МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 10, чуй я, виж я ,наслади й се

• 27 934
  • 450
  •   1
Отговори
# 60
Само да ви припомня, че от инфото от първата тема, актрисата, която играе Джавидан в реалния живот била омъжена за Керим от сериала, който дават в момента по Нова.

# 61
Ако и Афифе си беше замълчала за побоя над нея и щях да спра да гледам филма,добре,че поне тя каза.
На Енисе бретона беше добре,ама роклята ooooh!.
Снимката на Джавидан не се вижда.

# 62
оправих я
за Енисе  Sick  Peace
buba_bs не сме забравили

# 63
  • Атлантис, Галактика Пегас
оправих я
за Енисе  Sick  Peace
buba_bs не сме забравили

Пак не се вижда снимка от предна страница де.  ooooh!

# 64
Герадост, за теб съм сигурна, но има момичета, които са от по-скоро в темата.... Peace

# 65
Аз за Джавидан не се претеснявам Кенан ги прави бързо бебетата нищо чудно вече да е направил и на принцесата, мисля че в оная вана в Рим   Laughing

# 66
Аз за Джавидан не се претеснявам Кенан ги прави бързо бебетата нищо чудно вече да е направил и на принцесата, мисля че в оная вана в Рим   Laughing
След аборт нещата не стават толкова лесно.  Crossing Arms

# 67
След аборт нещата не стават толкова лесно.  Crossing Arms

То след аборт и раждане стават най-лесно, но не е препоръчително поне 6 месеца след това.

# 68
сега пак всички ще нападнете джемил.обаче той знае че я обича и иска да направи всичко възможно да я спечели.

Сега знае, но в началото я използваше, за да дразни Кенан.Кенан пък не знаеше, че ще я заобича, после разбра, но нямаше никаква пречка между тях и той не бързаше.После се появиха пречките, за които и Джемил помогна.Сега Джемил се бори, да, защото трябва да отнеме нещо чуждо, затова се бори.Обича я вече, но постъпките му са все подли, може да се промени от любовта, но до сега беше подлец.
Джемил не помага да се разбере за бебето, не знае, че ще го чуят, а точно обратното, не иска да се знае, за да не се съберат Ламия и Кенан.Той оплете доста паяжини.
1 това че преди я е използвал на пук на кенан може да е било само за малко.той много бързо се осъзна че я обича и без да спи с нея да и направи бебе да се ожени и да я изостави.кенан чак след всичко това осъзна че я обича.
2тя не е стока на която е сложен печат за собственост.на челото и не пише собственост на кенан.
3 той си плете неговата кошница.това че други не могат не значи че и той не трябва.

# 69

Ето снимката на Йозге Йоздер(Джавидан)

# 70
има една поговорка от Овидий  Аз не обичам нищо, което не ми обещава мъки. И Кенан затова толкова обича Ламия Ако принцесата започне да му изневерява дали ще се трогне малко newsm78

# 71
има една поговорка от Овидий  Аз не обичам нищо, което не ми обещава мъки. И Кенан затова толкова обича Ламия Ако принцесата започне да му изневерява дали ще се трогне малко newsm78
естествено.все пак е турчин.той може и харем да си направи,но прави физиономии когато намък се навърта около принцесата.

# 72
естествено.все пак е турчин.той може и харем да си направи,но прави физиономии когато намък се навърта около принцесата.
Уф... това няма нищо общо с турчин. Има общо с мъжете общо. Това което е мое само е мое, чуждото е общо.  Peace
Виц по случая който не го знае...
Един мъж все се хвали на жена си с любовни похождения, тая я оправил, оная, колко доволни били...
Минава време и взе че жена му му се похвали с това че колко добра била в леглото според думи на колегата.  Mr. Green и Пуф мъжа като й удари един шамар...  Жената вика "Мъжо що ме удари?? нали ти се чукаш наляво и на дясно..." Мъжа й отговаря Когато чукам аз, чукаме ние, когато чукат теб, чукат нас  hahaha hahaha hahaha hahaha Така че... турчин, българин, американец, руснак все е тая.

# 73
  • Бургас
 Grinning

# 74
  • София по рождение
Мен пък Питбулето не ме дразни толкова.

Общи условия

Активация на акаунт