МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 884
  • 450
  •   1
Отговори
# 45
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да но неможете да отречете че Джемил постъпи лошо ако беше човек на място щеше да каже на Кенан за бебето а не на
човек като истински обича пуска любовта си на свобода а тя ако изпитва същото ще се върне при него а не Джам да прави сплетни и интриги
Любовта обича свободата. Права си!  Ако обичаш дай му свобода, той ще се върне!  Peace
абе ти изпусни птичето от рамото си пък го чакай да се върне.
вие в кой свят живеете ако не си го вземете сами няма кой да ви го даде!
В реалния.  Peace Мен са ме пуснали... И така са ме вързали че с вериги не можеха да ме озаптят повече.  Wink

# 46
живеем в 21 век а тук не се крадат булките и не се принуждават насила(насила хубост не става)любовта сама идва при теб

# 47
Видяхте ли душевноболната как следи Ламия и какви глупости надрънка и след 2 секунди се хилеше като пача и се молеше да се приберат #Crazy #Crazy #Crazy

То май на Питбулето не трябва да й се дава мъж. Тя като види мъж и излиза от равновесие.
А и то какъв мъж.  Heart Eyes

# 48
Мерси момичета,
анкетата я пуснах и си мисля,че тя донякъде ще реши вечния ни спор -Кенан-Джемил.
Ха сега да ви видя дали сте честни или гледате само външността

Добре ,че беше Джемил ,за да разбере Стоманата  hahaha
Все някой трябваше да каже за това бебе иначе шяхме още 25 серии да гледаме да бъде или да не бъде  ooooh! Ето човека взе нещата в ръцете си  Peace

# 49
Обещавам в другата тема ,ако аз я правя да има и такава анкета за Джемил,Щото ние не сме щрауси   Peace

# 50
  • Burgas
Въпроса е сега да видим как ще реагира Джавидан,какво ще предприеме,много ми е интересно.

# 51
  • Варна
В тоя филм само клюкари са се събрали. Всеки дебне останалите, за да ги изклюкари.
А Джави като подслушва и се пада да чува нещо дето не иска.

Вие забравяте, че основата на филма е роман от началото на миналия век. Колкото и да са го осъвременили са останали явно доста неща, които са си както тогава.

# 52
Обещавам в другата тема ,ако аз я правя да има и такава анкета за Джемил,Щото ние не сме щрауси   Peace
ще чакаме Hug Hug Peace

# 53
живеем в 21 век а тук не се крадат булките и не се принуждават насила(насила хубост не става)любовта сама идва при теб
той да не я е откраднал.опитва се по всякакъв начин да я спечели.готов е да се ожени за лудото ленче само и само да е до жената която обича.а кенан какво прави?знае само обиди да сипе и да се съмнява.не е ли вярно че да обичаш значи и да вярваш на човека който обичаш.той трябва по усърдно да се стреми към нея ,а не все ни лук ял ни мерисал и накрая все не разбрал.всички разбраха само той не е в час.

# 54
В тоя филм само клюкари са се събрали. Всеки дебне останалите, за да ги изклюкари.

Вие забравяте, че основата на филма е роман от началото на миналия век. Колкото и да са го осъвременили са останали явно доста неща, които са си както тогава.
то мен ако питаш още тогава не са доизмислени нещата ...ама карай

ето една хубава снимка на Йозге Йоздер(Джавидан)

# 55
А тази дама ,с цигара доколкото виждам, е Афифе-Mehtap Bayri

# 56
Въпроса е сега да видим как ще реагира Джавидан,какво ще предприеме,много ми е интересно.
ами как .да не мислиш че ще отиде да каже на кенан.ще мълчи като спукана гайда.нали и нея я засяга тая новина.ще изпусне кенанчо.

# 57
  • София
Мацки, ще гледам днешната серия. Запалихте ме.

Хора без работа се занимават с клюки. Вижте, че жените им не работят - ни Нимет, ни Енисе...
Вейсел какво направи в оная серия с патлака? Завари ги на калъп, ама...

# 58
  • Атлантис, Галактика Пегас
ами как .да не мислиш че ще отиде да каже на кенан.ще мълчи като спукана гайда.нали и нея я засяга тая новина.ще изпусне кенанчо.
Разбера се че ще трае  Peace

# 59
сега пак всички ще нападнете джемил.обаче той знае че я обича и иска да направи всичко възможно да я спечели.

Сега знае, но в началото я използваше, за да дразни Кенан.Кенан пък не знаеше, че ще я заобича, после разбра, но нямаше никаква пречка между тях и той не бързаше.После се появиха пречките, за които и Джемил помогна.Сега Джемил се бори, да, защото трябва да отнеме нещо чуждо, затова се бори.Обича я вече, но постъпките му са все подли, може да се промени от любовта, но до сега беше подлец.
Джемил не помага да се разбере за бебето, не знае, че ще го чуят, а точно обратното, не иска да се знае, за да не се съберат Ламия и Кенан.Той оплете доста паяжини.

Общи условия

Активация на акаунт