Лято,плаж,вълни,ЮЛЧЕТО подаръци брои(тема 115)

• 13 037
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Юцка, честито! smile3501
Оле, разбирам те  hug
Сега си седя на теферич в двора,  beer и си слушкам Blind Guardian. Следва Scorpions и утре  - Dream Theater  yes
Притеснявам се да не вземат да ти се напукат петичките   smile3516

# 31
Сега си седя на теферич в двора,  beer и си слушкам Blind Guardian. Следва Scorpions и утре  - Dream Theater  yes
Притеснявам се да не вземат да ти се напукат петичките   smile3516

Joy А напукопетин взе ли си?  hahaha

# 32
# 33
Една година след големия взрив  Mr. Green да честитим първата годинка на:

Яна на saxophone
Кристиян на elen@
Мартин на  Hristush
Елена на ДеЩоВиди
Емилио на maryloo
Нина на  Eli_cz
Елица на Rexy
Делиан на strawberry
Зорница на  bebon4e
Боян на emi03
Михаела на Valya
Денис на Cveti_Eti
Георги на feya meya
Габриела на daci
Мишел на naniiva

Да сте много щастливи, много обичани и да пораснете в спокойствие и красота!

# 34
  • София
 newsm59 ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА Яна, Кристиян, Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница, Боян, Михаела, Денис, Георги, Габриела И Мишел ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ СЛАДКИ ДЕЧИЦА И ДА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ !   newsm59

# 35
  • София
Честит първи рожден ден на днешните ни юлчета newsm59
Яна на saxophone, Кристиян на elen@, Мартин на  Hristush, Елена на ДеЩо, Емилио на maryloo, Нина на  Eli_cz, Елица на Rexy, Делиан на strawberry, Зорница на  bebon4e, Боян на emi03, Михаела на Valya , Денис на Cveti_Eti, Георги на feya meya, Габриела на daci и Мишел на naniiva.
Със закъснение да приемат честитки от мен и другите рожденици от тази седмица  bouquet За съжаление нямах възможност да пиша по-рано.

Голям бум беше на 3ти миналата година Grinning Аз от зор да въвеждам нови и нови бебенца на първа страничка получих контракции и така и не успях да си довърша темата Wink

# 36
Честит рожден ден на всички малки сладурчета!
Почват да ме тресат и мен вълненията.  newsm68

Рапунцел, не ги слушай... Разказвай ми още за морето.....   grinning039 newsm41 family 1swing photo

Редактирам се, за да ви занимавам с мойте глупости. Останах без количка, защото продадох моята и сега спешно трябва да си намеря друга. Чаках една седмица да се появи нещо подходящо в Ибей, но то като търси човек - няма.

Та да питам - някоя мама да има Куини Спиди и да иска да я продава? Да ми пише на лични, че искам да си купя такава.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 07:55 от Донка

# 37
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО НА ВСИЧКИ ЮЛЧЕТА, РОДЕНИ НА ТОЗИ ДЕН ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА! happy bd

# 38
Честит Рожден ден на нашият зет и адаш Марти. Да расте здраво, послушно и щастливо дете, и да радва мама, тати и Ивето.

Честит рожден ден и на Яна на Сакси, Кристиян на Еlen@, Елена на ДеЩо, Емилио на Maryloo, Нина на  Eli, Делиан на strawberry, Денис на Cveti, Георги на Feya Meya и на всички останали бебчета. ( които не познавам, защото майките им не пишат тук) Да са много щастливи

# 39
Честит Рожден Ден на днешните рожденици  newsm59 Да растат здрави, щастливи и палави  Mr. Green

Честито прохождане на Мики Hug

Дуци, като те чета, все едно Катето описваш  Tired Само за ръка се водим и ме разхожда като простинала кобила насам-натам.
Става все по-рано, но за сметка на това ляга по-късно и спи само по веднъж на ден. И само в този интервал мога да свърша нещо на спокойствие. През останалото време иска Непрекъснато внимание, иначе реве, а може да реве дълго и пронизително.
И нея зъби я мъчат и не спи спокойно.
Всичко иска да ми вземе  ooooh! Постоянно разскачам клавиатурата и мишката, за да тропа с тях. И не иска други някакви (защото сме й дали едни стари да се забавлява), а точно моите.
Оле, съчувствам ти. Да избиват вече тия зъби, че ще ни избият чивиите.

Честит Роджен Ден на Весето на патерица  newsm51 Да си все така луда и неуморна глава  Grinning

Честити годишнини на Шада и Джоли   bouquet  Много да се разбирате, обичате и уважавате  bowuu

# 40
Честит рожден ден на днешните юлчета! Да са много здрави и щастливи!  newsm59 nbirthday
Рапунцел, добре си изкарвате в Каварна, само така!  Hug Peace
Честито прохождане на Мики, много е сладък! Бързо зъбоникнене на Симона на Олето!
И мен Никола ме разхожда като "простинала кобила" (Гнидка,  Joy Joy), вкъщи е малко по-смел и се пуска от време на време, макар и за много кратко, но навън съм нон-стоп изкривена на ченгел и го държа.
Нещо почнах много да се изморявам и леееко да се отегчавам от това бебегледане. Иска ми се да имам отмяна за половин ден и да работя вече.

Снощи сънувах, че с Дуци и Майра сме тръгнали на открит басейн някъде в София. И бяхме моми, без деца, без мъже... Crazy

# 41
Може ли една анкета на следващата тема за това колко часа нощен и колко дневен сън спят малките? Обсъждали сме го, знам, но напоследък много пъти и много драстично се промени режима на Симона, а виждам, че не само нейния. Искам да видя дали е нормално или са само частни случаи.

Евридика, ех мечти (сънища)......  Laughing

# 42
  • София
Благодаря ви, момичета, за пожеланията. Да са живи и здрави всички дечица и много да радават мама и тати.
Честит днешен празник и на Яна, Мартин, Елена, Емилио, Нина, Елица, Делиан, Зорница, Боян, Михаела, Денис, Георги, Габриела И Мишел !   bigdance2

# 43
Честит рожден ден на: Яна на saxophone, Кристиян на elen@, Мартин на  Hristush, Елена на ДеЩо, Емилио на maryloo, Нина на  Eli_cz, Делиан на strawberry, Денис на Cveti_Eti, Георги на feya meya, и на всички празнуващи!   bouquet

Много смешно ми стана това с ЕГН-то. Ама е вярно и за Ния.

Пух, на Ния й изби 1 зъб на 1/6 (демек на 11 месеца беше). На 3/6 втори и от тогава нищо. Та й на нея късно. Адолина без зъби няма да остане Wink Подсети ме, че й взех четка за зъби и много й харесва да си ги мие. Има паста за зъби с вкус на банан - на Чико взех. Мисля си, че с тия темпове на зъбоникнене ще може по 5-тата си година да я ползва, ако не й изтече срока на годност  Laughing

Гнидка, много се надявам Катето да е наследила твоето чувство за хумор  Hug Не знам от къде намираш лафове, ама са трепач. Много се хилих с 'простиналата кобилка'  Laughing

# 44
Забравих да ви питам преди за бебешки каски  newsm78 Мисля да оборудвам Катето с такава, че все на главата се приземява  Rolling Eyes И дори, когато я водиш за ръка пак не е безопасно, че се пуска изневиделица.
Виждали ли сте някъде такива и мислите ли, че има смисъл?

Евридика, може ли и мен да ме сънуваш така, пък току виж ми се случило  Laughing И аз изпитвам подобни чувства  Wink

Общи условия

Активация на акаунт