайки реклами
! Да растат здрави и много щастливи!
, а Илия се оказа без легло, защото за него искаха още 100 евро (а то ново не струва толкова). Но всичко е добре, когато свършва добре
. 
И как толкова много пари за свръх багаж
Вечер заспива около 21 (ако е изморена, иначе откарва и до 22) и става най-късно в 7, изключително рядко спи до 8, а през деня спи най-често веднъж около час и половина (към 13.30-14, но не всеки ден по едно и също време) или ако е станала към 6-6.30 спи 2 пъти, но пак общо е не повече от 2 часа. Най-тъпото е, че тъкмо 2-3 дена спи по едно и също време и реша, че вече има режим и тя го променя
Желая ви спокойни и щастливи дни в родината 
да кажа:

Ще се клепаме и учим на хранене, няма как. Ще гледам да огранича донякъде щетите, вече се примирявам с мисълта
Аз й казвах колко е вкусно и че ми харесва, а тя се кикотеше от кеф. Можело и забавно да бъде мазането. Не влезе много в устицата й, но все пак изяде нещо. Нататък повече, надявам се.
Няма да ми свърши работа, тя е с доста обемист резервоар и не е за бебешка ръка. Абе чудя се на кого да я подаря, но не ми е удобно, понеже според мен е излишна вещ