МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 880
  • 450
  •   1
Отговори
# 30
  • 221B Baker Street
сега пак всички ще нападнете джемил.обаче той знае че я обича и иска да направи всичко възможно да я спечели.и аз да бях на негово място и аз ще се боря за любовта си.кенан пак нищо не направи,обаче и ламия не му помага не мога да отрека.
Любовен треъгълник в който само една страна знае точно какво иска!   bouquet

Джеми  Heart Eyes

# 31
  • Атлантис, Галактика Пегас
сега пак всички ще нападнете джемил.обаче той знае че я обича и иска да направи всичко възможно да я спечели.и аз да бях на негово място и аз ще се боря за любовта си.кенан пак нищо не направи,обаче и ламия не му помага не мога да отрека.
Любовен треъгълник в който само една страна знае точно какво иска!   bouquet

Джеми  Heart Eyes
ми да! Само той знае какво точно иска! Иска да го обичат така както обича Ламия.  Peace

# 32
geradost, поздравления за анкетата  Hug
аз съм твърдо зад втора опция
толкова сме писали че сега няма да задълбавам ама като ни нападнат кенанки - ще припомним  Twisted Evil

# 33
Аз съм на втора позиция!  Peace

# 34
Да но неможете да отречете че Джемил постъпи лошо ако беше човек на място щеше да каже на Кенан за бебето а не на
човек като истински обича пуска любовта си на свобода а тя ако изпитва същото ще се върне при него а не Джам да прави сплетни и интриги

# 35
  • 221B Baker Street
geradost, поздравления за анкетата  Hug
аз съм твърдо зад втора опция
толкова сме писали че сега няма да задълбавам ама като ни нападнат кенанки - ще припомним  Twisted Evil

абсолютно  Peace  bouquet Hug

# 36
mareto_che  Много готин аватар  Peace
Да но неможете да отречете че Джемил постъпи лошо ако беше човек на място щеше да каже на Кенан за бебето а не на
човек като истински обича пуска любовта си на свобода а тя ако изпитва същото ще се върне при него а не Джам да прави сплетни и интриги
Ами тя Ламия няколко пъти му каза че е много лош човек Embarassed

# 37
да де ама ако джами каже ще излезе клюкарка  Naughty
а и ламия не иска да се кавзва и той застава зад  нейното желание  Whistling

# 38
Ами той Джамил хубаво иска Ламия да го обича ама малко му е грешен подхода според мен леко е грубичък

# 39
Любовта обича свободата. Права си!  Ако обичаш дай му свобода, той ще се върне!  Peace

# 40
Ама тази Ламия много дразни наистина. В момента с Кенан са си лика прилика. Само реват, въздишат и страдат.

За Джемил какво да кажа - макар да знае, че обществото му се подиграва за избора му /Питбуле/, той знае ЗАЩО го е направил и не му пука.

За Джавидан не е никак лесно. Освен за личните си проблеми тя трябва да мисли и за обществените си ангажименти. Сигурно не е лесно да си все на прицел. Тя инстинктивно мисли и за пресата. Това е инстикт за самосъхранение.

П. П. Днес бретона на Енисе по се панасяше. Явно е сменила фризьора  Wink

# 41
# 42

Ама като си знае стоката. Ламия изобщо не му дава шанс да се опознаят. Тя има очи само за Кенан. Така че Джемил е принуден да действа по други начини.  Laughing

# 43
Любовта обича свободата. Права си!  Ако обичаш дай му свобода, той ще се върне!  Peace
абе ти изпусни птичето от рамото си пък го чакай да се върне.
вие в кой свят живеете ако не си го вземете сами няма кой да ви го даде!

# 44
Видяхте ли душевноболната как следи Ламия и какви глупости надрънка и след 2 секунди се хилеше като пача и се молеше да се приберат #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт